Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Chlap s gulama posílá k šípku celou veřejnost

O chování a úrovni expremiéra Topolánka si po jeho dvou vládních pokusech málokdo dělá iluze. Jeho vulgární SMSky novinářům a okázalé "vlezte mi teď všichni na záda" směrem ke společnosti jsou koloritem dokreslujícím pokleslou politickou kulturu jedné garnitury ODS.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

V. Kobetič

6. 4. 2012 19:02
Libore Roučku,

vám nechybí jenom gule, vám hlavně chybí slušnost,... Kdy už se konečně dovíme, jakéžeto byly "morální pohnutky", kterými jste zdůvodňovali s "tátou" Falbrem skutečnost, že jste oba hlasovali proti zrušení vízové povinnosti českých občanů pro cesty do Kanady. 

Postupovat proti zájmům občana a pak se nechat z jeho daní luxusně platit - tak na to je potřeba mít žaludek.

0 0
možnosti
PV

P. Vaníček

6. 4. 2012 16:22
Roučku,Roučku,

na první pohled tvarohové upocené měkké ruce a zpocené smradlavé nohy.

0 0
možnosti

J. Řezníček

6. 4. 2012 12:47
M. Topolánek

je prostě osoba místního až okresního formátu, která se shodou okolností dostala do funkce předsedy vlády ( jako S. Gross, nebo V. Špidla nebo třeba L. Adamec). Nelze od takových lidí  nic očekávat.  Kvalitní lidé se od politiky většinou odtahují, a to je důsledek.

Nebo vy ostatní snad kandidujete ?

0 0
možnosti
JM

J. Mrázek

6. 4. 2012 10:53
Odvracení pozornosti od vlastní pasivity autora.

Jeden článeček týdně na oblíbené současné vnitropolitické téma zřejmě má autorovi zajistit další setrvání v trafice zvané eouroparlament...do důchodu (300 000 měsíčně) daleko, to ještě bude fuška...

0 0
možnosti
PS

P. Schuh

6. 4. 2012 10:11
Realita

ČSSD a ODS je jedna mafiánská tlupa. Nemají si co vyčítat.

0 0
možnosti
RL

R. Langer

6. 4. 2012 12:06
Re: Realita

Přesně tak, nějak to za těch 20 let splynulo do jednoho (včetně všech ostatních ve vládě a parlamentu). Řešení - volte někoho jiného. Alespoň to zkuste. A tím nemyslím, abyste volili nějaké Babišem nebo Čermáky...

0 0
možnosti

J. Šimek

6. 4. 2012 9:23
Premiér Topolánek, to byl hulvát.

Topolánek podle Roučka vlastně buranským způsobem posílá celou společnost k šípku. To křišťálově čistý premiér Gross, to byla jiná třída. Ten neváhal polepit republiku bilbórdy milou a vstřícnou informací, že to myslí upřímě. Rouček má strachy, že Topolánek nějak těžil z důvěrného přátelství s lobistou Dalíkem. No v porovnání s Grossem toho moc nevytěžil. Standa Gross je jiný, ten nikoho nepotřebuje. Ten se spoléhá na vlastní genialitou zázračného investora, který si na svůj první obchod půjčil pár miliónů a hned BINGO. Z těch bezmála 100 miliónů zisku si hned pořídil kvartýr na Floridě a ještě mu zbyl čas dostudovat Plzeňská práva (s kvalitním základem z ajzmbóňáckého učiliště to jistě nebyl problém). Není nad to, křišťálově čistým osobním přičiněním, přijít k zaslouženému majetku.

Používat selektivní paměť se učíte v Europarlamentu, nebo kde jste k tomu přišel, pane Roučku ?

0 0
možnosti
JM

J. Mrázek

6. 4. 2012 10:58
Poměrně přesné

Těch kšeftíků v celé zemi je už nemalá hromada. Dříve šlo na "všimné" 5 - 15% ceny zakázky, dnes 30%ˇ, každý chce....prý je těch 30% hranicí, za níž se "systém" zhroutí, tak uvidíme....

0 0
možnosti
JH

J. Hejna

6. 4. 2012 8:02
Topolánek nebo Rouček?

Pokud možno ani jeden!

0 0
možnosti

J. Štrobl

6. 4. 2012 7:27
Zloděj volá: "Chyťte zloděje!"

O prázdnotě socanských lebek nás pan Rouček nemusí snad přesvědčovat. Možná ty obehrané písničky v některých kruzích někomu konvenují, ale mohl by si je přeci jen nechat na sjezdy svých soudruhů. O chování a úrovni socanů si již také nikdo nedělá žádné iluze a netaháme to sem. Holt, když už nemohou socani nic vymyslet, tak si běží alespoň kopnout do mrtvoly. No a co dál soudruzi? Máte ještě nějaký nápad?

0 0
možnosti
MT

M. Trhlík

6. 4. 2012 9:16
Re: Zloděj volá: "Chyťte zloděje!"

Pane Štroble, jen bych ty socanské prázdné lebky rozšířil i o jiné, nesocanské. Je  potřeba se dívat nejen na článek pana Roučka, ale porozhlédnout se normálníma očima na občasné výplody i těch ostatních.

0 0
možnosti
TP

T. Pansky

6. 4. 2012 1:19
Co bych cekal od pana Roucka misto mluveni...

... o tom, jak to ostatni delaji spatne, mluveni o tom, jak by to socialiste delali lepe. Jenze protoze nemaji o cem mluvit, tak se to snazi zamaskovat plivanim na ostatni. Jak jednoduche, mily ... pane Roucku. top0625top@live.com

0 0
možnosti
MT

M. Trhlík

6. 4. 2012 7:12
Re: Co bych cekal od pana Roucka misto mluveni...

Pane Panský, souhlasím s Vámi s jedním malým dodatkem. Pan Roček je jistě kapitola sama pro sebe, jen mne tak napadlo o kolik se od něj liší ti, kteří velmi  intezivně prosazují své "neomylné pravdy" a nejsou ochotni ustoupit ani o krok.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz