Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Zamyšlení nad osamoceností Ratha

Je čas k zamyšlení, proč Rathovi nechce ČSSD pomoci, dokonce mu ani nezaplatila advokáta Sokola, který jinak pracuje pro Rathovy méně významné figury namočené do stejné korupční kauzy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P. Pavlovský

3. 9. 2012 1:16
Rath přece není zdaleka jediný náš politik,

který legálně nevysvětlitelně zbohatl. Samozřejmě je vždy otázka jaké % "odštěpu" šlo  do pokladny partajní a jaké bylo "malá domů".   U Rátha to byla asi "velká domů".

ČSSD není na své hodné hochy nijak přísná. Grossovi neudělala nic, Pallas sice už na hejtmana nekandiduje, ale jinak také nic.

V kažém případě se ČSSD zachovala v této kauze daleko chytřeji, než Kalousek a Nečas v kauze CASA a násl. (vyhození Pospíšila a Lessyho). Pravice teď kvůli tomu prohraje  - po zásluze - volby.

0 0
možnosti
MT

M. Trhlík

3. 9. 2012 6:13
Re: Rath přece není zdaleka jediný náš politik,

Pane Pavlovský, u nás se vše řídí heslem, že čas vše zahojí.Každý z nás si jistě vzpomene na desítky zapomenutých a zapomínaných lumpáren, kde nikdo nikomu nic nedokázal i když vznikají stamilionové škody. Tak prošlo i MS v klasickém lyžování,PROMOPRO,transportéry,letadla, zpackané privatizace, pozoruhodná zbohatnutí řady politiků, kteří jsou sice předmětem kritiky, ale důkazy chybí a oni se jen smějí.Rath je v současnosti asi jediným zajímavým řešeným politikem.A těm ostatním, kterým se nic nedokázalo, to jen vyhovuje,  protože pozornost je upřena na někoho jiného.A věčné argumenty ve smyslu, jak nám komunisté vymývali 40 roků mozky, patří komu ? Jak tak pozorují,drtivá většina lidí je naprosto se vším "vyrovnaná" a vše je jim jasné.Tak kde jsou ti pomýlení komunisty? Mluvit o několika generacích mi připadá alibistické a navíc jak to budeme dlouho používat? A živíme se pořád dokola problémy, které nás jen brzdí,

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz