Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Iček

6. 2. 2006 18:46
Volte ZELENĚ!
"Komu se nelení, tomu se zelení!" Poslanecká sněmovna potřebuje další stranu. Volby budou na plichtu a ZELENÍ mohou přetlačit jazýček volebních výsledků na levo či napravo. Ale bude aslepoň koalice se 102 a více křesly. A ZELENÍ nebudou hrabat pod sebe tolik, co nahrabali Dacani a Modří. No, a Černí půjdou stejně po větru. Nebude to ode zdi ke zdi.
0 0
možnosti

huhu

6. 2. 2006 21:14
Re: Volte ZELENĚ!
věř a víra tvá ...
0 0
možnosti

zrusksc

6. 2. 2006 17:23
Zielenec,jen to né!!
Umožnil socanům vládnout,pan čestný a morálkou ohánějící se lobista placený z našich daní!
0 0
možnosti

demokrat

6. 2. 2006 15:56
kdo je Zieleniec?
Ronit slzy nad politickou vykopávkou Zielencem zcela určitě nebudu, ale jeho snaha udržet se v politice za každou cenu (viz též Sarajevo) je obdivuhodná a podezřelá zároveň. Jediná věc by mě ale zajímala, a tou je Zielencův původ a podezírání některých z jeho angažmá v KGB. 
0 0
možnosti

karel

6. 2. 2006 17:05
Re: kdo je Zieleniec?
Zieleniniec je agent Mosadu a CIA. Jeho cílem je zaprodat český národ Havlovi, sudetským Němcům,  Evropské unii a Walstreetu.
0 0
možnosti

franta

6. 2. 2006 14:48
Kde to žijete, autore ?
Prý "Díky „blbé náladě“ a krizi ODS". Měl byste vědět, že "blbá nálada" a "krize ODS" tady nikdy nebyla, říkal soudruh Klaus. 
0 0
možnosti

huhu

6. 2. 2006 14:17
a jaký osud čeká p. Hamerského ?
tihle pidistraničky se skládají z lidí, kteří nebyli schopni se demokraticky prosadit nejen ve větší straně, ale především ani před větším počtem voličů. Kasl, Zielenec, Hamerský - každý nese svůj díl zopovědnosti za oslabení jediné politické strany (ODS) na pravici, která byla schopna zorganizovat efektivní sílu a čelit socanům/komoušům. Všichni tři mají plnou hubu keců o pravicovosti, morálce atd. a výsledkem je již 8 let vláda ksčssd a hrozí opět. U řady z nich mi připadá, že praktikují staré známé " Ten antikomunismus je dobrá věc, pokud ho máme pod kontrolouů.
0 0
možnosti

Ladislav N.

6. 2. 2006 16:17
Re: Kasl, Zielenec, Hamerský - každý nese svůj díl zopovědnosti za oslabení jediné politické strany (ODS) na pravici...
Všichni jsou vinni, jenom vedení ODS s Klausem v čele neodpovídá vůbec za nic... :-D
0 0
možnosti

dvd

6. 2. 2006 12:09
Nečeká
Zielenec - na rozdíl od Sládka - moc mluvit neumí.
0 0
možnosti

důchodce

6. 2. 2006 11:38
jen více stran a máme tady zpět ČSSR
Mylím si, že v dnešní době je bláhové se domnívat, že nově vznikající strany s pravicovým zaměřením uspějí. Nikdy se nesjednotí tak, jak to umí  levice. S tím máme již nějakou zkušenost. Bohužel "nejsou lidi". Po totální morální devastaci tohoto národa v období od okupace 1939, přes vítězný únor 1948, normalizaci po r.1969 až po rok 1989 nemůžeme dlouhodobě počítat s tím, že do politiky jdou většinou lidé morálně čistí se snahou něco opravdu udělat pro tuto zemi bez postraních úmyslů. A tak nezbývá, než se rozhodovat podle programů existujících stran a snažit se je dotlačit k plnění tohoto programu. A opět jsme u "jádra pudla". Většina lidí si zvykla, že se o vše musí postarat stát a mít klid bez starosti i když za cenu ztráty svobody o sobě rozhodovat. Raději ať stát vezme peníze těm, co je umí vydělat (předpokládám, že poctivě a na to by měl právě stát dohlédnout) a rozdělí je mezi ty, co to neumí a budeme se mít všichni stejně špatně ale stejně. Lidé si neuvědomují, že nejhorším hospodářem je stát. Neuvědomují si, že pokud umožníme chytrým a pracovitým lidem v rámci dobré legislativy bez buzerace a papírování možnost vyniknout v podnikání ,vytáhnou tito na vyšší ekonomickou úroveň i Ty, kteří to neumí. Neuvědomují si, že stát (a to jsou ti politici, kteří jsou u moci) může neustále rozdělovat jen to, co z lidí nejdříve "stáhne". A je otázkou času, kdy tito lidé, kteří něco umí si řeknou dost a nechají se také zaměstnat "státem", který za vlády ČSSD bují a bují. A protože k volbám půjde zejména sjednocená levice, nemají drobné strany šanci. A vzhledem k tomu, že je téměř módní kritizovat ODS, která je jedinou alternativou proti levici, předpokládám, že na celé čáře zvítězí KSČSSD.
0 0
možnosti

Petr

6. 2. 2006 12:45
Re: jen více stran a máme tady zpět ČSSR
Bohužel není co dodat.Jen se potvrzuje,že každý národ má takovou vládu,jakou si zaslouží !!
0 0
možnosti

Hruboš

6. 2. 2006 9:34
s pane Hamerským
se odmítá kdokoliv o čemkoliv bavit, tak alespoň zasmrdí. Kde je Hamerský dnes  se svojí šestičlenou Lirou ? Poštěkávající psík....
0 0
možnosti

ham

8. 2. 2006 17:36
Re: s pane Hamerským
Ano, ano. Hamerský je zřejmě schizofrenní nadutec, který okomentuje vše. Hlavně aby z toho něco káplo! Jednou je politolog, podruhé právník, potřetí předseda pidistrany jindy nějakého institutu. A také bývalý mladý konzervativec co ho nechtěla ODS, pak člen ODA kde se neprosadil. A nakonec? Zije z peněz ze státního rozpočtu za jednoho senátora které mu posílá stát. Z peněz nás všech. 
Pane Hammerski, přestante kazit co se dá, přestante líbat kdejakou zadnici a začněte dělat něco užitečného!
0 0
možnosti

Šedovous

6. 2. 2006 8:10
Jóóó volte Kasla, to bych ještě udělal,
ale volit k němu tohodle polského židáčka a hlavně prezidenta spojených zdravotních pojišťoven Gajdáčka, to snad raději ty zelený.
Ale pohled na to JAK ZEZELENAJ (v ksichtě) ODS, socdem,komusti a černoprdelníci až se budou muset dělit o koryta s opravdu zelenejma , ten si nemohu nechat ujít.
0 0
možnosti

Vaso

6. 2. 2006 6:40
Kde ???
Kde je ten tajný dodatek k financování?
Hoďte link !
0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz