Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VOLBY: Hrozí izraelizace politiky

Geniální zásah Ústavního soudu do volebního zákona v historicky krátké době před sněmovními volbami poté, co již byly vyhlášeny, se v konečném důsledku projeví negativně pro všechny zúčastněné partaje a hnutí, zejména ale pro ty, které si už dnes zpovykaně brousí zuby na vládnutí, tj. pro koalice PirSTAN a SPOLU.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J44a74n 24D63a60v35i63d

8. 7. 2021 18:55

Bývalý komouš Rychecký. Čert kopytem hrabe a ocasem vrtí. Tedy do směru vanutí politických větrů. Starej komouš, obrostlý mechem komunistické jurisdikce. A jeho luzné "r", st"rr"ana a vláda za mlada jako jurista říkával. Mohu se ale mýlit.

0 0
možnosti
Foto

S mnohym se da v clanku souhlasit. Ale s tim, ze v spd jsou kapacity urcite ne. Minimalne jsou neviditelni a nevyrazni. Snad krome okamuri, ci jejich drivejsiho clena blazna volneho. Ostatni jsou nuly. A nuly volit nebudu.

0 0
možnosti
Foto

Sakrální už se i tady maze

0 0
možnosti
PP

P61e96p77a 91P24e71p42a55x

8. 7. 2021 13:23

Souhlas s článkem, ale veselé čtení to neni. Nová izraelská vláda zřejmě ohrozí jeho bezpečnost a pokud u nás vznikne ten smíchanec tak jednání parlamentu budou sledovat jen lidé s velkým smyslem pro humor.

0 0
možnosti
MJ

SPD je jediné pozitivní světlo na politické scéně ČR.R^

0 0
možnosti
JZ

SPD je stranou tunelářů a odpadem české politiky.Rv

0 0
možnosti
Foto

Zatím největší škody v tomto státě napáchala jeho rozkradením ODS. Vyjma včera rozbitého kecpultu nevím, co provedla vámi pranýřovaná partaj.

0 0
možnosti
MV

Autorovi evidentně nedochází, že Přísaha je Babišovo "béčko" a jejich výkřiky ze stejného soudku jako to vítězné "všici kradnů" či to ještě starší Zemanovo o spálené zemi.

0 0
možnosti
JR

J40a42n 44R66á18ž

8. 7. 2021 10:20

Rychetský nepřestal být primárně politikem i v roli předsedy Ústavního soudu a proto si neodpustí zasahování do aktů, které patří do výhradní pravomoci moci zákonodárné, čili Parlamentu.

Nerespektování výsledků rozhodnutí demokraticky zvoleného Parlamentu je něco, co si ústavní soud může dovolit zcela výjimečně a to jen při naprosto flagrantním porušení ústavních principů. O což při zrušení rozhodnutí Parlamentu o předčasných volbách v roce 2009, tak i při letošním zásahu do principů již vyhlášených řádných voleb rozhodně nešlo.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz