Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

UKRAJINA: Obrat v rétorice prezidenta Pavla nebo úlitba

Musím se vrátit k týden starému prohlášení prezidenta Petra Pavla o vývoji války na Ukrajině pro televizi Sky News. Je to „obrat“ v názorech nebo jen úlitba posluchačům této televize?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Strach z Kroužkování Hayato , a vyřazení nepopulárních kandidátů , ho štastně katapultuje do vatikánu !?Další manipulace a lži Pětislepice ,Tradiční chudáci !!

0 0
možnosti
VP

Rusko a Čína by mohli zachránit Haiti, které umírá na absolutní nezájem USA ! Mohli bychom v přímém přenosu vidět jak jsou Američani zpovykaní ? Když jim někdo leze do zelí !;-D;-D

0 0
možnosti
LP

Československo a posléze Česko pomohly Spojené státy třikrát. A pokud se armádě USA do války přímo s Ruskem nechce ( byl tu článek jak generál USA upozorňoval, že ruská triáda není nijak válkou dotčena), měli by se uklidnit i evropští političtí pejsci! Generálové USAA vesměs studovali West Point, tedy těžkou a prestižní univerzitu, mají nejlepší informace z odposlechů a družic, stejně to hodnotí, že by konflikt s Ruskem ( a možná následně i s Čínou aj.) přinesl i do USA neakceptovatelné škody na majetku i životech. Ukrajina se brání statečně, ale je stoprocentně závislá na pomoci z venku a docházejí ji muži, ochotní zemřít za svou vlast. Zalužný se odvážil říci pravdu a byl odejit. Nicméně mezi vojáky i civilisty měl takové renomé, že jeho výměna za současného prezidenta i jednání o uspořádání Ukrajiny by občané Ukrajiny vzali jako nutné zlo, podobně jako Finové přijali jako nutné zlo územní ústupky a neutralitu. Velmoci, mluvím o Číně a USA, by jistě našly formu garancí pro menší neutrální Ukrajinu. Asi se musí počkat na nového prezidenta USA, protože si nedovedu představit pana Bidena jednat o míru, mluvit, myslet a argumentovat směrem k veřejnosti a tisku. Trump pak může naplnit svůj slib zastavit válku za 24 hodin.

0 0
možnosti
VP

Napadá mě jak Biden zvládne dvě předvolební diskuze s Trampem ?Bude za tím nějaký trik od všehoschopných demokratíků neztratit pozice !AI Biden?nebo atentát na oba ?

0 0
možnosti
OM

O76. 76M13.

21. 5. 2024 21:36

Žádný názorový obrat to není, prezident Pavel už před více než rokem upozorňival, že musíme zůstat nohama na zemi, a že představa, že Ukrajinec Rusa vypráská, je naivní (i když se to tak jednu krátkou chvíli zdálo). Že nakonec se stejně jednou bude muset jednat a sáhnout ke kompromisům, že si o tom ale musí rozhodnout Ukrajinci sami.

0 0
možnosti
PV

Chciválkům říkám: Rusy potrestáme a vyženeme z Ukrajiny jak? [UA]

0 0
možnosti
ŚS

Korecký si myslí, že když někdo vypustí slovo mír, je chcimír. Chcimír je ten, který chce Ukrajinu odevzdat Rusům výměnou za ruský slib míru. Pavel o Ukrajině a jejím pravděpodobném nevítězství mluví od počátku. Dobře ví, že bez vyjednávání se konflikt povleče roky a stejně se nakonec bude muset jednat.

0 0
možnosti
VP

Řeči se vedou a Rusi postupují R^.

0 0
možnosti
ZP

Obrat v rétorice? Ale houby. Jen čerstvé notičky pro poslušného kašpárka.

0 0
možnosti
Foto

I32v67a59n 48T53e94r23e26n

21. 5. 2024 17:44

"ISW – amerického institutu pro studium války" - well to je "zdroj informacii".

Cely ten "institute" je napojeny na Victoriu Newland a jej pribuznych. Su zodpovedni cele to neoconske ukrainske fiasko. Tisice zbytocne mrtvych a zranenych.

0 0
možnosti
OS

Jak bylo a jak se psalo o Ukrajinské krizi, to už by dneska na novinkách nikdo ...Hystoryk amaterski

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-ukrajina-vzdala-obranu-krymu-223060

(k tažení na Donbas veleli Jaceňuk a Turčynov, ale opomněli nad válečnou zónou uzavřít civilní letový provoz).

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-uz-zadny-krym-ukrajina-se-rozhodla-nasadit-armadu-225336

Na východě Ukrajiny začala speciální operace proti separatistům - Novinky

0 0
možnosti

J98a23n 71Č17e18r36n81ý

21. 5. 2024 16:03

Pavel se podílel na přepadení Iráku a ne jako nenápadný proviantní důstojník, ale přímo byl ve štábu operace v Tampě na Floridě

0 0
možnosti
PD

Tak má zase jedno plus k dobru.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz