Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: O aroganci moci Středočeského kraje

Politika jako správa věcích veřejných je založena na vzájemné důvěře mezi lidmi a politiky, kteří jednotlivé politické subjekty reprezentují. Jinými slovy důvěra je tou nejvyšší hodnotou, kterou má řádný politik opečovávat, aby mohl být v příštích volbách zvolen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

15. 2. 2019 15:26
Jermanová

By se nikdy nestala hejtmankou kdyby za ní nestál Babiš.Proto mu je vděčná a že nebude bránit svého šéfa a chlebodárce muže vykládat tak někde v hospicu.Stejně se s ním podvod s čapím hnízdem povleče.Tomu neuteče.

0 0
možnosti
FN

F. Navr8til

15. 2. 2019 13:56
Tak by to dělal Hvížďala

Hvížďala si reorganizaci úřadu představuje tak, jak by ji dělal on, kdyby byl na místě Jermanové. Ve skutečnosti zde neprobíhaly žádné prověrky věrnosti Babišovi, pohovory spojené s propouštěním a přeřazováním na méně placenou práci a instalace kádrů vlastnících správnou stranickou knížku. Kdyby se informoval podle skutečného průběhu reorganizace, pak by zjistil, že lidé zůstávají na svých místech a odvolání budou posuzovat stejní úředníci, jako by tomu bylo bez reorganizace.To se ovšem do konceptu rozhořčeného obránce svobody, demokracie a transparentnosti nehodí, a proto raději mlží, zamlčuje a manipuluje. Mimochodem, u Babiše není největším problémem, že dále vlastní média a Agrofert. Skutečným problémem je způsob nabytí celého majetku a jeho parazitické rozmnožování prostřednictvím dotací, pobídek a podpor. Na to se ovšem nesmí poukazovat, protože by to mohlo ohrozit stovky dalších podvodných privatizátorů, včetně Hvížďaly a Bakaly.

0 0
možnosti
IS

15. 2. 2019 15:11
Re: Tak by to dělal Hvížďala

Pokud je skutečným Babišovo problémem způsob nabytí celého jeho majetku a jeho parazitické rozmnožování prostřednictvím dotací, pobídek a podpor, tak díky vlastnictví medií a díky svým politickým funkcím si může tento problém docela bezpečně ošéfovat.

0 0
možnosti
VP

15. 2. 2019 12:51
Boha jeho

Falešné měření , střet zájmů ?Pan Hvíždala si nepovšiml nepoměru dvou novin Babiše,a zbytku politické scény, jenž ovládá ČT, Seznam Tv , časopisy ,noviny , Internet(Kolik lidí si dnes kupuje noviny)?!Je to od vás ubohé,a čumí s toho úporná snaha,Babiše odstranit,i to vaše tetelení se nad snížením hospodářského obratu.Čím hůře tím lépe,takové vlastenecké.ŽE?

0 0
možnosti
IS

15. 2. 2019 12:04
O tom, že Jermanová poslušně plní

příkazy svého pána, není pochyb.

0 0
možnosti
KH

15. 2. 2019 11:21
A co privatizace Mlade Fronty

Jaky byl vyvar ??

0 0
možnosti
JC

15. 2. 2019 10:39
Podobnou úvahou

bychom mohli dojít i velmi přísnému trestu pro AB(správní orgán jen velmi , velmi zřídka sahá, pokud je to první přestupek účastníka , k pokutě blížící se k maximálně možné) . Černošickou radnici totiž ovládá TOP a Piráti, očividní nenávistní odpůrci AB. A jejich zájem byl jistě AB řádně vykastrovat.

0 0
možnosti

15. 2. 2019 9:53
nevzdělaný Hvížďala

Pan Hvížďala a jemu podobní "mediální pravdoláskové" by si měli nastudovat, jak se řídí samospráva. Pak by věděl, že Městský úřad v Černošicích není řízen Středočeským krajem. Městský úřad je částečně řízen místní volenou samosprávou a částečně pak městští úředníci tabulkově spadají pod ministerstvo vnitra.

Hejtmanka středočeského kraje tak nejspíš vůbec netušila, že v Černošicích chystají nějakou reorganizaci. A dozvěděla se to asi až z médií. První, kdo o reorganizaci mohl vědět, a mohl ji ovlivnit, byl starosta Černošic a pak úředníci ministerstva vnitra včetně ministra Hamáčka. (ČSSD).

0 0
možnosti
MK

15. 2. 2019 11:15

Podle dostupných informací se jedná o reorganizaci na krajském úřadě, nikoli na radnici v Černošicích.

0 0
možnosti
PT

15. 2. 2019 9:09
Ale pane Hvížďalo,

to si opravdu myslíte, že sloučení jednoho odboru kraje a černošická radnice dokáže vyřešit problém Čapího hnízda?A že kvůli tzv.střetu zájmů se pan premiér rozhodne prodat svůj majetek? Při Vaší inteligenci , to nemůžete myslet vážně.

0 0
možnosti

15. 2. 2019 9:59
pane Tuleji

on si pravdoláskový soudruh Hvížďala hlavně myslí, že úředníci městského úradu spadají pod krajský úřad. Tady je vidět, jak jsou čeští novináři blbí. Kecají sice do všeho, ale nerozumí ničemu.

0 0
možnosti
JL

J. Lepka

15. 2. 2019 9:03
Jen houšť a větší kapky!

Třeba to pak docvakne i nejzarytějším kobližníkům.

0 0
možnosti

15. 2. 2019 9:56
nejzarytějším Lepkům ...

nejzarytějším Lepkům by neškodilo školení o tom, kdo řídí místní samosprávu a pod jakou státní instituci místní samospráva spadá.

Nejzarytějším Lepkům napovím: krajský úřad ani hejtman to nejsou.

0 0
možnosti
JD

15. 2. 2019 7:42
dodatek

Mafie ANO v akci !

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz