Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bzuk

12. 6. 2009 22:11
hafusák: jejichž samotná režie je v desítkách miliard Kč ročně.

člověče, víte co je to miliarda? 8-o

0 0
možnosti

jirka.s.

12. 6. 2009 22:55
Re: hafusák: jejichž samotná režie je v desítkách miliard Kč ročně.

No, to je přeci ten pakatel, co mají sosáci zaplatit Altnerovi, ne? ;-)

0 0
možnosti

kmotrdrobek

12. 6. 2009 21:11
ČSSD to voličům usnadňuje

Protože už se zbláznili úplně, Teď vyzývají Fischera, aby odvolal ministryni zdravotnictví. Ještě jí ani nezaschl inkoust na podpisu a už by tam cpali nejradši asi Drátha. To se máme na co těšit http://politikmann.webgarden.cz/rath-komplet/novy-prispevek-243.html" target="_blank" rel="nofollow">http://politikmann.webgarden.cz/rath-komplet/novy-prispevek-243.html

Aby nám tímhle tempem nedošli brzo kandidáti.>-!!!!

0 0
možnosti

jirka.s.

12. 6. 2009 22:57
Re: ČSSD to voličům usnadňuje

No, on dRát coby ministr zdravotnictví by měl své osobité kouzlo! Alespoň by ti staří komouši vymírali daleko rychleji!!! ;-D 

0 0
možnosti

Rathulwath

12. 6. 2009 16:29
Styl Paroubkovy politiky

to je styl Klementa Gpttwalda, dej mu lucifere kruté peklo! Slibovat, lákat a pak nakopat do řiti! Ale co, blbý čecháček si stejně nic jiného nezaslouží!;-D

0 0
možnosti

Bzuk

12. 6. 2009 22:09
viz Diana

pořád to ale miliony žerou - tahle idea a taktika  je zřejmě nesmrtelná ...:-/

0 0
možnosti

Diana

12. 6. 2009 14:14
Žasnu

Já skutečně žasnu, kde se vzalo tolik nenávistných, závistivých a hloupých modroptáků, kteří se už léta vystačí s nadávkami na každého, kdo s nimi nesouhlasí. Nikdo netvrdí, že je ČSSD svatá, ale oproti ODS se přece jenom něco snaží dělat pro obyčejné lidi, kdežto modří supové pouze a jenom pro horních deset tisíc. Nemůže být každý podnikatel, nemůže být každý milionář - někdo přece musí dělat, tak proč takové opovržení na adresu těch, kteří se musí živit manuelní prací, protože na studium a tunelování nemají hlavu či žaludek. Každý se má starat sám o sebe - to je bestiální heslo modrých hyen - co ti nemocní, nemohoucí, invalidní, opuštění, vydíraní zaměstnavateli a okrádáni chudými papaláši - ať pojdou? Těch afér, těch podvodů, krádeží, úplatků, lží a pokrytectví - to opravdu nikdo z modrých nevidí? Vidí jenom kauzy jiných, ale oni nic, oni muzikanti? Stačí uvést jeden příklad - modráci neúnavně a ustavičně krákorali, jak kvůli zrušení poplatků nebude na léčení těžce nemocných, třeba těch s rakovinou. Díval se někdo včera na pořad Máte slovo? Ředitelka nemocnice to řekla jasně - vždycky na léčení bylo a poplatky s tím nemají co dělat - vysvětlovala jasně a přehledně, že i "nestranná" Jíková byla paf. Ovšem Šnajdrovi, nebo jak se ten Julínek 2 jmenuje, to pochopitelně nešlo od nos a pořád dokola blekotal svoje idiotské bludy. Rath byl na úrovni - nedal se vyprovokovat, věděl, o čem mluví, dokládal to argumenty - na rozdíl od trapného modrého chameleona.

0 0
možnosti

Pavel

12. 6. 2009 14:22
Re: Žasnu

Co to je obyčejný člověk? Lišnyj čelověk, o je byl román, Příběh opravdového člověka taky znám, ale obyčejný člověk?? Já bych ho rád potkal a rád bych věděl, co pro něj ta ČSSD udělala.

0 0
možnosti

Rienzi

12. 6. 2009 13:33
chmurné vyhlídky

Po volbách si nejspíš budeme moci škrtnout zelené a lidovce. Top 09 s odřenýma ušima nebo taky neprolezou. Ještě vznikne pár pravicových pidistran, které pouze pravici oberou o hlasy. I kdyby ODS vyhrála, nemá se s kým spojit. Vyhlídky jsou chmurné.

