Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

UDÁLOSTI: Spory šejdrem - Peroutka, dalajláma atd.

Česká společnost a její intelektuální předvoj jsou momentálně ve velké, veliké rejži. Před časem dali lidé svou víru falešným spasitelům (tedy konkrétně jednomu, Andreji Babišovi) a čeští intelektuálové projevili v lepším případě bezradnost a bezbrannost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

24. 10. 2016 3:32
Velice dobry clanek, diky.

Jsou to takove ty zastupne problemy, rekl bych, pro ty intelektualy, co ''maji v kalhotech'',ne pro tech par ostatnich.

0 0
možnosti
TK

24. 10. 2016 1:42
oceňuji střízlivý přístup

Díky za střízlivé názory. Je jich jako šafránu, tím víc je třeba je ocenit. Je hlavně nutno ocenit v protikladu k neustálých kuchtíkům všelikých kauz. Například pozdní přílet na pohřeb. Jak to den za dnem kuchtíci přivařují. Čekal jsem, že finále bude, že se pánové stavili někde na panáka, ale tam dosud nejsme, zatím se jen zdá, že to někdo špatně naplánoval, ale proč to probírat den za dnem? Zřejmě, aby zapadly důležitější věci.

0 0
možnosti
SK

S. Kalužík

24. 10. 2016 0:55
To jsem zvědav,

která z potrefených husí bude kejhat nejhlasitěji :)

0 0
možnosti
JK

J. Kučera 376

24. 10. 2016 11:37
Re: To jsem zvědav,

Skvělý článek, přesto mám přípodotek. Předesílám, že Zemana nemám rád. Nemohu mu odpustit, že sestřelil vládu, která měla v parlamentu většinu (byť tu nejtěsnější) a vnutil nám vládu, která důvěru parlamentu nikdy nezískala. Přesto jsem ho volil a budu ho volit zas (pokud bude kandidovat), protože v té zoufalé bídě je jediný volitelný. Pan Brady má možná pravdu, že mu někdo volal, ale i kdyby to byl sám prezident, telefonát není nominace. Takže ho nikdo nenominoval a proto jsem přesvědčen, že to je zástupný problém. Jaký, že to malér nám chtějí "elity" zatlouct?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz