Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

ROZHOVOR: Ochromíme vše, co se ještě hýbe?

Podle mého názoru není. Má se klást důraz na to, že se malé děti nebudou dostávat do kontaktu se svými prarodiči či praprarodiči staršími 65 let. Vzhledem k tomu, že většinou žijí v oddělených domácnostech, je to podle mě možné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dost zbytečné povídání, ale je fakt, že zatrhnout tipec vrcholovým sportovcům tipec je totální blbost, to může vymyslet jenom blbec.

0 0
možnosti
ZL

Kdyby blbec. Politický nevzdělanec, který nikdy neslyšel heslo Chléb a hry.

0 0
možnosti
JK

J53i36ř62í 70K83u81b66í62k

10. 11. 2020 8:28

Zbytečné blábolení po vzoru prokremelského staříka Václava Klause. Vakcina už se brzy začne vyrábět .

0 0
možnosti
RT

Vy budete liberalni demokrat,ze?

0 0
možnosti
PB

A co rizikoví ve středním věku, kteří žijí ve společné domácnosti se svými dětmi? Dát do izolace děti nebo rodiče? ;-)

Zvláštní, jak tito chřipečkáři vytrvale ignorují fakt, že spousta rizikových (chronicky nemocných) dosud nedosáhlo věku 65 let, normálně chodí do práce, starají se o děti...

0 0
možnosti
PB

Co se týče dr. Berana a také dr. Pekové, jsou to jediné opory chřipečkářů působící v příslušných oborech. Jinak celá odborná komunita, zdaleka nejen prof. Flegr, jsou covidioti;-)

0 0
možnosti
Foto

1.Myslím, že ač premiér, nemůže dělat všechno, na to má ministry a štáb spolupracovníků a jistě má nárok na to aby někdy vysadil a nabral sílu. Určitě se postaral o bezpečnost své rodiny - dosud se nenakazil.

2. Biden zvítězil, je to profipolitik a jeho cílem je dosáhnout nejvyššího postu. Obdivuji se mu, že se ve stejném věku, jako jsem já, +77 , pouští, já bych na to neměl, ba ani na práci náměstka ministra, tedy u nás. Zastávám jinou filosofii, spíše užít si čas a zdraví, které mi ještě zbývají, pokud mi skutečně ještě něco zbývá.

3. Demostrace chápu jako výraz čirého zoufalství nad zhroucením perspektiv, jako stav naprosté bezvýchodnosti a myslím, že by si ti lidé zasloužili nějakou naději i s upozorněním, že ani starověký Pánbůh neudělal svět za jeden den a tak nelze očekávat okamžitý obrat.

4. Vláda není viníkem současné situace, když pohlédneme k sousedům, jsou tam opatření víceméně podobná.

Tož tak.

0 0
možnosti
JV

Když se kouneme na jinou stranu zeměkoule (vyspělé země východní Asie), tak tam nemají žádnou druhou vlnu co by stála za řeč. Na jaře karantenami a testováním vytlačili virus z populace a nyní si kontrolováním hranic (testováním) ochraňují aby se jim to tam nezavleklo z venku. A prakticky bez omezení si počkají na vakcínu.

Nebo Slovensko. Tam dokázali udělat plošné testovní. Zde jsem se akorát dozvěděli proč je to nemožné, když s tím ještě Prymula onehdy přišel.

Nebo Izrael. Když se jim to rozjelo jako zde, zastavili na 4 týdny společnost, zbavili se toho. Kdybychom to udělali jako oni, už to máme za sebou a můžeme otvírat hospody můžeme se těšit na Vánoce.

Hodně lidí umře, všichni hodně zchudneme. A nejhorší na tom je že zcela zbytečně.

V září bylo politické zadání - nic zásadního nedělat do voleb. Nyní je politické zadání - hlavně nezavírat fabriky. A to ani na den kdy by se dal udělat prodloužený víkend. (týden kolem 28 ukazuje že to pomáhá).

0 0
možnosti
KN

K46a88r80e86l 59N52o88v21ý

10. 11. 2020 4:56

Flegrovi předpovědi bohužel vychází.

0 0
možnosti
Foto

Ano. Dnes jsem pro samé mrazáky plné mrtvol ani nemohl vyjít z domu na ulici.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz