Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

ZELENÍ: Žhář hasí požár

Progresivistické strany v státech v EU z ničeho nic objevily průšvihy, které způsobila jejich politika. Dva měsíce před volbami. Prý je vyřeší pomocí dalších dotací.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L64u91b80o38š 81K32r70á58l

24. 4. 2024 9:55

Řešením problémů evropské unie, je více evropské unie.

0 0
možnosti
RT

Je to presne tak, jak je psano. I do zlatych palacu gryndylistu se doneslo, jako nenavist vuci nim chovaji volici. Proto na posledni chvili takova spotreba pudru a masek.

Neverme jim. Je nutno do euparlamentu zvolit strany dusledne protievropske. Neni to ani 5K, ani ANO.

0 0
možnosti
PD

Leda snad Svobodné.

0 0
možnosti
LN

Green Deal budě nově přímo v Bruselu řídit Čech. Náměstek vyhrál klíčový souboj

Česko obsadí po dlouhé době vysoce strategickou pozici v Bruselu. Bývalý ministr životního prostředí a mezinárodní vyjednavač Jan Dusík vyhrál konkurz a stane se "dvojkou" klimatické politiky v Evropské komisi. V úterý jeho nominaci schválil sbor eurokomisařů. Potvrdil to Aktuálně.cz a Hospodářským novinám. ...

... Dusík působil krátce, od listopadu 2009 do března 2010, v úřednické vládě Jana Fischera jako ministr životního prostředí. Opakovaně byl na tomto resortu náměstkem. Během českého předsednictví EU v roce 2022 ho pověřili mezinárodní agendou u tehdejší ministryně životního prostředí Anny Hubáčkové (KDU-ČSL). ...

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/green-deal-jan-dusik/r~8d77af1e017711efa065ac1f6b220ee8/

Lidovecký zmetek nás požene do Grýndýlu...Rv!!8-o

0 0
možnosti
LZ

L31u16i25s 64Z33í15d70e18k

23. 4. 2024 16:35

Ať Von Leyno pokračuje ! Čím dříve se ten žalář národů a bídy sesype, tím dříve začneme budovat demokracii a prosperitu.

0 0
možnosti
RL

No, za cenu devastace energetiky a průmyslu mi to nepřipadá zrovna jako dobrý plán... :-(

0 0
možnosti
MP

Green Deal popohání žádoucí technologický pokrok. Ano, ničí přitom staré držitele moci, nikoliv ale občany. A to je dobře, nebo špatně?

A pokud se snad časem prokáže negativní klimatický dopad na planetu Zemi pak Zelení budou nutně rehabilitováni. Tak jak je v této rehabilitační zemi zvykem. Navíc, významní ekonomové, při té příležitosti pohotově spočítají, kolik tuto zemi stojí jeden klimatický připrchlik. Spočítají úplné náklady.

0 0
možnosti
VP

V43a75ň93u66r22a 34P13e53t29r

23. 4. 2024 16:12

Nechcete se věnovat něčemu užitečnčjšímu, naž psaní Vašich blábolů???

Pokud jakéhokoliv migranta zastřelí na hranicích, bude to stát akorát tu munici.

0 0
možnosti
FP

To všechno je přesně dle definice socializmu, která bývá připisována Ronaldu Reaganovi:

"Když se to hýbe, zdaň to. Když se to pořád ještě hýbe, zreguluj to. Když se to hýbat přestane, dej tomu dotaci"

😅😅

0 0
možnosti
PB

Tento jeho výrok je můj oblíbený. Podle všeho ale nemířil na socialismus, ale obecně na vlády s tendencí regulovat.

Originál: (en) Government's view of the economy could be summed up in a few short phrases: If it moves, tax it. If it keeps moving, regulate it. And if it stops moving, subsidize it. Zdroj: Reagan, Ronald. Remarks to State Chairpersons of the National White House Conference on Small Business. 1986-08-15 [cit. 2014-05-03]. Dostupné online. http://www.reagan.utexas.edu/archives/speeches/1986/081586e.htm

0 0
možnosti
LN

Je v Evropské komisi a ve vedení EP vůbec někdo, kdo má pro výkon svěřené funkce nutnou odbornou kvalifikaci? Drtivá většina z nich ani náhodou. V minulosti už byly "kvalifikace" v oboru u jednotlivých členů zveřejněny. Von der Leyenová je gynekoložka a matka SEDMI dětí... ;-D

0 0
možnosti
PD

Ty děti bych jí nezazlíval, Andělíně zase vyčítali, že žádné nemá. Konec konců, ani tu gynekologii, kdyby byla dobrou političkou. Což není umění udržet se u koryta, ale určitá prozíravost a snaha prosadit věci momentálně nepopulární, ale potřebné (v současnosti třeba zrušení pitomostí, přinášených GreenDealem).

Odborná kvalifikace pro politickou funkci je politik. Odborník v oboru být nemusí, musí si ty odborníky umět vybrat a dát dohromady požadavky veřejnosti a odborné provedení. Nikoho takového v EU nevidím.

0 0
možnosti
VC

Gryndýl se stal nejděsivějším tunelem do ekonomik všech států EU. Bylo by třeba té dámě pyšnící se nápadem na těhotenské uniformy pro těhotné vojandy ty biliony co svou neschopností promrhala dát k úhradě. Ostatně má na to na svém kontě od EU dostatek financí. ;-)

0 0
možnosti
JG

J85. 87G92a40n90a67u70r

23. 4. 2024 9:41

Dotace a regulace jsou důvodem jejich vlastní existence.:-(

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz