Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Re: Re: Re: Špekáček
No vždyť to říkáš správně, to jsou takové ty bílé, slizké věci co jsou ve špkáčcích. Mně se z nich dělá nevolno, pokud peču uzeninu, musí být "mrmel free".
Re: Re: Špekáček
Mrmle jsou ty kousky, které dělají špekáček špekáčkem A taky mám dotaz - jak zní jednotné číslo? Mrmel nebo mrml?
Re: Re: Re: Re: Re: Špekáček
Ale jistě, říkej tomu jak uznáš za vhodné, hnusná podstata této hmoty se tím ovšem nezmění.
Re: Špekáček
To chce jídlo jíst a ne studovat, aneb co oči nevidí, to žaludek stráví.
Re: Re: Špekáček
Neboli začít opékat, až padne tma. Nakonec ze správně opečeného špekáčku by se mrmle měly vyškvařit, ne?
Re: Re: Re: Špekáček
Prý ano, ale popravdě, nezažil jsem to. Vždycky tam něco zůstane.
Re: Re: Re: Re: Špekáček
Taky jsem se chtěla zeptat, tak už to vím. Mrmle mi nevadí, ty dělají špekáčka špekáčkem, vadí mi ty ostatní věci, co by ve špekáčcích být neměly. Nějakou dobu trvalo, než jsem objevila špekáčky hodné toho jména, do kterých můžu kousnout, aniž bych reagovala stejně jako Medvídek na mrmle.
Jinak u nás špekáčky zahajujeme sezonu. To jsou ještě ty večery tak akorát na opékání, dlouho se venku sedět nedá, ale už se to rýsuje, že to nebude dlouho trvat...
Re: Re: Re: Špekáček
To je přece ta pravá romantika - večer opékat špekáčky a celé okolí se ztrácí ve tmě, člověk si pak může představovat, že je v divočině.