Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sociolog

22. 12. 2007 7:06
Prectete si uzasny clanek exradniho Burketa Danese o Trebici

ktery zcela jasnou zkratkou na priklade Trebice doklada, ze se 18 let po prevratu Evrope nikoli nepriblizujeme, nybrz naopak vzdalujeme. Autor Mach jde dal, tim ze nam nabizi recept, jak se toto vzdalovani povysit na oficialni politiku nasi kotliny. A to potom, co i Polsko se sveho clensekho egoismu diky novym volbam zbavilo. Mch nabizi dokonce usmevy argument: pry se CR Lisabonskou smlouvou vzdava svych kompetenci ve prospech EU.

Proic se mi to zda byt usmevne? No protoze z toho mam opravdovou radost: Cim mene taci typkove jako Macha jeho proklasvske ODS-kridlo ztraci na sve (zmenenou partajni knizkou) vydobyte suverenite, tim drive se k nam vrati opravdovy pravni stat.

Ano, Mach je prikladem konzervativinho mysleni. Totiz konzervativce bojujiciho za normalizaci na vecne casy. Xenofobni do sebe zahledeny konzervativec bolsevicke minulosti, ktery projikuje zkusenosti s RVHP do Bruselu! Jen diky EU na tom nejsme celorepublikove jako obcane Trebice, ovladnuti Klausem propagovanou Oposmlouvou, tedy narodni frontou blahe pameti. Anebo receno slovy Burketa: dosud ne....

Co neni, muze byt. Pokud se pisalkum a là Mach podari Topolanka z vedeni ODS odstranit, a tento clanek je jednim z kroku k tomuto cili, tak nam horolezec Bem ukaze, jak funguje oposmlouva 21. stoleti. Bohati teto zeme jsou totiz mezi sebou propojeni mnohem vic, nez se mnohemu z nas vubec zda. Takze jim musi byt Klausem tak odsuzovane "socialni trezni hospodarstvi" byt opravdovym trnem v oku. Cilem tohto ODS-modelu je totiz monoplizace vsehu a là CEZ, na ktere Klausova rodina jiz dnes vydelava miliony za par posezeni ve spravni rade...Vskutku nefalsovane klasovske trzni hospodarstvi bez privlastku!

0 0
možnosti

kacir

22. 12. 2007 7:30
Re: Prectete si uzasny clanek exradniho Burketa Danese o Trebici

R^

P.S. Mach není ani tak bytostným konzervativcem jako diktafonem svého guru ...

cepování v CEPu je efektivním brainwashingem :-D

0 0
možnosti

derik

22. 12. 2007 6:31
Velmi dobry prehled o co se vlastne jedna!

Diky!

0 0
možnosti

honzak

22. 12. 2007 4:30
zato vy dva

to máte v hlavách srovnané, že? S Evropským Socialistickým Svazem na věčné časy a nikdy jinak?

Evidentně nemáte tušení o čem klábosíte.

0 0
možnosti

a je poptakach!

22. 12. 2007 6:04
Re: zato vy dva

http://neo.jpl.nasa.gov

0 0
možnosti

Vlali

22. 12. 2007 4:19
proč tolik slov

Stačilo napsat jsem klausovec a nechci EU.

0 0
možnosti

franta

22. 12. 2007 2:09
Ono dostat CEPem do hlavy

není žádná legrace. Pak člověk mluví úplně z cesty. A někteří to i píší. Autorovi se asi nelíbí EU. Ale nač tolik omáčky ?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz