Pondělí 3. 6. 2024Tamara polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 185
  • Poslední: 20.1. 2023 23:38
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
B. Rudolf 19.1.2023 15:10

To, co považuji na panu generálovi (jakožto na kandidátu na prezidenta) za podstatné, je to, zda mu opravdu došlo, čemu byl kdysi připraven sloužit. A pokud mu to došlo, jaké si z toho vzal poučení.

Jenomže nemám žádnou možnost jak to zjistit. Jak by řekli někteří filozofové, jsem "vržen" do situace, kdy jsem na křižovatce tří cest, z nichž ani jedna se mi nelíbí. Ale existuje jedna hodně stará lidsko-filozofická zásada, která říká, že, jsem-li v zásadní věci týkající se dobra a zla na pochybách, měl bych přes veškerou svoji paranoiu dát šanci možnosti, že snad druhé straně opravdu něco došlo a že to s ní není tak zlé, jak by se mohlo zdát.

Je šílené, že moje důvěra bude dána člověku, který stejně jako já podporuje dodávání zbraní na bojiště. Ale já si nedovedu představit, že bychom jenom tak nechali zvítězit brutální násilí a sprostou lež. Proto (stejně jako zmíněný generál) podporuji dodávání zbraní Ukrajině.

I. Hermanek 19.1.2023 16:11

Dodavejte zbraně...hubou je to tak jednoduché

I. Hermanek 19.1.2023 16:11

Dodavejte zbraně...hubou je to tak jednoduché

D. Laurencikova 19.1.2023 21:08

A co tim bude podle vas dosazeno? Vy chcete skutecne zvitezit vojensky proti Rusku, ktere muze zmobilizovat 2 miliony vojaku, vlastni pres 10 tisic tanku a nejvetsi potencial jadernych zbrani na svete? Nejake 2 stovky Maderu tady nehraji zadnou roli. Odhlednuto od toho, jaky to dela dojem, nemecke tanky proti Rusku na Ukrajine! To uz tady jednou bylo, tentokrat to muze skoncit jeste hur, nez jen ruskymi tanky v Berline! Coz takhle zkusit to s diplomacii - nebo uz jen tento navrh dela dnes z kazdeho "putinovu devku?" Tesme se na vysledek!

Vite vy vubec, jak to s temi zbranemi je, kdo jediny na teto valce vydelava? USA! Amerika dodava zbrane na leasing, protoze Ukrajina je samozrejme pleite. Kdo plati? EU, pekne v mesicnich splatkach!

Vase duvera, dana cloveku, ktery chce v tomto silenstvi pokracovat, je brutalni hloupost. Poslechnete si, co o tom rika vas krajan, Petr Bystron, v nemeckem parlamente. Home - Deutschland-Kurier (deutschlandkurier.de)