19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Na prahu „nového uspořádání moci“

Minulý čtvrtek odpálily Babišovy Lidové noviny se vší parádou „aféru Šlachta“. Věnovaly jí otvírák (dvojice Shabu-Koutník), třetí stránku i sloupec šéfredaktora na první stránce. Tématu se list intenzivně věnoval i v dalších svou dnech. Na Svobodném fóru už o věci psal Pavel Šafr.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Blahová 8.6.2016 20:53

No konečně

Pokud ze sebe velitel velmi vlivného policejního útvaru začne dělat mediální hvězdu je něco špatně. Normální je, že v televizi vystoupí mluvčí a řekne "bez komentáře". Toto byl ukázkový pokus o budování kultu osobnosti. Policie má sloužit, ne hrát maňáskové divadlo.

F. Žůrek 8.6.2016 20:34

ANO, odešel V. Klaus, také ODS, tak odešla demokracie?

Buďme rádi, že nám v tomto státě ještě něco funguje...

M. Prokop 8.6.2016 20:46

Re: ANO, odešel V. Klaus, také ODS, tak odešla demokracie?

A co to je, pls?

P. Vaňura 8.6.2016 17:26

Mimochodem, uvědomujete si, proč skončila "kauza"

Clinton-Lewinská? V podstatě proto, že ačkoliv republikáni byli schopni dát dohromady potřebnou většinu pro odvolání Clintona, včas si dokázali uvědomit, že by USA po takovémto odvolání presidenta byly celému světu pro smích...

Z. Švrček 8.6.2016 15:37

Babišovci jedou

Vzhledem k tomu, že pořád platí základní otázka, cui bono tak i odpověď na ni bývá obvykle správným důvodem proč se co stalo a kdo za tím vězí. Zeptejte se v čí tedy prospěch proběhla kauza "Nagygate", která sice proti původním barnumským titulkům o zlatě a milionech, podtržených přímou účastí TV štábů při zásahu, vyzněla takřka do ztracena a už je skoro trapná, a jistě si dáte odpověď , že nejvíce právě pomohla po pádu vlády Babišovi a jeho ANOfertu. Proto taky docela dobře zapadá, že trapného Šlachty se také nejvíce zastávají právě babinoviny, protože přece toho hrdinského packala nemohou za prokázané zásluhy nechat padnout. Rovněž se Šlachtovci docela snaží o další kauzy, které úspěšně odvádějí pozornost od faulů Babiše na postu financministra. Například krásně odezněla bez odezvy informace, že se prodlužuje zvýhodnění bionafty pro zemědělce....

J. Kratochvíl 8.6.2016 14:48

Pan Doležal by měl otevřeně přiznat,

že za současnou situaci může hlavně ODS v čele s svými předsedy a to byl jeden lepší než druhý. Měl by přiznat, tzv případ Nagyová se svým korumpováním se slušnou demokracii neslučuje a ne ještě ji omlouvat že je jí snad ubližováno. Doposud odsouzená nebyla, ale to co se provalilo je hodně velká ostuda a pro slušné lidi to stačí. Nebýt ODS a jejího chování, nebyl by tady ani Babiš.

J. Urban 8.6.2016 14:55

Re: Pan Doležal by měl otevřeně přiznat,

Přesně, jen k té ods přidejte i oranžády.

M. Prokop 8.6.2016 16:00

Re: Pan Doležal by měl otevřeně přiznat,

Bureš je výsledek lidské blbosti a tu nemůže změnit ani ODS.

J. Kyselková 8.6.2016 14:05

Zajímavý je článek pana Doležala.

Bohužel, admina můj pěkný článek popudil a smázl ho i s neotřelými názory. OK.

Snad mohu alespoň zkusit tento drobný postřeh : - ODS by měla vzít v úvahu názory pana Červíčka a Stárka. Jsou to profíci a čestní lidé s dlouholetými zkušenostmi v kriminální sféře.

J. Urban 8.6.2016 9:44

No, dlouhé, nepřesvědčivé.

Pavel Zeman je napříč uznáván jako čestný člověk a vynikající právník. Na tom Doležalovo bláboly naštěstí nic nezmění. A kauza Nečas-Nagyová byla kauzou ještě předtím, než do toho šlachtovci šlápli - a tím ji naštěstí utli. Doležalova logika je asi taková: někdo przní holčičky, ale špatný není ten prznitel, ale ten, co na něj poukáže a zatrhne mu to. Flus.

J. Mrázek 8.6.2016 9:31

Michael Morris a jeho kniha

..s názvem :Co NEsmíte vědět. No a realita a tvrdá na (psáno pozpátku, jinak to automat vymaže) gro.cevadevz ...... Se svou naivní propagandou si amerika dělá ostudu, neboť mylně předpokládá u občanů Evropy stejnou intelektuální "úroveň", jakou má doma ...

J. Chaloupka 8.6.2016 9:26

Mimochodem pane Doležale, víte o tom, že ty tzv.

Babišovy lidové noviny provozují také Neviditelného psa?

J. Klepal 8.6.2016 8:54

Nečasův pád

Pan Doležal v jakémsi zoufalém ideologickém zaujetí stále není odhodlán přijmout fakt, že premiér Nečas odstoupil proto, že si za státní peníze vydržoval milenku a přišlo se na to.

P. Vaňura 8.6.2016 9:39

Vzhledem k tomu, jakou roli sehráli Ištván a Šlachta

na pádu Nečasovi vlády, vůbec mě nevadí, když Šlachtu někdo odvolá.

Mimochodem, víte, že hodnota VŠECH darů, co dostala Nagyová je jen zlomek částky, kterou dostávají "neziskovky" na pokus o začlenění jediného Cikána?!

Nagyová-Nečasová nebrala víc, než jiné osoby na podobné pozici. To, že byla Nečasou milenkou se týká jen Nečasovy předchozí manželky a jejich dětí!

Š. Hašek 8.6.2016 10:01

Re: Vzhledem k tomu, jakou roli sehráli Ištván a Šlachta

Přesně a stručně napsáno.

J. Klepal 8.6.2016 15:40

Re: Vzhledem k tomu, jakou roli sehráli Ištván a Šlachta

Stále nechápete, že je rozdíl mezi milenkou vydržovanou za vlastní a milenkou vydržovanou za státní peníze.

R. Langer 8.6.2016 15:42

Re: Vzhledem k tomu, jakou roli sehráli Ištván a Šlachta

Hm, a vy nechápete, že brala normální mzdu. :-P

M. Červeňák 8.6.2016 2:40

Nesouhlasím s tím, že kauza Nagyagate

nebyla rozpletena! Tajemství kabelky paní Nečasové bylo dostatečně výživné a paní Jana zatím uniká šibenici jen o příslovečný fous...

P. Lenc 8.6.2016 8:18

Re: Nesouhlasím s tím, že kauza Nagyagate

On ten kabelkový mág Ištvan znovu vymyslí nějakou novou "právní konstrukci" a za pomoci kamaráda Šlachty tu proradnou Nečasovou "dopadne při činu".Třeba jak v nějaké kavárně prozrazuje za kabelku agentu cizí rozvědky, (předpokládám, že to bude Ruská) kolik má poslanecká sněmovna vlastně poslanců.Legrace? Od psychopatů toužících po moci čekejme cokoliv.

J. Kratochvíl 8.6.2016 14:53

Re: Nesouhlasím s tím, že kauza Nagyagate

Pane Lenci, nezesměšňujte se obhajováním nějaké Nagyové-Nečasové, je to trapné. Stejně jako Doležal !!!