18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

VZKAZ: Vládo, postav se šíření ruského vlivu a strachu

Situace vyžaduje razantní sdělení, které pochopí i „žížaly“ v Kremlu, že na hlavu si kálet nenecháme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Koláčný 3.3.2024 23:18

dobrý večer všem lidem dobré vůle..zdánlivě trošku mimo : v roce 1968 po okupaci, kdy u nás v malé vesničce na návsi zaparkovalo bojové otéčko s okupanty, tak celá vesnice jako "jeden muž" nasadila tzv. rezistení odpor vůči Ivanovi. aby pak po dvou dnech,kdy ti ti nladf vyplašení kluci nedostali od svého velení ani vodu, ani jídlo, těm klukům nosila jídlo.. to je paradox, co?...

V. Čermák 2.3.2024 16:29

Tak především je fakt, že za Babiše bylo líp. Na tom nezmění nic ani vaše příkladná Agitace, Ideologicy Uskromnělá Trubičko..;-D

V. Heidlerová 2.3.2024 12:14

Prosím, kde došlo k destrukci ze strany nové vlády? Ta jenom dohání to, co naslibovala, nesplnila a pokazila vláda AB. Já jsem důchodce 87 a žiju v pohodě, jen s malým uskromněním, život není jen přímočarý vzestup k luxusu a bohatství. Jsou i období stagnace, propadů, ale pokud jsou občané aktivní a nejen pouzí žadatelé o podporu, je zase možné dosáhnout rozvoje. Dva roky jsou krátká doba na zlepšení, zvláště když nastala nečekaná válka barbarského Ruska. Ty sám, Pavelko, jsi na světě déle než trvání nové vlády, a přesto jsi nedospěl k rozumu a slušnému chování. Za tu dobu, co jsi na světě, mohl sis už něco nastudovat, získat přehled, nezůstat natvrdlý a hlavně lepší výchovu, trdlo.

V. Heidlerová 2.3.2024 12:06

Je třeba i občanské iniciativy - vy si, pane Kouku, vybudujte za domem zemljanku, ty mají výdrž, v Rusku přežívají dodnes.;-D Tam se schová rodina i s kozami, kozy dávají nejen mléko, ale i teplo.;-D

V. Heidlerová 2.3.2024 12:02

Mám jiné metody občanského aktivismu, nemusíte mi radit, Pavelko. Jednám v rámci platných ústavních a právních norem, mnohé se nám podařilo realizovat. V našem městě máme už dávno pomník rumunským osvoboditelům, rusáci přišli už do vyčištěného terénu. Dlouho se o tom mlčelo. Taky máme památníček zastřeleného mladého člena Sokola, který v době honby za benderovci, kterých na našem území operovalo pouhých 500 členů = 5 sotní. Zastřelil ho český esenbák, když si chlapec šel pro oblečení do stanu na sokolském táboře v Bílých Karpatech. Mně je 87 let, vím jaká šílená propaganda se v sovětském zájmu strhla po válce proti těmto ukrajinským protistalinským bojovníkům. Kdyby je nechala ČSR projít bezpečnostním koridorem na západ, nepadl by ani jeden výstřel. Oni potřebovali jen proviant, násilí a udavačství proti nim bylo vyvoláno z čs. strany, proti rozděleným sotním se vyvolávaly hysterické lovy a hony na benderovce a my, tehdy děti, jsme byly strašeny vidinou hrdlořezů. Vůči českým a slovenské zemi se B. chovali slušně, protože část Ukrajiny se povznesla hmotně i duchovně za svého začlenění do ČSR Jenže naše tzv. osvobození 1945 bylo vlastně dobytím čs. území, Rudá armáda se chovala jak na dobytém územi s cílem připojení ČSR do vlivu SSSR. To bylo pučem 1948 dokonáno. Ty, Pavelko, se starej sám o sebe a hlavně piš srozumitelně a správně česky, aby textu bylo možno porozumět. Z prostoru českého státu je nutno odstranit vliv ruských, sovětských lží, které podporují rudé hlavy, Pavelko, jen prskej, Moskva už ti nepomůže.RvRvRv

V. Pavelka 2.3.2024 11:31

Běžte si sednout Heidlerová s transparentem před nějaký pomník , třeba se přidají další s vysokou potřebou očistit minulost od lidské hlouposti. I ve starém Řecku a Římě ,odstranovali portréty prohravších politiků ! Ti co vyhráli, nad nimi a pokud jim to stálo zato , a zase rukama otroků nebo plebsu !? Žádný spontalní poprask . je to přece jenom práce ...

