27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Prokop 27.4.2011 13:40

Re: Souhlas !

Že vás to baví, takhle lhát - nebo snad agitovat?

M. Procházka 28.4.2011 0:09

Re: Souhlas !

Ale pane Vízek,to všechno určitě hodnotíte podle sebe.Máte asi těch komplexů příliš a měl byste si je ponechávat pro sebe,ten Kubiceho bývalý šéf nemá jen máslo  na hlavě,ale celý kompost.

R. Kříž 27.4.2011 8:35

uaaaa....

pana kubiceho neznam, ale pri cteni tohoto prispevku se mi vzhledem k autorovi opravdu zvedl kufr:(

J. Urban 27.4.2011 10:23

Re: uaaaa....

No jo, pan farář si zkouší kázat, ...

F. Doušek 27.4.2011 8:04

Bublane, co je to většina této společnosti?

ČSSD?

J. Urban 27.4.2011 10:23

Re: Bublane, co je to většina této společnosti?

:-))))

V. Hajková 27.4.2011 7:57

Nestydatost

Vaše  článku   je  nebetyčná!  Píšete, že většina  obyvatel této země  vnímá  plukovníka  Kubice , jako kontroverzní  osobu!  Ujištuji  Vás, že mne  k nim  nezařazujte. Tak  vnímám  Vás!!  Jako  mininistr  vnitra  jste  byl  jen loutkou v  rukou Stanislava Grosse  a pak i Jiřího Paroubka!  Vašemu  zaklínání  nemožnosti  zasahovat  do práce policie  nevěřím  ani  jedno  písmeno!  Stačí  si  vzpomenout  na Czech tek!!  A  jinak  do  května  2006  nikdo neznal  jmeno - Jan Kubice!!  Byl  jste  to Vy  a Vaše  inspekce, kdo se oto ,aby bylo známe  postaral! Byla to poslední kapka kdy    pracovníkum  pod vedením J K-  došla trpělivost- vzpomínáte?? Poslal jste  na něj  pod lživou záminkou - špatně vyplnovaných cestovních  příkazu  svoji  inspekci, která jim  zabavila  a zapečetila jejich počítače,  kde  měli rozpracovaný  případ  vraždy  F. Mrázka. Plukovník  Kubice - jasně řekl , že  utvar  již  několik týdnu pracoval  pod  nesmírným tlakem politiku-  jistě budete  právě Vy vědět  kterých!  Proto  se rozhodl  plukovník  Kubice a požádal  sněmovnu  o  slyšení  na  uzavřeném jednání  BBV! Nebyl  to on, kdo vynesl  informace  z tohoto uzavřeného jednání-  a Vy to dobře  víte. Dobřel  to věděl i  soud,  kde  PAROUBEK - prohrál  všechny  své  spory!!  Kubice  před vás  na jednání položil  dvoje  složky  a řekl- tato složka  obsahuje  rozpracované  případy  a ta druhá  jsou  věci zabavené  u Mrázka.  Právě  z této složky  jste spolu s Paroubkem vytáhli  učelově  tu zprávu, kde  bylo popisováno jeho  přátelství s Duričkem- od kterého se pak  tak   vraždě Kočky  vehementně distancoval!!  Vystudoval  jste teologii-  ale  ani náhodou Vám  nic neříká  desatero božího  přikázání!!  Právě v to se od sebe  s plukovníkem  Kubice  - diametrálně lišíte!!

V. Váňa 27.4.2011 8:20

Re: Nestydatost

Nezlobte se, ale měla byste si přečíst znovu ten článek. O tom, jak a proč vznikla Kubiceho zpráva tam kromě malé zmínky není ani řeči.

A pokud je řeč o nějaké části společnosti, není tím řečeno, že v této části se nachází pí. V. Hájková. Z toho Vás opravdu nikdo nepodezírá, neboť vášnivou obhajobu této (opravdu - objektivně hodnoceno - kontroverzní) osoby neuveřejňujete poprvé.

Já bych naopak profesní hodnocení p. Kubiceho formulované v článku bez dalšího podepsal.

Namísto rozhořčených spekulací bych být Vámi vyčkal, až co ten člověk ryzí povahy a úžasných profesních vlastností ukáže.

V. Hajková 27.4.2011 8:24

Re: Nestydatost

V  čem  prosím  spekuluji???   To jsem opravdu zvědavá  na odpověd!!!

