19.3.2024 | Svátek má Josef


Diskuse k článku

POLITIKA: Zklidní, nebo vyostří Vrbětice vztahy v české politice?

První reakce na zprávy o vině ruských agentů za více než šest let starý výbuch muničního skladu ve Vrběticích skoro až dojemně české demokratické politiky spojily. Vyjádřili zděšení i požadavek tvrdé reakce, aby Moskva věděla, že teroristické útoky na našem území nesneseme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. David 21.4.2021 17:42

Pane Jelínku, vlezte do reterátu a zaklapněte dekl nad sebou.

J. Lukavsky 21.4.2021 13:25

"spor o zapojení ruských firem do dostavby jaderné elektrárny v Dukovanech" no ještě pamatuji jak USA bylo vyčítáno, že až do vyhlášení války obchodovalo s Německem. Samozřejmě, že SSSR až do svého napadení spojencem a spolubratrem s ním také obchodoval, ale to je něco naprosto a úplně jiného. I ve Švédsku dlouho odmítali diskuze zdali je morální prodávat Hitlerovi ocel a železnou rudu. To jen k diskusím, že kšeft je kšeft s nemá se míchat s politikou. Je fakt, že palivo do jaderek lze nakoupit na 20 let dopředu a není se třeba obávat zavření kohouku jako u plynu. Nicméně lump si najde vždy cestu jak důvěřivce napálit a obrat. J.L. end

R. Langer 21.4.2021 12:06

Jelínku Jelínku, jestli si myslíte, že "...v BIS nepracují „čučkaři“, jak nám druhdy tvrdil, nýbrž experti dobře seznámení s riziky, které České republice hrozí", kteří po 7 letech přijdou se "šokujícím zjištěním" (ze kterého zatím ve skutečnosti evidentně žádný důkaz neplyne) je ukázkou její dobré práce a toho, že to nejsou žádní "čučkaři", tak pro mě je to tedy ukázkou pravého opaku. Doufám, že stejně dobře bude například policie vyšetřovat něco, co vám třeba ukradou, abyste se o tom mohl přesvědčit sám... :-P

J. Koubek 21.4.2021 10:47

Jelínek ví vše. Šup ho na presidenta

I. Štípek 21.4.2021 10:44

Jediný, koho zde Jelínek dlouze cituje, je nebožák Fiala. Pamatujme si to, když se budeme pídit, do které spodní části zad se náš analytik po poměrně pozdním mlaskavém úprku z oné Paroubkovy teplé skrýše právě zavrtává. No, vzhledem k víc než nejisté Fialovy budoucnosti odhaduji, že se ani nestačí pořádně ohřát.

J. Ptáček 21.4.2021 10:33

Zaplať pánbůh za SPD, Okamuru samého a jeho knechty.

Demokratičtí politici jak nalevo, tak také napravo mají snadnější život. Stačí dělat to, co SPD nechce a zase naopak zamezit všemu, co SPD navrhuje. Úspěch zaručen.

J. Vorlický 21.4.2021 9:12

Spíš si myslím, že kauza Vrbětice je úplně o něčem jiném. Hádám, že se věc vyšetří asi jako ,,kauza" Babišova syna, a jestli si někdo myslí, že Rusko bude ČR něco platit, tak ti zoufalci, co řídí/neřídí ČR, musejí být ještě více zoufalí než jak se mi zdá, když zrovna spím. Bude z toho jen další ostuda.

I. Hermanek 21.4.2021 8:24

Spolu je konzervativní spolek?

I. Hermanek 21.4.2021 8:22

Spolu je konzervativní spolek?

R. Vacek 21.4.2021 7:22

Takovou zpravodajskou bombu je zajisté potřeba nejprve ověřit a až poté jednat. Vždyť jen o pár dnů předběhla závěry investigativní skupiny Bellingcat, která má dokonce více podrobností.