V. Pavelka 2.3.2024 11:16

Novičok, se každému Britovi dobře vyslovuje, je tam ten Ruský prvek, dobře spojitelný , ze špionománií ,kterou lehce trhlí Britové rádi slyší !

P. Fialek 2.3.2024 11:16

Nevím jakým myšlenkovým pochodem jste přišla na to, že používm anonymní adresu. Že mám podobné jméno jako jeden ze světových lídrů, za to fakt nemohu, mimochodem, nosím ho o pár let déle než skoro jmenovec blyštivý Péťa. K bourání pomníků lidským bestiím - to jsou pomníky a pomníčky padlým při osvobozování republiky. Někdo z vašich předků ráčil být u Wehrmachtu, který bojoval za světlou budocnost a sjenocení Evropy? Pak bych vaše vyjádření pochopil. Tím končím naši plodnou diskuzi.

V. Pavelka 2.3.2024 11:09

To jste si Barák , nevšiml že provládní média ? Jsou ti šiřiči zla a strachu , která dominantně s politiky pěti destrukce", určují čemu se věnovat ? Jak můžete být tak natvrdlý ? Oni svá média používají jen k pravdě a lásce, široké dobrotě a Kamarádství ?Trdlo.EU

V. Heidlerová 2.3.2024 8:36

Vy si odstraňte napřed svou prasárnu s anonymní adresou a jménem, ubohým pokusem urazit pana premiéra. Vaše mozková kapacita není dostatečná natolik, abyste byl schopen vyhledat zprávy o různých kausách. Kontaktujte svého poslance za svůj obvod a dožadujte se informací. KGB pracuje různými, dobře však rozpoznatelnými metodami odstraňování protivníků, jak doma, tak v cizině. To Timur a jeho parta, Pavlik Morozov, Čuk a Gek soustředění ve vaší osobě, absolutně nemůže pochopit. Bourání pomníků lidským bestiím není takový prohřešek,jako vraždění opozice a civilistů, jak vyvolání války v době, o níž jsme předpokládali, že se problémy budou řešit diplomaticky. Pryč s rusáckým vlivem!

V. Heidlerová 2.3.2024 8:22

Moc příkladů, jak by mohla vláda omezit ruský vliv u nás, autor neuvádí. Rozhodně se odstraněním pomníků a pamětních desek situace nezmenší, já osobně děkovné pomníky vůbec nevnímám, všimla jsem si, že dost dobře slouží k venčení psů. Historie sama rozhodla. Ostatně, to není věc vlády, ale místních úřadů a občanů samotných. Je smutné, že sami občané to po svých zastupitelích nepožadují, neupozorňují. My, jednotlivci, nemáme dost odvahy a hrdosti situaci měnit, Češi jsou pohodlní, málo aktivní v občanském životě, je mi stydno.

Sama si myslím, že nejnutnější a snad i velmi účinný by byl zákon, právní elaborát a pod. , který by zrušil (vyvlastnil) veškerý majetek expansivních Rusů u nás. Dodnes nepochopím, že se našli čeští špinavci, kteří jim to umožnili . Tak si rusáci gazdují např. na Karlovarsku, v Praze. Mnohokrát mne napadlo, že je to trest pro Čechy za divoký odsun původního německého obyvatelstva (bez soudu), teď tu máme nasazenou verbež mnohem nebezpečnější. a to nejen z řad bývalých sovětských lidí, ale jejich podporovatelů u nás. Komunismus je stejně zrůdný (podle mne mnohem víc) než nacismus, stalinismus horší než hitlerismus - dodnes výstřelky s tím spojené nejsou postihovány. Hákový kříž - toť pohroma, ale srp a kladivo, mnohem krvavější, se nepostihuje. Je dost důkazů, jak rusáci kšeftují a nakládají s majetkem v ČR. Jedině tam vidím možnost, jak by mohla zasáhnout vláda - jinak se musíme pustiti za očistu naší země i my, jednotliví občané. Z gauče to těžko dokážeme.

