Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin

10. 11. 2008 15:31
Evropě to osladíme . cz

Vlastním tuto doménu. Je k prodeji, vážní zájemci piště konkrétní nabídky. 1500 MB prostor. Možnost pro prezentaci v rámci předsednictví ČR v EU. Možnost reklamy, prezentace spol. apod. Návratnost 3-6 měsíců.

0 0
možnosti

Václav Semerád

17. 9. 2008 20:39
Člověče, nejste náhodou Marťan?

Ekologická politika = politika bez poťouchlostí ?!?! ;-O

Vy jste zkrátka Zelený Marťan.

0 0
možnosti

Pete

17. 9. 2008 19:50
Největší poťouchlík je Hvížďala.

O tom kdo je pravý Čech a kdo echt Rakušan či Němec bych taky raději moc nedebatoval. Sami Rakušáci tvrdí že HItler byl Němec a Mozart Rakušák. Což je jak známo blbost. A Němci Hitlerovi dokonce prý říkali böhmische freiter. To je tedy maglajs, ta střední Európa.

0 0
možnosti

Tomáš Krystlík

17. 9. 2008 20:55
Česká blbost nabývá zase vrcholu

ve Vašem případě. Do roku 1945 byli všichni Němci žijící pouze pod různými státními zřízeními. Kvůli touze oddělit se od NS-zvěrstev se pak  začali nazývat Švýcary, Rakušany, Jiřními Tyrolany.

0 0
možnosti

grr

17. 9. 2008 18:44
sebemrskačství uťáplých masochistů

Předesílám: v zahraničí se normálním lidem klip vesměs velmi líbí, dnešní svět je hravý, trochu postpubertální, poťouchle vzdorující zkostnatělé autoritě všeho druhu. Zahraniční média referují pod tlakem dopisovatelů, kteří jsou pod vlivem českých našeptávačů různého vyznání. Fenoménem k zamyšlení je ovšem typický český sebekanibalismus: pokaždé, když se něco objeví nového, začne hysterická mediální masáž ze všech stran, připodělané hafkání umrněnců a pištění senilních mozků. Začne se hledat morová nákaza, cupovat sebelepší nápad, dokazovat omyly vzdělanců. Hm. Nevím, kde všichni ti hysteričtí pitrísci narostli, ale nejspíš jim rodiče naplácali pokaždé, kdykoliv se pokusili jít svou osobitou cestou. Dnes se oni snaží o totéž vůči všem, kteří je zaskočí svojí asertivní nenuceností. Plačky... plačte tedy.

0 0
možnosti

Tomáš Krystlík

17. 9. 2008 20:58
Re: sebemrskačství uťáplých masochistů

Jak se může "normálním lidem v zahraničí" klip líbit, když (1) mu nerozumějí, nebo (2) rozumějí zase až příliš dobře (německy mluvící). Ostuda je to převelká.

0 0
možnosti

kerim

17. 9. 2008 17:55
Osladíme...

Ale osladíme sem, osladíme tam...., mne trochu vyděsilo, že se k tomu nechali zlanařit i vynikající lidé. Proboha, má zapotřebí geniální profesor, vyvíjející m.j. unikátní léky proti žloutence a AIDS, pozorovat, jak se kostka cukru nacucává kafem? Význačný dirigent házet z výšky kostku do hrnku? Světová architektka, stavět domečky z kostek cukru?  Co vyvádí modelka s kobylím obličejem, fotbalista, hokejista, to mi je dost jedno, ale tihle? Jak jen dokázali zapojit tyhle vynikající lidi do téhle systémově strukturované blbosti. Rozhodně musela zapracovat Dalíkova marketingová skupina. A nebo na ně něco vědí, ...... On ten Morava to měl asi rozpracované na více pracovištích...

0 0
možnosti

Poloněmec

17. 9. 2008 17:33
Evropě to osladíme německým cukrem a naší poťouchlostí

Ten spot je neskutečně pravdivý. 1. Češi se nepokládají za součást Evropy (nebo EU); 2. Neváží si potravin a hrají si s nimi; 3. Bryndají kávu (nebo čaj) po stole; 4. Zadavatelé spotu najali reklamní agenturu a nikoli PR angenturu, asi neznají rozdíl.

Jeden Němec napsal, že každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží.

0 0
možnosti

realista

17. 9. 2008 17:18
Slogan bude POCHOPEN, až bude VYKONÁN.

0 0
možnosti

Dusan Streit

17. 9. 2008 16:57
Ne cukr, ale saratici nebo klystyr by to chtelo

Je treba rychly ocistny lecebny zakrok

http://streit.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=49594

0 0
možnosti

kurbet

17. 9. 2008 16:02
rozumný

Rozumný politik-zatím- nemá v naší vrcholní politice uplatněni.Jasně to dokázala i prezidentská volba a hnus kolem ní.Jak by se ti Topolánku dnes vedlo,kdybys nebyl horoval pro toho nositele puškinovy ceny(V.K.) a měl bys vedle sebe slušnýho a rozumnýho Člověka,který místo svalování vlastních chyb na tebe,by dovedl bez emocí poradit a uklidnit situaci.Chce to víc myslet (pokud to vůbec jde) a méně konat.

0 0
možnosti

Tami

17. 9. 2008 15:55
Evropu rozložíme

Od našeho vstupu do EU jsem přesvědčena že náš podíl na destrukci Evropy bude veliký.Pokus nanečisto vyšel v Ukrajině na sto procent.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz