Sobota 11. 5. 2024Svatava polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 54
  • Poslední: 5.1. 2018 6:42
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
L. Písařík 4.1.2018 23:03

Úvaha Olafovská

Jistá nechuť, seznámit občany s výsledkem zjištění OLAF, může mít za základ obavu, že by po uveřejnění zprávy mohla bublina prasknout a veřejné mínění by se ještě víc naklonilo k Babišovi. Když se zpráva dostane na veřejnost až po vyslovení/nevyslovení důvěry Babišově první vládě, nemůže způsobit tolik rozruchu a než se lidé zorientují, bude Babiš prohlášen za škůdce státu a bude s ním zatočeno. Ale i tak, mnohočetná koalice ze 7 stran a její vláda, myslím ,že příliš dlouho nevydrží.

Na zavěr - kdyby byla zpráva namířena ostře proti Babišovi, bude to už teď známo na samotách i na horách.

Počkejme si ještě několik dnů a uslyšíme, co jsme slyšet neměli.

S. Sedlák 5.1.2018 6:19

Re: Úvaha Olafovská

Jste s Bartoněm fázově opoždění. Už se ví, že se peníze (prozatím) musí zaplatit z našeho SR dokud se to nepodaří z toho zloděe vymlátit.

L. Písařík 5.1.2018 6:25

Re: Úvaha Olafovská

Sedláku, asi jste nesprávně informován, nikdo nic mlátit nemusí, řekla včera u Soukupa ministryně financí. Peníze z Bruselu budou použity na jiný projekt a navíc, Čapí hnizdo není jediný projekt, je jich asi sedm, co se Olafovi nelíbí.Chce to trochu sledovat, co frčí.

S. Sedlák 5.1.2018 6:42

Re: Úvaha Olafovská

Co to plácáte??

I kdyby se ve lhavé televizi vyjářila prolhaná t.č.MF jakkoliv, tak bude velmi obtížné čerpat peníze z dávno ukončeného období. To bychom bývali mohli čerpat i ty peníze, které jsme nedočerpali (před koncem období to hodit na nějakou ptákovinu pak říct sorryjako).

Ty peníze už čapáku vyplaceny byly z našeho státního rozpočtu a následně jsou požadovány od EU. Od EU nepřijdou a tak je bude třeba z toho zloděje vymlátit, aby je do toho našeho rozpočtu vrátil, vy Einsteine.