Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

ROZHOVOR: Ochromíme vše, co se ještě hýbe?

Podle mého názoru není. Má se klást důraz na to, že se malé děti nebudou dostávat do kontaktu se svými prarodiči či praprarodiči staršími 65 let. Vzhledem k tomu, že většinou žijí v oddělených domácnostech, je to podle mě možné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

V54á83c64l46a12v 28K90a20i52n

10. 11. 2020 18:03

Je třeba mít na paměti,že nikdo ze západních politiků nepodniká v této pandemii což o našich některých politicích říci nemůžeme.

0 0
možnosti
LN

Tak ta dlouhá série koronavirových blbostí ještě neskončila? :-P

0 0
možnosti
DZ

D18a91v62i10d 95Z26í26t38k69o

10. 11. 2020 15:59

Velmi rozumné názory a odpovědi , díkyR^

0 0
možnosti
RV

Přitom stačí naslouchat Číně, nebo Flegrovi: Vir se nesmí rozšířit. Pak můžou být děti ve škole a my ostatní můžeme mít jiný režim, než ten polokriminál, ve kterém žijeme.

Stát musí testovat-trasovat-zajistit karanténu. Když to bude dělat a nejenom parodovat, vir se podaří vychytat a nebude potřeba přijímat plošná opatření.

0 0
možnosti
ŠH

Tak to virovi, spolu s Flégrem, poručte.

Chodíte na testy každé tři hodiny? Došlo Vám, že již pouhým nastoupením do tramvaje ten Váš slavný test pozbyl platnost???

Hlásíte trasu???

0 0
možnosti
VP

V94a59ň26u62r48a 51P98e89t42r

10. 11. 2020 12:18

V létě se naprosto nesmyslně "rozvolňovalo" a tisíce mrtvých jsou výsledek!!!

Vláda tak konala pod tlakem opozice, médií a lobbystů. Ještě v září byli v každých! zprávách na ČTV alespoň dva hospodští, kteří hlásali, jak jsou protikoronavirová opatření "katastrofa." Přitom by se nic nestalo, kdyby zmizely všechny kořalny a noční pajzly!

0 0
možnosti
ŠH

Nechte už těch kořalen (já nevlastním ani jednu). Jste jak kafemlejnek.

A uvědomte si, že dnes máme 5000 nedefinovaných zemřelých na pozadí 100 000 zemřelých každoročně. Není březen 2020. Nejsme v televizi.

Já bych to sečetl. Byly roky, kdy zemřelo v ČR cca 120 000 občanů. A nebylo stanné právo.

Chodil jste do školy?

0 0
možnosti
ŠH

Stran toho krematoria .....

Jeden soused pracoval asi dvacet let v krematoriu, v kanclu a řešil provoz. Klidně napíši, že byl tedy i dispečerem rakví, těl, uren, platil faktury za plyn ...... Každý pátý měsíc periodicky docházelo k tomu, že nemohl skrz chodbu projít ..... protože se zkrátka neumírá každý den stejně/podle plánu/podle tabulky. Jen to nekřičel do televize, byl by totiž tady v okolí potom za blba.

Dnes ten, kdo si neporadí s normálnem, je za hrdinu televizního.

Zkráceno.

0 0
možnosti
JN

Proč by se měl klást důraz na to, aby se děti nesetkavaly s lidmi 65+? Co já komu potom, kdo se s kým schází? To je jenom záležitostí těch lidí, nebude o tom rozhodovat nějaký nezvany chytrák.

0 0
možnosti
ŠH

Je to marné, pane Nevrklo.

Možná by pomohly diagramy/trasogramy v domácnostech a večeře odděleně. Kliky votírat každých deset minut.

Babičku do sklepa/na střechu. Tam je bezinfekčno.

0 0
možnosti
ŠH

Flégr typický panikář. Slabší v matematice a statistikách. Lékař zkušený to není. Pamatujete na "suchaře" a "kůrovcovníky"???

Ale umí to prodat do televize. Připadá mi jako jistý Pohlreich. Ten jednou prodal prodal i svoje smažení/připalování cibule, kdy se fest modře kouřilo. A taky, že v každém maloměstečku pod Kokořínem je třeba cyklisty nakrmit "světovou kuchyní". Hlavně ty nápady! Křupavý páreček a utopenci je ptákovina.

0 0
možnosti
PM

To mi hovorte! Svojho času som chodieval do Čeladnej na Frýdeckomístecku. Zvykol som sa zastaviť v malej reštaurácii pri ceste na skvelý kotlíkový guláš, alebo držkovú. Po pár rokoch sa zmenil majiteľ, prešiel na normy EÚ a ponúkli mi ako rýchle občerstvenie hot-dog, ako druhú voľbu hamburger. Odišiel som tak nasr..., že keby sa vtedy opakovalo referendum o EÚ, ktovie ako by dopadlo:-).

0 0
možnosti
Foto

A ještě je komické to Canovo kopnutí do Flégra.

Flégr má prý sice podle Canova pravdu, ale nesmí ji říkat, protože tím plaší lidí.

Tak už aspoň vím, jak by to dělala ODS. Ta by lidem lhala, protože ty jejich lži by byly pro lidi uklidňující.

;-D

0 0
možnosti
ŠH

Mě Flégr neplaší.

Mimochodem, ten pán, tedy nic moc. Znám totiž od dětství festovnější plašiče!!! Oni totiž furt "moc vody, málo vody, není sníh, moc prší - budou plísně na vokurkách, je divná zima, klíšťata jsou i na Václaváku, .. a teď to klima .................".

Pane Šejno, to máte těžký. Pokud je někomu už dost, dost si pamatuje a dívá se kolem sebe, pochytil něco z matematiky ...... tak si s ním televize ani Flégr neporadí. Jsem asi ztracenej.

0 0
možnosti
Foto

Canov je klasický modro-Fialový kecal, kterých má dnes ODS přebytek.

Vláda postupuje podle Canova proti koronaviru blbě, protože zakázala vše, co se hýbalo. Vláda ale zároveň podle Canova postupovala blbě, protože vše, co se hýbalo, zakázala moc pozdě.

Takže teď už vím, co by proti koronaviru dělala fialová ODS. Povolila by vše, co se může hybat, a povolila by to už měsíc před prvním případem, který objevili v Číně. ;-D

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz