Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VLÁDA: Vpředu je slovenská zatáčka

Slováci coby ukrajinští sousedi vidí věc zblízka a přemýšlejí nikoli ve vzletných bojovných frázích, ale velmi pragmaticky a s vhledem do reality.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

K91a36r48e17l 50F32i55l63i52p

12. 4. 2024 18:55

Dobrý postřeh, pane Jakle.

0 0
možnosti
VN

"Fiala odletí do Washingtonu za Bidenem".

Co to? Dálkové ovládání se Joeovi pokazilo?

0 0
možnosti
JP

Ať si troubové rozbijí držťku, není to žádná škoda.

0 0
možnosti
JK

Jak vypadá slovenský libtard (LIBerálny reTARD) v akci:

https://www.youtube.com/shorts/hxYLfME3nIU

0 0
možnosti
VK

V57. 36K86u93h55a16j

12. 4. 2024 13:09

"Česká vláda je tak momentálně trochu za partu troubů." MOMENTÁLNĚ, pane Jakle?!8-o

0 0
možnosti
TK

Topí se ve vlastním lektvaru.

0 0
možnosti
RT

Sorry, ale ne.

Ukrajinci se prijeli presvedcit, jestli jsou Slovaci opravdu takovi ko..ti, jak se o nich pise. A narozdil od nas nemohou ruske Slovensko ignorovat.

0 0
možnosti
VK

V68. 50K35u78h15a53j

12. 4. 2024 13:08

Čím dál jasněji se ukazuje, že Ukrajina tancuje, jak pískají jiní. Tak kdo je tady větší ko.ot?

0 0
možnosti
PB

P68e86t13e 68B26r53i49c74h

12. 4. 2024 11:20

Pozor, zákruta!!:-)

0 0
možnosti
VK

Pozor!! Zákruta!!

To byly krásné časy, když jsem vstával brzy ráno a budila mě znělka "pozor-zákruty" s kvílením brzd a tím "bum" nakonec.

To jsem byl ještě krásný a mladý;-(;-(;-(

pozn.: ironie

0 0
možnosti
MZ

https://www.hlavnydennik.sk/2024/04/12/podpredseda-parlamentu-zdoraznuje-robert-fico-ma-uplnu-pravdu

Robert Fico má úplnú pravdu, píše na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha (SMER - SD), podpredseda parlamentu. Blaha zdôrazňuje, že iberálne kaviarne neuniesli prehru a vyšpičkovali nenávisť do takých obludných rozmerov, že to pokojne môže skončiť tak, že nejaký sfanatizovaný slniečkar niekoho zavraždí.

Parádne sa ukázala iná politička. Holečková z KDH. Erikovi Kaliňákovi odkázala, že "čo zaseješ, to zožneš". Čiže v preklade - dobre ti tak.

Len pripomínam, že obeťou vulgárnych slniečkarskych útokov bola Erikova manželka a KDH to takto nechutne legitimizuje - hlavná vec, že ešte prednedávnom Holečková teatrálne plakala kvôli útokom na ženy. Farizejka. Od KDH by som očakával skôr také posolstvá z Biblie, ako je - miluj blížneho svojho. Namiesto toho zdôrazňujú princíp vendety ako poslední mafiáni.

A rovnako, ako kedysi nemeckým náckom asistovali veľké firmy, tak to korporácie robia aj teraz - šikana Attilu Végha, Rytmusa či Dominiky Cibulkovej je cez všetky čiary. Prepáčte, ale Slovensko sa musí zjednotiť a brániť sa. Lebo inak to dopadne ako v 30. rokoch v Nemecku.

Moje deti sa boja so mnou chodiť do obchodu, aby ich zase nenapadol nejaký korčokovský magor. Toto ste chceli docieliť, vy úbožiaci v N-ku a Smečku? A tomuto pri plnom vedomí asistujú firmy ako Renault či Rauch? To vážne?

0 0
možnosti
Foto

Velmi dobré. Slovenská vláda ví co je diplomacie, na rozdíl od naší vlády i mnohých představitelů Evropy.Kdo nejde snámi v jednotném šiku je proti nám a je Putinův troll.

0 0
možnosti
JH

Výborné, není co dodat!!R^R^R^

Ovšem chciválkařům se to rozhodně líbit nebude, pane Jákle, a samozřejmě budete orazítkován kde jakým dehonestujícím přívlastkem!!

0 0
možnosti
VK

V34. 98K37u11h33a52j

12. 4. 2024 9:20

Je otázkou času, kdy si postupně všechny státy uvědomí, že naše vláda je parta aktivistických sluníčkářů, kteří v emotivitě vidí přednost, zatímco politickou obezřetností a střízlivostí naopak pohrdají. Pak zůstaneme sami, protože na tohle se spolehnout opravdu nedá.

Možná se od nás nakonec odvrátí i ta Ukrajina. Nemusí to být přehnané tvrzení. Až se to tam změní a přijdou střízliví lidé, možná nám jednou budou vyčítat, do čeho jsme je to nahnali.

Hanba téhle pitomé vládě sluníčkářů, kteří ze svých nedostatků a chyb dělají předost!

0 0
možnosti
DL

Přesně totéž si myslím já. Ještě není všech dnů večer.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz