Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VZKAZ: Vládo, postav se šíření ruského vlivu a strachu

Situace vyžaduje razantní sdělení, které pochopí i „žížaly“ v Kremlu, že na hlavu si kálet nenecháme.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Číst výklady nenávistného fanatika může být i poučné. V tomto případě třeba vidíme, jak snadno jsou tito fanatici schopni ideologického obratu o sto osmdesát stupňů, jako je panem Barákem zmiňovaný pan Štětina. Ruský exprezident Medveděv, který byl přezdíván "Ruský Obama" je nyní naopak tím nejagresivnějším fanatickým zastáncem tvrdé linie vůči Západu. Nelze pochybovat ani o tom, že ruský propagandista Sovoljov známý svými hysterickými návaly agresivity vůči západní civilizaci by v případě změny ruského režimu ochotně sloužil režimu novému.

S fanatiky je prostě zásadní problém v tom, že nemají žádné morální mantinely a zásady, oni mají jen svůj fanatismus a ten je z principu nespolehlivý a nestálý.

0 0
možnosti

P47e46t12r 54Č71e42c41h

1. 3. 2024 8:50

Máte pravdu. Bohužel tito, Vámi zmiňovaní fanatici vládnou politickým stranám (všem) a ničí tím budování skutečně demokratických států, kde si občané vládnou sami. Tady je ten zásadní problém ve vládě a moci politických stran a jejich fanatiků, hájících jejich ideologie proti vůli občanů.

0 0
možnosti
PP
Foto

Už jsem se bál, že autor zapomene na pohádku o Skripalovi. Naštěstí si jí stále pamatuje. Ještě mohl připomenout tu druhou pohádku o novičoku v Navalného trenýrkách a další o ricinu pro světové politiky Hřiba a Novotného, abychom to měli kompletní. Za pár dní bude šesté výročí otravy Skripala, který byl prý otráven Novičokem. Žel ani po šesti letech není Británie schopna ukončit vyšetřování. I tak je fajn narazit znovu na někoho, kdo tomu věří. Vždyť Novičok je jen stokrát toxičtější, než sarin, soman, cyklosarin, tabun. A jen desetkrát víc než známá a obávaná látka VX, u níž se za smrtelnou dávku považuje 50 mg za minutu na m3 při vdechnutí a 10 mg při vniknutí do těla přes kůži. A jelikož je ten novičok desetkrát toxičtější než VX, tak mělo být za pár vteřin po nich. Evidentně supermani, které nějaký Novičok hned tak nerozhází a to ještě nezmiňuji ty co jim to podali a ty co je přijímali k ošetření. Holt superman vedle supermana. Autore díky...

0 0
možnosti
RM

autore Rudé právo by vám mohlo závidět- to se opravdu jen tak nevidí. / pozn.--skoro mám pocit, že nás nestraší Rusko, ale naše vláda. vždyť vystrašený lid se tak krásně ovládá, že.... ale nic nového pod sluncem, preláti by mohli vyprávět... takže asi tak. 8-o

0 0
možnosti
VC

Co nám tu překrucujete dějiny? Rudé právo bylo bolševické a dnešní Rusko neobolševické. Nějak jste si popletl strany? No, autor se zaměřil na Rusy z nichž je u nás hodně protiputinovských. V tom s ním úplně nesouhlasím. Stačí pozavírat a vyhostit proputinovské živly včetně neruských.

0 0
možnosti
VC

Tak všechny Rusy bych nevyhošťoval. Nakonec mám dojem že velká část těch u nás, možná i většina, se proti okupaci Ukrajiny postavila.

Nicméně je tu hodně těch co ne a ví se to o nich. Nakonec McCarthysmus byl sice odporný, ale zdá se že v určité dějinné etapě USA dával smysl.

To by platilo ale především pro Německo. Jednak je to silný stát a jednak tam těch neloajálních (nejen Rusů) je až příliš. Tam by novodobý McCarthysmus smysl dával.

0 0
možnosti
DL

Co to je zase za nesmysly, pane Cirkva? Jednak si dovedu predstavit, jak jste loyalne bezel sveho casu podpsat "Antichartu". Dale by me zajimalo, v jake dejinne etape to dava smysl, vytvaret ruzna obvineni z podvratne cinnosti, nebo velezrady, bez ohledu na dukazy? Vy o sobe obcas prozradite neco zajimaveho, to se musi nechat.

Koho myslite temi neloyalnimi v Nemecku krome Rusu? Ty, kteri se zcela nepodvoluji novodobe levicove diktature?

0 0
možnosti
DL

Pane Barak, to je tedy vykon! "Zizaly v Kremlu" - vy se asi citite byt kosem, ne? Nejvic me pobavilo to, ze "se ceska vlada sireni strachu z Ruska aktivne nepostavi". Prave aktivni postoje nasi vlady to byly, ktere vyvolaly reakce z Ruska, to "sireni strachu", jak tomu rikate. Jak dlouho nas bude "Rusacko" beztrestne zastrasovat", se ptate? Tak dlouho, dokud proti nemu povedeme valku - asi. To si lze snadno spocitat.

Vase odsouzenihodne rasisticke postoje vuci Rusum, kteri ziji na uzemi Ceska a nicim se neprovinili, jsou typicke pro dnesni dobu. Je nutne z nekoho udelat "Zlo", abyste se vy sam mohl citit jako "Dobro". A jeste neco: Ty velkoryse dary Ukrajine ze strany nasi vlady sotva plni ucel, pro ktery jsou zamysleny. Mizi na Ukrajine nekde, kde si s nimi nekteri pohadkove masti kapsu, zatimco jini - potrebni stradaji. O tom napsal dnes hezky clanek vas mnohem chytrejsi kolega, ktery ma smysl pro realitu, pan Tomas Prochazka.

0 0
možnosti
Foto

Jestli to, co předvádí naše vláda je pro autora málo, tak to potěš koště...

0 0
možnosti
Foto

s kadetem Bieglerem 2.0 jsou snad pokrevní.

0 0
možnosti
Foto

Autor si prý na hlavu kálet nenechá. Není třeba, uvnitř už má slušnou hromádku

0 0
možnosti
PE

P15e16t48r 30E64r30d21o46s

1. 3. 2024 8:02

Barák to je zas blábol! Blahoslavený budiž chudý duchem neb neví co činí.

0 0
možnosti
FN

Nejsem si jist, zda tento článek konvenuje intelektuální úrovni Neviditelného psa. Ve své podstatě je svojí propagandistickou jednoduchostí kontraproduktivní.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz