26.5.2024 | Svátek má Filip


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Plha 3.10.2008 17:04

Re: Selhává hlasovací zařízení??

Souhlasím s vaším příspěvkem, ale úvodní otázku bych změnil na: "A neselhává celý parlament?"

Vźdyť v tom, již pověstném a tolikrát  z "nejpovolanějších úst" vypuštěném , Augiášově chlívu, nemohl být takový bor...el, jaký je v naší demokratické společnosti!  Chudák Augiáš, ten aby se v hrobě obracel, když jeho "pořádek" srovnávají někteří vysoce postavení politici  s naším "nesrovnatelně větším pořádkem"!

Ivan Nový 3.10.2008 11:40

A co je asi heslo,

zastavíme zdražování.

-ferry- 3.10.2008 11:05

Mýlí se autor M.Zima !

 Není to v české chytrosti,tedy   j e n  v české chytrosti.Není to ani chytrost,je to  v y c h y t r a l o s t . A není jenom česká.Bezpochyby jí disponuje řada jiných národů.Podle mého názoru je to důsledek  toho rozvolnění demokracie hned po převratu.Nic blbého nebylo dost blbé,nic stupidního nebylo dost stupidní,nic trestného nebylo dost trestného ... Povolili se pouta a začalo se vyvádět. Na vině jsou i novináři,kteří to schvalovali,protože jim to vyhovovalo.Na vině jsou i umělci,vzpomeňte si,kolik politiků exhibovalo v různých rozhlasových a televizních pořadech nevalné úrovně.Bylo to tak komické,že to bylo až děsivé.Vše bylo dovoleno ... Rozkrádal se státní majetek,dohodnutí lidé si mastili kapsy a politici o tom v médiích vtipkovali.A lid jásal,jakou že tu máme demokracii ... Vlak slušnosti a serióznosti nám ujel.Už to nikdy nebude dobré.Tak zvané naše hospodářství půjde do kolen,lučebník chemických vláken Kalousek tomu houby rozumí.Naši dolaroví milionáři se vystěhují,pokud budou mít kam. Pan Hvížďala má pravdu,ale jenom napůl.I on je vinen tím stavem,který tu je.I on se k nám vrátil z emigrace,aby se podílel na prodeji našich novin Němcům.I on si namastil kapsu,aby si zajistil luxusní život. A teď  rozsévá knížecí rozumy. Tohle my Hvížďalo víme,teď jde jen o to,na koho dojde v brzké budoucnosti.Snad i na Vás ...

jirka.s. 3.10.2008 11:33

Re: Suma sumárum !!!

Se/re tě, ferry, že sis nestihl též nakrást! Ale proč potom tolik slov? ;-(

brblal 3.10.2008 12:44

Re: Re: Suma sumárum !!!

Jiří,pokud jsi si sám nakradl,pak jsi spokojený.Ale - nekrade většina národa,kradou jen hieny.Patříš mezi ně ???

Ladislav N 3.10.2008 17:13

Re: Re: Re: Suma sumárum !!!

Potíž je v tom, že krade skutečně většina národa - díky komunistické výchově "všechno patří všem"...

A podle toho to vypadá i v parlamentu.

Hrad 3.10.2008 21:55

Re: Re: Re: Re: Suma sumárum !!!

Krad starý Mates jako straka, krad u bohatce i u žebráka. A nerozpakuje sa dvakrát, dal na hromadu vše co nakrad. Pak nápis pověsil si na to: Soukromé vlastnictví je svato. Myslím, že autorem je  Machar. "Kurňa", že by za první republiky sociální klima, které vedlo Machara k tomuto veršování vytvářeli komunisté....., asi jsem něco přehlédl. Ladislav N je skutečně reprezentant historického bezvědomí. Na NP je mezi svými. Stádní instinkt nevymyleli komunisté. Jenom jej hlasitě používali. Červený(pardon rudý) stádní instinkt je stejný jako modrý.     

Xaver 82.117 3.10.2008 11:51

Vlak slušnosti a serióznosti nám neujel !

Jenom ještě nepřijel a asi už nepřijede...;-(;-)

M. Zima 3.10.2008 12:06

Jistě, je to vyčůranost,

ale právě ta česká vyčůranost oslňuje přeci jednoduchostí, až primitivitou, která se jinde tak hned nenajde. Má to za následek ubohost v široké paletě, např.,  že v Česku budete okraden řemeslníkem, jako nikde, nebo, že Vám veřejná služba politické scény ČT neúnavně servíruje stále stejné kydy ubohých politiků a že dokonce sensibilně do kotníků kousající pí Bubílkovou vyhodili, aby při tom velkém rozkrádání nerušila, atd.atd. Co se týká konkrétního případu manipulací s hlasovacím systémem, to je v civilisované zemi nemyslitelné proto, že by tam předseda parlamentu oslovil odpovídajícího předsedu poslaneckého klubu s návrhem, zda by se pro toho blba, který není v stavu pochopit hlasovací mechanismus nenašlo něco jako hlídání objektů na zboření v Podkrkonoší, nebo podobná vysoce specialisovaná činnost.

Pája 45 3.10.2008 14:06

Re: M. ZIMA

Trochu jsi mi zklamal, "zima" - Blbílková neměla, nemá a nikdy nebude mít  vliv na nic, ani na kulturu, natož na politiku a ekonomiku.

M. Zima 3.10.2008 14:23

Jaký by měla mít vliv?

Jde přeci o to, že tzv. veřejnoprávní TV nemá žádný politkabaret, že stupidně slouží politikům jako hlásná trouba. ČT má prostě až na pár vyjímek pouze funkci veřejného posluhy stabilisující profláknutý kLausifát.

M. Zima 3.10.2008 10:17

Pane Hvížďala,

Vy jste ty Vaše dnešní parole snad psal při zmíněném vyprazdňování. Příčina takového chování je přeci hlubší, leží v české představě o chytrosti, tedy v české povaze, kterou momentálně nepředstavuje nikdo lépe, nežli Vámi zmíněný kLaus.

Ben 3.10.2008 11:55

Re: Dobrý, herr Zima. dobrý!!!

No vidíš, Zima. Ty to dokážeš. Klaus se ti dostane třeba i do příspěvku o výlovu kaprů na Třeboňsku.

M. Zima 3.10.2008 12:10

Jestliže

tam každý druchý kapr mizí v tunelu a vynořuje se na černých trzích po republice a okolí, je to klausovské podnikání které se podle Vénových návodů oprostilo od vlivu státu. Bylo by nespravedlivé za tím kLause nevidět a upírat mu zásluhy, které ho kvalifikují jako nejprominentnějšího aspiranta na apartmá s kuchyňkou na Pankráci.

Pája 45 3.10.2008 14:01

Re: M. ZIMA

Hééééézkýýýýý, "zima", to ti zmodralý "ben" nezapomene, šáh si mu na pánaboha šmoulu.

pepa 3.10.2008 10:17

chování ve sněmovně

Vážený pane Hvížďalo,

děkuji Vám za příspěvek.Není co dodat. Plně s Vámi souhlasím. Věškeré debaty politiků a jejich rozebírání v mediích a diskuzních pořadech by měly začínat u chování poslanců. Je to hnus a žumpa.Skvělý příklad pro novou nastupující generaci.

Pája 45 3.10.2008 13:58

Re: PEPA

Taky se hrozím toho, "pepo", že to bude ještě horší, až tam nastoupí ti mladí.