V. Váňa 27.4.2011 8:42

Re: Nestydatost

Například čí kdo byl loutkou, nebo jak to bylo s prověrkou inspekce. My oba víme (pravděpodobně, protože mi připadáte přece jen dost informovaná), že  nešlo o nesprávně vyplněné cesťáky, nýbrž o neoprávněně čerpané cestovní náhrady. A to je, vážená paní, zpronevěra i u policie

Tato má poznámka o určité spekulativnosti Vašeho příspěvku byla ale přece jen ve vztahu k ostatnímu marginální.

Znovu opakuji: počkáme, uvidíme. Tady, v diskusi na NP, se určitě ještě potkáme.

 

V. Hajková 27.4.2011 9:07

Re: Nestydatost

Ujištuji  Vás-  že  se nikdy  žádné  zpronevěřené   náhrady  za cestáky  neprokázali. Byl  by to  první PAROUBEK,  který by to proti  utvaru  použil, když probíhal soud proti Kubicemu!!   Byla to  prach sprostá záminka!  A  k tomu  Mrázkovi-  z vyšetřování  vyplývalo, že měl utvar - 2   docela silné verze  k vraždě toho to  člověka! 1/  ukazovala  na Pitra-  /zbavení se konkurence/ 2/  vedla  do horních  špiček politiku!!!

V. Váňa 27.4.2011 9:28

Re: Nestydatost

Už nechme té polemiky. Nesrovnalosti se zametly pod koberec tím, že vznikla zpráva a tím, že p. Kubice odešel. Za to nebyl stíhán ani skandalizován.

K Mrázkovi no comment. To už je pouhá spekulace z informací, které "unikly", případně Vás s nimi někdo omračoval. Ostatně o něm (Mrázkovi) jsem se ve svém příspěvku ani nezmínil. Řekl bych, že o těch věcech zase až tak moc nevíte.

V. Hajková 27.4.2011 10:19

Re: Nestydatost

Zaco  by měl být  jako stíhán?? 

J. Anděl 27.4.2011 11:40

Re: Nestydatost

No, vy taky nečekáte, co ten člověk ryzí povahy atd. ukáže, a už byste podepisoval.

Já už jsem napsal výše, že pro mě to také rozhodně není negativní ikona, a že nevím, kde pan Bublan bere tu většinu. A zareagoval na to i pan Urban (a nečetl jsem ještě celou diskuzi). Takže možná, že zrovna s tou většinou společnosti se autor opravdu netrefil...

K. Janyška 27.4.2011 7:56

Kubice problémem bude... Dzp.

V. Hajková 27.4.2011 8:21

Re: Kubice problémem bude... Dzp.

Ano- to  bych jedině přivítala  -  pod  oblíbeným heslem  všech politiku této země!!  PADNI-  KOMU - PADNI!!

J. Anděl 27.4.2011 11:45

Re: Kubice problémem bude... Dzp.

Padni komu padni je fráze, ze které mi už pomalu začíná být špatně. Znamená totiž zaručeně vždy, že platí ve smyslu "padni komu padni, pokud nepadne mně, nýbrž jim".

T. Vodvářka 27.4.2011 6:28

změna

by měla být v obecné rovině vždy taková, aby přinesla zlepšení. Při  nástupu Radka Johna se dalo předpokládat / a také se splnilo/, že prostě nestačí být jen známou figurou z televize a že znalosti z natáčení pořadu "Na vlastní oči" nepostačují k vedení ministerstva. Naopak pan Kubice se zatím ukázal jako statečný muž, když byl v TÉTO společnosti schopen pojmenovat některé věci pravým jménem. Kvičení pana ing. Jiřího Paroubka není ničím jiným, než potvrzením, že se na toto místo dostal někdo. s kým nebude snadné manipulovat.

Pane Bublane, dejte novému ministrovi šanci a pak kritizujte. Myslím, že i  vy znáte ono poučení "po ovoci poznáte je". Zatím bych na Vašem místě vyčkal.

J. Humpolík 27.4.2011 5:35

Bublo

vem si prášek!

M. Stuchlik 27.4.2011 0:15

Sám Bublan byl jen loutkou

a má tu drzost kritizovat jiné. Židi tomu říkají chucpe.

V. Vašek 27.4.2011 1:24

Re: Sám Bublan byl jen loutkou

No, on Bublan vždycky rád plácal.

P. Válek 27.4.2011 2:50

Re: Sám Bublan byl jen loutkou

tak jo ,ale má pravdu.