Úterý 21. 5. 2024Monika polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 139
  • Poslední: 14.8. 2017 0:08
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Szirotný 13.8.2017 18:53

Drzost !!!

"Babiše dnes volí lidé, kteří nad politikou příliš nehloubají a stačí jim ke štěstí pár veselých fotek ze sobáše na Čapím hnízdě".

Nechápu, kde berete tu drzost takhle nálepkovat voliče. To je na facku. Nominant Věcí veřejných a náměstek ministra vnitra za éry Radka Johna, nyní člen strany, která se v průzkumech ještě ani nebjevila nám tu chce kázat nějaká moudra ? Já naprosto chápu proč Babiš vadí všem stranám. Vyluxoval jim hlasy zleva doprava a teď má našlápnuto k volebnímu vítězství. Kdyby měl v preferencích 8-10 procent, nebyly by žádné causy. Nikoho by nezajímalo Čapí hnízdo či korunové dluhopisy. A vzpomeňme na Jiřího Čunka. Jakmile se dostal na level, kde začal ostatním vadit, udělali z něho pomocí mediální kampaně hlupáka, prosťáčka a zneužívače sociálních dávek. Jakmile ve vrcholné politice skončil, hned všechno utichlo. Koho dnes zajímá jestli měl dvě občanky ???

M. Varadinková 13.8.2017 19:04

Re: Drzost !!!

Ano, myslím si, že autor prokazuje Realistům, u kterých zakotvil dnes, tímto článkem medvědí službu.

M. Prokop 13.8.2017 21:08

Re: Drzost !!!

Pravda, autor je pochybný, ale zase až tak moc se nesekl.

J. Jurax 13.8.2017 23:47

Re: Drzost !!!

No, v tom, jací lidé volí anonisty se autor po mém soudu nesekl.

Nicméně máte pravdu v tom, že kdyby měl Babiš nějakých osm procent, nestál by nikomu za námahu a Čapí hnízdo by se zametalo pod koberec a rozhodně by se nespěchalo před volbami. Takových bude v jiných parlamentních stranách jistě taky dost. Spíš by se usilovně hledalo něco na toho, kdo má šanci vyhrát - pokud by to nebyli nyní vládnoucí socani. Ale to už je politika, tam žádná špína nesmí překvapit.

A s tím změkčením tvrdých Babišových pravidel je to jasné. Tvrdá pravidla ukázala voličům, že jsme nekompromisní, nekradněme a makáme; svůj účel to splnilo, takže byl čas je potichu a bez rozruchu pragmaticky změkčit, protože v politice jeden nikdy neví, co na něj praskne.