19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Novák 12.7.2010 16:26

Pane Matys

Prosím jich nechaj Proubka, zachoval se jako muž - vyhrál volby a odstoupil a teď si na něj troufne a ještě si do něj kopne nepravdivými moudry, jedině zbabělec vašeho druhu.

Nejsem socka ani ksčm.

M. Stuchlik 12.7.2010 22:31

Re: Pane Matys

Možná ne stranickou příslušností, ale řečma určitě

Z. Novák 12.7.2010 16:16

dodatek k příspěvku pana Šejny

Je to možné, že existují takoví novináři jako Matys?

Oni pane Matys zapoměli, co všechno napáchala ODS nejen před volbami 2006 ale potom Při volbě toho Krasomila, kde chyběly hlasy, tak se sáhlo do záznamů STB a vyhrožovalo se a hlasy byly a děda byl zvolen. Oni tady vykládají pohádku o ubohé Karkulce a zlém vlku. Oni myslejí, že mladý lidi prozřeli a rušili sami jen tak mírnix týrnix předvolební mítinky, házeli vajíčkama-ISSOVÁ MARTHA atd. Vše to bylo prováděno volebním lídrem k sestřelení Paroubka sám se k tomu přiznal, když se s dojetím loučil se soukmenovci na sjezdu ODS.Takových svinstvech bylo napácháno a bude, protože jsou všude zalezlí od ministerstvech, po okresní úřady až po větší města.Maj prezidenta,maj předsedu horní, předsedu dolní, maj předsedu vlády a jistě do foroty Julínka. Mám strach, když otvírám konzervu aby na mně nevyskočil Cikrt.

Tak a teď to mají zase z druhé strany

M. Lechvy 12.7.2010 15:27

Pablbek

p.Matis nezlobte se ale to si stěžujete?

V. Skalová 12.7.2010 10:44

Hmm, zdá se,

že skutečný obraz Jiřího Paroubka je ještě horší než ten mediální, na který si sám tolik stěžuje...

M. Prokop 12.7.2010 10:32

Že by slušnej socdemák?

M. Šejna 12.7.2010 8:31

dost subjektivní

Hodnocení Paroubkova politického stylu je sice celkem přesné, ale jinak je ta autorova  "analýza " dost překroucená. Pan autor zapomněl, že před volbami 2006 vyšla v médiích Kubiceho zpráva, která byla nejodpornějším předvolebním mediálním útokem na politickou stranu od listpopadu 1989. Podobnou hnusárnu jsme zažili jen v roce 1990 při mediálním útoku na předsedu ČSL Bartončíka. Nelze se pak divit, že po Kubiceho prasárně Paroubek odmítal uznat výhru těch, kteří Kubiceho veřejně podpořili (Langer, Topolánek a celá ODS). O "věrohodnosti" Kubiceho svědčí jeho náhly konec kariéry půl roku po volbách. Jak se říká, "byl odejit" za souhlasu ministra vnitra Langera. Svou špinavou práci splnil.

Pokud jde o Čunka, tak nevím, proč ho sem autor tahá. Socialisté na Čunka vůbec neútočili. Dokonce to vypadalo, že mezi Paroubkem a Čunkem je jakási gentlmenská dohoda o neutočení. Čunek proto nikdy nepodpořil Kubiceho prasárnu a Paroubek zas nikdy nepodpořil Čunkiádu.

Paroubkův politický styl je opravdu odsouzeníhodný. Bylo by ale dobré to odsouzení dělat objektivně a nevýmýšlet si nesmysly tak, jak to předvedl autor.

M. Prokop 12.7.2010 10:34

Re: dost subjektivní

Zajímavé, že nevadil (a nevadí) Bublan, který Kubiceho zprávu vyprovokoval.

M. Raabová 12.7.2010 12:15

Re: dost subjektivní

dodnes ale nikdo nezpochybnil Kubiceho závěry. Prorůstání bylo a velké, že Paroubek bazíroval jen na drbech o lodním zákulisí to navíc potvrzuje, tak co bylo špatného na tom , že to Kubice donesl? Nic. jen se to nemělo dostat dál, anebo - dobře že se dostalo.

T. Kočí 12.7.2010 7:35

Pavana za Jiřího Paroubka

Velmi objektivní článek.Jen nevím, co je pavana.

V. Skalová 12.7.2010 10:33

Re: Pavana za Jiřího Paroubka

Slovník cizích slov:

pavana >> italský řadový tanec z 16. století, padovana, paduana.

Ovšem autor zřejmě parafrázuje název knihy Libuše Moníkové: Pavana za mrtvou infantku....

J. Skotnica 12.7.2010 10:58

Re: Pavana za Jiřího Paroubka

Dovolím si doplnit: Pavana je pomalý procesní tanec, který se tančil na španělských dvorech v 17. a 18. století. Autor pravděpodobně parafrázuje klavírní skladbu Maurice Ravela "Pavana za mrtvou infantku" (Pavane pour une infante défunte), která byla časem instrumentována pro symfonický orchestr. Skaldba je to značně pochmurná a přesně  vystihuje vzpomínky na činnost Jiřího Paroubka.

A. Reček 12.7.2010 6:56

Autor článku má pravdu

Kdysi nástupce L.Brežněva Jurij Andropov (dlouholetý šéf KGB) prohlásil: "Lidé raději uvěří ve špínu než svatost".  Proto lidé dokážou bezhlavě přebírat názory druhých, zvláště jsou-li umně podány všemi médiemi. A pak hodnotí druhého  heslem: Podle sebe soudím tebe.  Pro pana Schwrzenberga muselo být velmi nemilé vysolit firmě Kroll přes milión korun za to, že zjistila, co nezaujatí dávno věděli.  A redaktoři Respektu málem padali do mdlob, protože oni byli prvními, kteří proti J.Čunkovi vyrukovali.