Sobota 1. 6. 2024Laura polojasno10 °C

Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Týden po volbách

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 39
  • Poslední: 13.6. 2006 0:17
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
franta 12.6.2006 10:20

Víte aubisi

Váš problém je v tom, že si nějak automaticky přisvojujete větší práva, než jste ochoten přiznat svým protivníkům. První dvě věty se totiž dají použít i na chování ODS v posledních letech. Proč to považujete jednou za správné a jednou za odsouzeníhodné ?

ll 12.6.2006 6:41

Pro pana Dloležala je jen regionálním politiemk

Jindy ale volá pro jejich větší vliv v parlamentních volbách. Tak jak to je.

Guymar 12.6.2006 5:39

Kdy bude vláda?

Paroubek se nechal slyšet, že tak v srpnu. No po všech těch diskusích, předvolebních, povolebních, kdy se doslova omílá jedno a to samé a nám voličům to leze krkem, bych si dovolil navrhnout způsob, jak by byla vláda v docela krátké době ustavena a schválena, nebo aspoň by doba k vyřešení patu byla kratší. Možná se to někomu může zdát jako blbost co navrhuji, ale vzhledem k mlácení prázdné slámy politiky jsem skoro přesvědčen, že můj způsob by schválila většina voličů, stačilo by se zeptat v otázkách  V.M., nebo dát otázku ve veřejnoprávní TV v diskusích politiků. Otázka zní: Jste pro, aby se nově zvolení poslanci sešli v parlamentu a byli tam zavřeni o chlebě a vodě, bez mobilů  a počítačů a jakéhokoli spojení se světem, tak dlouho až se dohodnou? Ano bylo by to stejné, jako při volbě papeže. Tam se při volbě nového papeže kecalo a jednalo, jednalo a kecalo, až to naštvalo ve středověku!!!!! ty chytřejší a volitelé byli zazděni o chlebě a vodě. Co vy na to?

Malý Aston 12.6.2006 8:37

Re: Kdy bude vláda?

No,mohu Vás podpořit ale to je všechno.Spoustě politikům by to prospělo zejména zdravotně.Ale problém je ten,že my mnohdy o vodě a chlebě musíme žít ale oni mají jiné představy.Ale zase z druhé strany i oni se bojí,že budou nové volby a nemusí se tam dostat a budou taky o vodě a chlebu,takže výsledek je stejný.Pro nás Vaše varianta by byla přínosem v tom,že by jsme se na ně několik dnů nebo týdnů nemuseli dívat ani v televizi ani jinde.Jen by jsme koukali,zda se již kouří,ale kouření by jsem jim taky zakázal.Já předpokládám,že se domluví,oni budou hodně křičet,hodně se durdit,nastupovat a vystupovat,přidávat a brzdit ale jejich cíl,udržet směr,to jest zůstat tam,kde se již jednou dostali neopustí.Oni nás nemohou ponechat bez vedení,ještě by jsme chtěli nové volby a to oni nemohou dopoustit,mándát je mandát.

JE 12.6.2006 11:19

Re: Re: Kdy bude vláda?

bychom, bych ... + nějaké ty čárky. Ale obsahově jinak O.K.

Malý Aston 12.6.2006 12:18

To je můj věčný problém.

A to jste ještě neslyšel jak mi nadává manželka.To moje bychom,bych apod.To je moje tragedie.

Omlouvám se.

I-Worm 12.6.2006 10:05

Re: Kdy bude vláda?

možná by stačilo nevyplácet poslancům žádné platy a náhrady až do vyjádření důvěry nové vládě

Rudý Baron 12.6.2006 11:05

Re: Re: Kdy bude vláda?

jo !!!

;-D;-D;-D;-D;-D

nup 12.6.2006 11:54

Re: Re: Kdy bude vláda?

Jestli by nebylo rychlejší ty nepohodlné raději pozavírat nebo rovnou postřílet, ať může pravicový pokrok směle kráčet vpřed.

lookas 12.6.2006 4:31

?