Hariet 3.10.2008 9:35

Naprostá pravda

Pan Hvížďala má naprostou pravdu. V parlamentu sedí řada podvodníků, kteří jenom přemýšlejí jak beztrestně fixlovat. Naposledy to úspěně předvedl "křesťanský demokrat" Tomáš Kvapil. Desatero - nedesatero Božích přikázání... Je to hnus.  Doufám, že Ti, kteří volají po férovosti, ať už jsou to novináři nebo obyčejní občané, se nezaleknou, i když  budou posměšně označováni za  "moralisty" - a budou o těchto křiváckých praktikách našich politiků informovat i nadále. ;-O

mladý.k. 3.10.2008 12:47

Re: Naprostá pravda

 Je to jednoduché kdo lže ten krade to platí  a u našich poslancu na tisíc procent

Pája 45 3.10.2008 13:56

Re: HARIET

Jen aby jim to vydrželo, "hariet". Navíc by se musela jejich velká část přebarvit, přestože již modní modrá vychází z módy, u novinářu je stále šik.

Eva D. 3.10.2008 9:13

Sněmovna by měla být garantem férovosti,

v zimě by měl padat sníh, v létě svítit slunce ....

Ono by toho mělo být. Není, nebylo a nebude.

Sněmovnu volí lidi. Lidi by měli být féroví, laskaví.....a volit jen férové politiky, prostě takové, jací by měli být i oni...

mh od Labe 3.10.2008 9:21

Re: Sněmovna by měla být garantem férovosti,

Evo, máte 100% pravdu. Moralisté se zbytečně vztekají. Jací jsme, takové máme zástupce.

MK 3.10.2008 10:12

Re: Sněmovna by měla být garantem férovosti,

R^R^R^R^

O nemorálnosti většinou křičí ti nemorální. Čistému vše čisté. Bagatelizování je hloupé. Každý nechť s nápravou mravnosti začne u sebe. Jenže.... je člověk vůbec schopen kritické sebereflexe?

brblal 3.10.2008 12:56

Re: Sněmovna by měla být garantem férovosti,

Je v tom jeden malý problém : volíte politickou stranu,nikoliv Nečase,Vondru,Topolánka.Ta si je tam potom po volbách sama etabluje.Konkrétní lidi volíte do senátu a,bohužel,i tam se dostane hnůj.Co jiného je Štětina a další?

Pája 45 3.10.2008 13:53

Re: BRBLAL

Já vím, "brblale", tři z ODS jsi uvedl na začátku, ale při převaze ODS v Senátu (41:40), to alespoň jedno jméno chtělo.

Eva D. 3.10.2008 14:47

Re: Re: Sněmovna by měla být garantem férovosti,

Lidi na kandidátce politické strany, kterou volím, z větší části znám. Zajímám se. Nenechávám vše na poslední chvíli a nerozhoduji se podle krásně napsaných programů na křídovém papíře.

Eva D. 3.10.2008 14:51

Re: Re: Sněmovna by měla být garantem férovosti,

Nečase, Vondru a Topolánka mají na kandidátkách v jiných krajích. Takže je to jejich problém. Všechno ovlivnit nemůžu. Ale pořád můžu ovlivnit víc, než za předchozího režimu.

Život je risk, proč by to v politice a u voleb mělo být jiné? 2/3 lidí si vybere ( dle rozvodovosti) špatně i životního partnera.

Hrad 3.10.2008 21:59

Re: Re: Re: Sněmovna by měla být garantem férovosti,

Coje to za nesmysl. 2/3 lidí si vybere špatně životní partnerku.

hexin 3.10.2008 9:10

Autor nezmínil ještě jednu věc

proč se zpochybňuje hlasování. Oni si pánové nevěří a když někdo hlasuje jinak než slíbil, tak předem určený poslanec ze sebe udělá blbce a poté tomu nepslušnému jdou umýt hlavu do klubu. Inu politika

Standa 3.10.2008 8:12

Zajímavé

tvrzení "Pokud se naše společnost chce doopravdy z marasmu plného podezření, lží, podvodů, negativního či pozitivního motivování, jak o tom eufemisticky hovořil bývalý poslanec Morava, dostat, pokud chceme, aby naše politika nebyla vyprázdněná..", ale proč novináři souhlasí a aktivně přispívají k zametení kauzy Morava pod koberec, tím, že mlčí? Mají strach.