Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

VH

Soudružka Konečná je mi velmi sympatická. Komunistická strana se pod jejím vedením dostala pod čáru ponoru, ona sama díky EU a západním imperialistům vzlétla do nadnebeských výšin bohatství a výhod, které by jí nebyl schopen poskytnout ani sám Iljič s Vissarionovičem. ;-D;-D;-D

Foto

Bývalá americká velvyslankyně při OSN Nikky Haley navštívila Izrael, spatřila zasažené kibucy, mluvila s přeživšími masakru ze 7.října 2023, konkrétně přeživší masakru na hudebním festivalu Nova, kde teroristé zavraždili 360 Izraelců, znásilnili bezpočet izraelských žen, dalších 40 Izraelců odvlekli odtamtud jako rukojmí do Gazy, posléze napsala na izraelskou raketu vzkaz "skončete s nimi (s teroristy).

Amerika miluje Izrael". Většina Američanů, přes 80%, stále podporuje Izrael, i američtí studenti, ti pro-Hamás naci křiklouni na amerických univerzitách tvoří jen zanedbatelnou menšinu, byť velmi hlasitou a agresivní. Donald Trump slíbil, že pokud vyhraje americké volby, vyčistí americké univerzity od hamás studentů, cizí státní příslušníky deportuje do země původu.

Americké vlastenecké studenty také velmi pobouřilo, když propalestinští studenti se snažili sundat a znesvětit americkou vlajku a nahradit ji vlajkou palestinskou. Pochopili, že nenávist pro-Hamás studentů není namířena jen proti Židům a Izraeli, ale i proti Americe a křesťanské civilizaci. Nenávist pro-Palestinců nekončí jen u Židů, ale postupuje dál. Tak posléze i mnozí američtí nežidovští studenti začali vyjadřovat solidaritu s židovskými studenty, kteří čelí kruté šikaně ze strany propalestinských aktivistů.

HR

On opravdu míní "vyčistit" US univerzity od studentů cizí státníh přískušnosti? To bude platit i pro evropské studenty. Pokud vím. musí studující za univerzitní US vzdělání platit dost vysoké poplatky.

Trochu to působí jako NS doktriny.

RP

40 000 MRTVÝCH ŽEN A DĚTÍ ZA PŮL ROKU. No nevím na čí straně ta paní stojí. Ale jedno vím jistě, až Fašington změkne v kolenou, tak bych rozhodně nechtěl být židem.

Foto

Během této války Izraelci zabili 14 tisíc teroristů a 16 tisíc civilistů. To je poměr přibližně 1 terorista na 1,3 civilisty, což je nejnižší počet civilních obětí v dějinách válek.

Izraelští vojáci bojují čistě, férově, Američané v Afghánistánu a Iráku pozabíjeli větší množství civilistů. Rusové na Ukrajině také usmrtili bezpočet ukrajinských civilistů.

Jinak v Africe probíhá skutečná genocida černých křesťanů. Ty vyvražďují arabští muslimové za naprostého nezájmu mezinárodního společenství, sdělovacích prostředků a významných politiků. Prý na černoších záleží, ale ne na všech. Na černých křesťanech v Africe nezáleží. A ti jsou zabíjeni strašným způsobem, po způsobu 7.října 2023, která zakusili Židé.

Když pochybí Američané, Rusové, nikomu to nevadí, když páchají genocidu Arabové, opět naprosto OK, ale když se Židé brání genocidě, hodlají se mírotvůrci pokakat. Naopak ti, co obviňují Izrael z genocidy jsou sami antisemité, neb chtějí ponechat u moci genocidní Hamás, který chce vyvraždit jednoho každého Žida a Izrael učinit neschopným se bránit.

Souhlasím se slovy Nikky Haley, nechť Izrael úspěšně zničí Hamás a pak v Gaze bude klid.

AT

A39l88e51š 41T73e90p18l37ý

29. 5. 2024 12:19

Respektovaný prokurátor požádal o zatykač na izraelské představitele, kteří jsou podezřelí z páchání genocidy.

Vzhledem k tomu, že ICC ještě snad nikdy "proamerické" proponenty neobvinilo - je to na pováženou.

Pokud paní Konečná pouze považuje krok ICC za legitimní - proč je obviňována z podpory Hamásu ?

A musím zopakovat - že všichni bezvýhradní podporovatelé Izraele tím pádem i podporují vyhnání Palestinců z Gazy do Evropy.

Tj. čeští podporovatelé Izraele jsou největšími vítači Palestinců na našem území.

PD

To vyhnání Platelinců vás "drží" jako pana Čecha nepřímé volby v Česku. A stejně mylně.

Kozomrdů se do EU táhne dost, ale ne z Palestiny, už dlouho.

Tak komunistka Konečná je na straně vrahů z Hamásu a DemoKrad Fiala a jeho skvadra jsou na straně vrahů z Izraele...:-/

Foto

Izraelci nejsou vrazi, byli napadeni palestinskými teroristy, kteří spáchali ta nejstrašnější zvěrstva, nejhorší masakr od skončení druhé světové války a holocaustu. Izrael má právo na sebeobranu, jsem jednoznačně na straně Izrael.

Tato vláda nedělá vše dobře, pan premiér Fiala jistě mnohokráte pochybil, ale za to, že se jednoznačně postavil za Izrael, mu náleží velký dík a zasluhuje náležitě ocenit. Za proizraelský postoj si Fialy velmi vážím, stejně jako Zemana. Ten také dělal spousty věcí špatně, ale jeho proizraelský postoj vyrovnal všechna jeho negativa.

JP

Jako celoživotní antikomunista musím konstatovat, že Konečná i se svými soudruhy ve zbrani, jsou hluboko pod úrovní Gottwaldů a Zápotockých, kteří v květnu 1948 už byli u vlády a výrazně pomohli Izraeli. Být tam Konečná, možná by existovala jenom Palestina. A tato hloupá husička zastupuje Česko v Bruselu. FUJ!!!

VB

Když mohou mít zastoupení feťáci, zelení teroristé a sexuální úchylové, vidím komunisty jako zástupný problém.

J12a75n 90Č18e77r96n35ý

29. 5. 2024 11:07

Kosovští muslimové jsou naše zlatíčka !!

VB

Ti zůstanou tam, kde jsou. Je jim tam dobře když strýček SAM platí desátek. Ještě, že tak, ale Srbům moc nezávidím.

PS

P86a56v79e18l 11S35u50r78a

29. 5. 2024 10:58

Komunisti vždycky stáli na straně vrahů. Tak čemu se divíte ??

VH

V84á89c96l53a33v 50H93l80a24d

29. 5. 2024 10:56

"M. Hoblík 29.5.2024 7:24

Než jste dočetli moudrý článek toho hlupáka, zabili Izraelci řadu nevinných Palestinců... To je ale vůl!"

Nevinný palestinec je něco jako Yetti !

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz