Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Hradní absurdita a H-Systém

Stručně řečeno: místo aby si politiky a jejich souputníky, kteří dle minulého pravomocného rozsudku v kauze H-Systemu z roku 2004, jak citovala v rozhovoru s Martinem Veselovským advokátka Hana Marvanová, nechali od zakladatele H-Systemu Petra Smetky financovat stranu ČSSD, předvolávaly příslušné orgány a posléze i soud, pozval si 31. července 2018 tehdejší hlavní představitel této strany Miloš Zeman na Pražský hrad představitele justice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

4. 8. 2018 7:30
Marně čekám

že se najde jedna čistá a statečná duše, která si přestane hrát na to, že MZ je prezident, jemuž se musí vzdávat čest, ať je jaký chce, a na veřejnosti mu dá najevo, že je to člověk cti nehodný, a učiní odvážné gesto, že jeho nápady odmítne!!!Zástupci justice tak měli učinit, protože jsou znalí právních přestupů toho pološíleného člověka. A proč se neozve Senát? To se smíříme s tím, že při příležitosti 100 let Republiky budeme slavit společně s tou hradní loutkou a jeho nechutnou skvadrou???

0 0
možnosti
VHK

V. Kotas

4. 8. 2018 8:08
Re: Marně čekám

Můžeš začít.

0 0
možnosti
JR

4. 8. 2018 7:19
To není pravda!! :-)

Jirka Ovčáček řekl, že nikdo nikdy do Lihového domu žádné peníze z H systemu nenosil a když to řekne ten zablešený Ovčácký pes, tak to bude pravda protože na Hradě se nelže :-)

0 0
možnosti
JL

J. Lepka

4. 8. 2018 9:27
Re: To není pravda!! :-)

Pochopitelně! Copak si Šlouf ty prachy nosil do práce?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz