24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
šakal 7.9.2009 8:47

...Macku,...

...vy pravdolásko blbej, bežte do hajzlu!  ;-P

Wlasta 7.9.2009 8:19

Re: Á jé, eurokašpárek z Dižónu opět poučuje.

a co brání rozpočet schválit???? Nebo má znít kdo?

JardaB 7.9.2009 7:51

Re: Á jé, eurokašpárek z Dižónu opět poučuje.

Co kdyby ČSSD a ODS místo hádání odsouhlasily rozpočet,který navrhuje současný ministr financí Janota?

?? 7.9.2009 7:48

Re: Pane Macku, velmi dobre napsano. Jste konsistentni a ....

NAprosto souhlasm ! R^

Franta 7.9.2009 7:44

Re: Á jé, eurokašpárek z Dižónu opět poučuje.

Pokud dostanou naši politici rozum, nic jim nebrání schválit rozpočet. Jde jen o politickou dohodu. Když se dokázali dohodnout na předčasných volbách "ústavní" většinou, proč tedy ne na rozpočtu?

Fiter 7.9.2009 7:13

Re: Á jé, eurokašpárek z Dižónu opět poučuje.

Nebude to trvat dlouho a Paroubek bude tvrdit,že žádnou vládu v době předsednictví nesundal.

Naopak,že ona musela pro neschopnost skončit.Ono totiž lhaní,zapomínání a nevidění si do úst jde vrchnímu socialistovi velmi dobře.

Kirken 7.9.2009 6:48

Á jé, eurokašpárek z Dižónu opět poučuje.

To, že se kvůli cochcárně Ústavního soudu nepodaří schválit rozpočet, to je buřt, co? Panu Mackovi jistě, jeho příjmy to neovlivní...:-)

Hanka 7.9.2009 6:47

Pane autore

Je zajímavé, že ve svém článku používáte slova pana Topolánka, které pronesl hned v prvním okamžiku, kdy se dozvěděl o podání stížnosti pana  Melčáka! Proč to děláte?? Uznávám jediné - pan Topolánek měl v této první chvíli používat méně slov!  Pokud ale vím- po jednání s právníky- je jeho názor a názor všech - mimo dvě bolševické strany KSČM A ČSSD- naprosto jiný!

exulant 7.9.2009 5:50

Re: Čtvrtá noha

Tak jo, odjedte do Tunisu zbourat Kartago. Vzdyt se na tech 15 ptaccich partaje dohodly a parlament funguje, senat taky.To snad je demokracie, ne soubor ministru fungujici jako mafie.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 7.9.2009 2:45

Re: Čtvrtá noha

Ja bych zrusil sudi ve fotbale i hokeji. Hraci budou sami hrat podle pravidel a kdyz ne, tak se dohodnou treneri mezi sebou, co?

Tomas Pansky 7.9.2009 2:17

Pane Macku, velmi dobre napsano. Jste konsistentni a ....

... mate to v hlave srovnano.  Je skutecne k zamysleni, jak malo lidi ma predstavu o fungovani statu.  Co je skutecne alarmujici, ze nasi nejvyssi politici (Paroubek, Topolanek, a dalsi) nemaji predstavu o poslani moci vykonne, zakonodarne a soudni.  Mozna ze maji, ale ted to dovedne skryvaji.  Presne tohle je situace, kdy Ustavni soud slouzi jako posledni pojistka proti statnimu prevratu.  Mnozi to bagatelizuji.  Muzeme si to ale dovolit?  Pan Paroubek nam vesele jezdi po Blizkem vychode a donasi do Ruska - prave tohle by nam melo byt kriklavym varovanim.  Pan Topolanek nevi, ktera bije nebo doufa, ze se stejne odpari do Bruselu vystridat pana Spidlu.  ...  Je skutecne potreba se postavit politicke zvuli, ktera ignoruje Ustavu.  Top0625top@hotmail.com   

veit 7.9.2009 0:16

Čtvrtá noha

Ostatně soudím, že Ústavní soud musí být zničen. Je jako čtvrtá noha třínohého stolu. Popletové soudcokracie, jako Lukáš Macek, nejsou s to dělat něco jiného než donekonečna opakovat svoje mantry. Měli by zkusit představit si pod pojmem demokracie něco jiného než diktát patnácti nevolených ptáčků.:-/