M. Kocián 2.3.2024 7:17

Pokud by skutečně vypukla jaderná válka, nemělo by tím smysl ztrácet čas. Proto se v tuto chvíli všichni snaží držet omezený konflikt a doufají, že to nějak vyhnije. Nakonec asi ano - ani Stoletá válka netrvala věčně.

J. Kouk 2.3.2024 7:00

Sranda je, že když jsme, podle některých, v blížící se horké války s Ruskem, že se neopravují kryty a nestaví kasárny pro výcvik vojáků..

P. Fialek 2.3.2024 6:58

Autore. Tak mi něco napište o Skripalovi, kterého napřed Rusko pustilo na Západ ( doma se ho mohli ti nelidové docela jednoduše zbavit), pak pošlou Čuka a Geka aby ho odstranili Novičokem ve chvíli, kdy se chce vrátiti do Ruska. Co se jedná o Vrbětice, kdo byl prosím obviněn, proběhl už soud? Rád si vše, já nevědomý nechám vysvětlit. No a vaši prasárnu o bourání pomníků raději nechám být.

P. Fialek 2.3.2024 6:47

To je ale blábol a hned zrána. To bude den.

D. Laurencikova 2.3.2024 6:38

Německá armáda vydrží 2 - 3 dny. Pak už nejsou náboje.

D. Laurencikova 2.3.2024 6:37

Václavíkova není naivní. Je bezpříkladně hloupá a k tomu vulgární a agresivní. Hrůzná kombinace!

J. Petrová 2.3.2024 4:09

Ty vytlemené smajlíky u příspěvku o něčí smrti.....Jste opravdu tak tupá? Nenávistná kreaturo.

J. Bruner 2.3.2024 3:18

lidé jako autor ušlapali cestu fašistům a opět se o to snaží

H. Vogel 1.3.2024 23:12

Spisek naopak skvělý! Vyzývá (domnívám se) k diskusi, vyjádření názoru a k polemice. Autor jde docela drsně s kůží na trh, ukažte se Vy; určitě máte možnost. Nebo toho nejste schopen?

L. Svoboda 1.3.2024 21:10

Nechápu, že někdo má tolik odvahy, aby s tak idiotským článkem vylezl na veřejnost.

J. Václavíková 1.3.2024 20:16

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Jo, o tom proruském cvokovi, co odmítal vakcíny a exnul na zápal plic, jsem nemohla neslyšet.

V. Pokorný 1.3.2024 19:50

Momentálně zaostalej, a jak malovaný sáně. Tedy...myslím tím autora spisku. Zdůvodňovat, proč si to myslím, nebudu. Plyne to z obsahu spisku.

V. Čermák 1.3.2024 19:32

;-D

V. Čermák 1.3.2024 19:28

Teď se dostal na seznam a má bobky...

V. Čermák 1.3.2024 19:25

Rusové si váží i Nepřátel a určitě Neničí Sochy a Pomníky....

Pomníky ničí DemoKraďy. Churcil to už schytal, Kolumbus má na mále a u nás řádil Kolář Koněv, syn hradního loutkovodiče PePana, Ukrajinci a poBalťané jsou taky jasní...

O. Kaucký 1.3.2024 18:49

Oni ti západní novináři se pohybují, na rozdíl od našich přímo okolo té váleční zóny a už byli někteří i vykázáni z Ukrajiny a jeden dokonce skončil v kriminálu a zemřel tam.

V. Čermák 1.3.2024 18:46

Neudržují možná, ale že je ničí, jste si Vymyslela...;-D

O. Kaucký 1.3.2024 18:45

R^

J. Václavíková 1.3.2024 18:44

Stejně jako u nás.