0 0
možnosti

Malý Aston

12. 6. 2009 13:58
Re: chmurné vyhlídky

Neblbněte, všechno dobře dopadne a když to dopadne blbě tak Paroubek roztočí tiskárny na prachy a zase bude chvilku dobře.;-)

0 0
možnosti

Ludva

12. 6. 2009 12:34
Paroubek odpuzuje voliče

Dokonce i mě pohnul žlučí kandidaturou Brožové. Naštěstí ta sama dostala rozum a odstoupila. Je riskantní ponechat na voličích, zda Paroubek přežije díky vyhraným volbám. Pravděpodobnější je, že to ČSSD projede, hlavně díky jemu.  Strana by se měla vážně zamyslit. V poslední době pokazil, co se dalo.

0 0
možnosti

I-Worm

12. 6. 2009 12:46
Re: Paroubek odpuzuje voliče

Chválí-li nás náš nepřítel, musíme se zamyslet nad tím, co děláme špatně! Tak zní heslo komančů. Takže se strana asi vážně nezamyslí... Nebo je snad někdo chválí?

0 0
možnosti

Malý Aston

12. 6. 2009 12:28
Paroubek to projede. nemá naději!

Paroubek to posral o tom není žádná diskuze.K volbám půjdou nové ročníky a staří budovatelé socialismu vymírají. Pokud by nechal Topolánka vládnout, měl svého nepřítele na dostřel v poslanecké sněmovně,mohl by útočit na vládu a na jeho ministry a to si debil zrušil, těžko může útočit na ODS a její špatné vládnutí  když ve vládě jsou jen úředníci. Bude strašit a slibovat, to jemu i Rathovi jde dobře. Jak to dopadlo jsme všichni viděli když na ně dopadli vajíčka. Začínají být směšní, žádný program nemají jen nadávky,pomluvy a slibování i když každý zná, že pokladna je prázdná. Pokud se bude rozumně chovat Kalousek, tak může dostat více hlasů než ODS a pak s ODS vytvořit vládu. Nevěřím, že ČSSD+KSČM vyhraje, to ani náhodou to by musela být doba hojnosti a nasadit také korupční nabídky pro občany aby jim dali hlas. Ale čím chtějí dnes korumpovat když za posledních 8 let jejich vlády všechno prožrali?;-)

0 0
možnosti

E.T.R.

12. 6. 2009 13:10
Re: Paroubek to projede. nemá naději!

Zkusili nalákat voliče na milou herečku, kdo ví s čím příjdou příště (možná nabídnou zdarma mucholapky).

0 0
možnosti

Kuchl

12. 6. 2009 12:19
To už autor opravdu přehání

Kromě trapného politického cirkusu existuje naštěstí i něco lidštějšího , a to skutečná  / byť v dnešním světě PC i virtuální / realita . Takže politiku jako celek -nebrat . A politiky , kteří neumí udělat dobré cirkusové představení s přínosem pro život -nevolit ! Jak prosté .;-)

0 0
možnosti

lada.sal

12. 6. 2009 11:04
Pánbůh s námi, jestli ...

... na podzim vyhraje volby ten nařvanej oranžovej Pandrhola, pak padni na kolena, národe českomoravský a modli se otčenáš. To už pak bude fakt na emigraci.

0 0
možnosti

Petr Brodsky

12. 6. 2009 11:18
Honem prchejte, Klausbobošíkovci, raději ještě před volbami

Jinak Vás na podzim sežerou sudeťáci spolčení s Bruselem a s Bin ládinem a na to Vás, kteří zbydete a stanete se přizpůsobivou menšínou Romové vyženou z Vašich nezdravých paneláků a donuti Vás kočovat.

0 0
možnosti

Konzerva

12. 6. 2009 9:06
Pane Bárto

vy jste musel mít hodně těžké dětství, když dnes z vás padají tak obsáhlé články plné zášti a nenávisti vůči všem.

0 0
možnosti

jirka.s.

12. 6. 2009 9:49
Re: Pane Bárto

Vůči všem???? 8-o 8-o 8-o Pokud jsem si stačil všimnout, tak například proti mně nemá vůbec nic!!! ;-P

BTW: Doufám, že tě  nikdo neotevře! Ty už musíš být hezky nafouklý! Toho smradu pak! ;-(

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz