Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

SLIBY CHYBY: Střípky volební

Po čtyřech letech tu máme komunální volby a s nimi opět o něco bláznivější předvolební sliby. Člověk je nemůže přehlédnout, kdyby se snažil sebevíc. Zakopáváme o ně na každém kroku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

Autor opět na výbornou !!!

0 0
možnosti
KK

Potřebujeme vládu, která bude mít "koule" aby otevřela všechny ty zavřené uhelné a jaderné zdroje energie, a na protesty Bruselu odpověděla francouzsky: " MERDE!"

Ti zmetkové určitě nebudou potřebovat překladatele. ;-D

0 0
možnosti
KK

U nás jsme zaplať Pánbůh nezavřeli žádnou JE, to je spíš případ Německa, ale potřebujeme dostavět Temelín a Dukovany. I kdyby se měl Brusel pokakat.

0 0
možnosti
KK

Levnější energii ? Proč ne ? Jak získal laciný plyn pro svůj národ Orbán ? Což se ho zeptat ? A udělat to taky tak. I kdyby se měl celý Brusell pokakat.

0 0
možnosti
PD

Tím, že ze sebe udělal k̤ṳr̤v̤ṳ.

0 0
možnosti
JN

J22o80s53e42f 89N28o17v55a59k

23. 9. 2022 13:12

Je mi záhadou proč Evropané dosud nenakopali do koulí “experty” kteří vás donutili zavřít fungující uhelné a jaderné zdroje energie.

To jste opravdu takoví zbabělci, ze si to necháte líbit?

0 0
možnosti
KK

Evropě by skutečně pomohlo odstranit všechny zelené politiky, členy strany zelených a pokud možno i jejich voliče. Odstranit trvale, a najisto.

0 0
možnosti
Foto

P32a14v97e31l 42M93o58l39í45k

23. 9. 2022 12:49

Předvolební politické hrátky v rámci stále víc košatého předvolebního folklóru, v němž bohužel nadále zaujímá dominantní postavení uzance podle lidového rčení "SLIBY SE SLIBUJÍ A BLÁZNI SE RADUJÍ". Na druhé straně přibývají případy sofistikovaných volebních podvodů. Zejména nyní se různí volební bílí koně sestěhovávají na pár dní k trvalému pobytu do obcí, kde mohou počtem svých dobře zaplacených hlasů ovlivnit místní hlasování tak, aby se v obci dostali k moci posvěcené "regulérními" volbami ti gauneři, kteří si chtějí obec zprivatizovat k prosazení svých privátních zájmů.

0 0
možnosti
JK

To jsem taky četla - u místního miliardáře má trvalý pobyt stále více lidí...Takoví podvodníci se musí již narodit se zločineckým mozkem.

0 0
možnosti
PD

" ... když zvolíte nás, nebudeme vám překážet. " Něco podobného slibovali Svobodní, marně.

Nejblbější heslo jsem viděl u nějakého spolku melounů a oranžgutanů, se Šabatyší v čele: "Bydlení je právo, ne byznis!" Alespoň ta Šabatyše by si mohla pamatovat, jak to bylo s bydlením, když to bylo "právo".

0 0
možnosti
PS

P76a54v20e56l 34S57u26r23a

23. 9. 2022 12:26

Proto jim to klidně hodím, když už nejsou součástí toho spolku s Trikolórou. A kandidátky těch ostatních pražských zábavních spolků plných pirátů a zelených zlodějů můžu klidně vynechat.

0 0
možnosti
MH

Možná má slíbený plyn z Německa. Jenom aby to nebyl zase Cyklon B...

0 0
možnosti
JR

Je to marný, jeto marný, jeto marný. Migranti rozkládají-(Švédsko), nebo již rozložili-(Francie) země napříč Evropou, ale obyvatelé těchto zemí jsou nepoučitelní. Hlavy mají plné té pravdy a lásky a chybí jim pud sebezáchovy. Svazáci s planoucím pohledem jsou i u nás, ale mají smůlu, nás chrání chudoba. Bídné soc. dávky , které nabízíme ,migrantům nestačí. Nadšení těchto horlivců bylo i při počátku konfliktu na Ukrajině. Autobusy objížděly hraniční přechody v Polsku a na Slovensku a lákaly migranty . Starostové vyvěšovali [UA] vlajky a závodili kdo jich ubytuje nejvíce a to až do doby , nežli k nám doputovali Ukr. cikáni. Nejdříve je vyhnala Praha a pak i ostatní velká města. Někde tu u nás asi jsou a problém se vyřešil tak, že se o nich nepíše. Navrhuji, aby každá obec, kde starosta, vyvěsil [UA] přijala jednu rodinu.

0 0
možnosti
Foto

Špatně. Je to rozhazování veřejných peněz.

Navrhuji, aby každá rodina, která vyvěsila [UA] přijala jednu UK rodinu.

Čistě teoreticky: Kdyby to bylo přijato, to by nám ty vlajky začaly z ulic mizet ;-D ;-D ;-D

0 0
možnosti
FZ

Koukal jsem se do koule, jak to může dopadnout. Do té křišťálové po pratetě čarodějnici. Ale je nějaká rozbitá nebo co. Ukazuje, že vyhraje SPD. Většinou jí sekunduje ANO, jenom v práglu piráti.

Pevně doufám, že je to fejk jak bejk. Ale jeden nikdy neví.

0 0
možnosti
FN

Předvolební slib: "V době energetické krize slibujeme důchodcům 50 procentní slevu na uhlí!" Po volbách:"Podle slibu mají důchodci 50% slevu na uhlí. Živočišné. Aby se z předpisu záloh na plyn a elektřinu nepodělali!"

0 0
možnosti
Foto

Proč zrovna důchodcům? Jako když tam zamotáte důchodce, tak - Velmi vtipné! 8-o

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz