Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Až ekoteroristé vymřou, svět se zazelená

Každá doba má svou módu. Svou filozofii. Své společenské trendy. Jenom je ne vždy dokážeme vidět, když v oné době žijeme, a uvědomujeme si je až zpětně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J. Jurax

1. 2. 2017 16:16
Souhlas

Zelení, multikulti pošuci a a gendercvoci (spíš cvokyně) ksou zemští škůdci a tudíž jako s takovými by s nimi mělo být nakládano. On ten čas přijde, jen aby nebylo pozdě a škody nebyly už nevratné ...

0 0
možnosti
MP

31. 1. 2017 10:46
K čemu jsou holčičky? Aby nám zplodily něco maličký!

A tak se také stalo v případě duševního výplodu ekonom-teroristky Šichtářové. Politicky nekorektně: Amen.

0 0
možnosti
JJ

J. Jurax

1. 2. 2017 16:18
Re: K čemu jsou holčičky? Aby nám zplodily něco maličký!

Hm ... o kousek níž v příspěvku M. Smidova Datum: 30.1.2017 12:57 máte přiléhavou odpověď na Váš příspěvek ...

0 0
možnosti
PL

30. 1. 2017 15:12
Dobrý článek, dík.

0 0
možnosti
MS

30. 1. 2017 12:57
Připomenutí pro Ing. Markétku......

"Jednou z největších civilizačních pohrom je učený hlupák."

Karel Čapek

0 0
možnosti
PH

P. Han

30. 1. 2017 13:47
Re: Připomenutí pro Ing. Markétku......

Vy jste nějak třeskutě učená?

0 0
možnosti
MP

30. 1. 2017 12:14
Proti náboženství se obtížně bojuje

Šichtářová: "Každá doba má svou módu. Svou filozofii. Své společenské trendy. Jenom je ne vždy dokážeme vidět, když v oné době žijeme, a uvědomujeme si je až zpětně. Tak třeba hnutí hippies ... Ekoterorismus ..."

A co tak třeba české náboženství všemocné Neviditelné ruky trhu?

0 0
možnosti
OU

30. 1. 2017 13:04
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MM

30. 1. 2017 10:42
Jako vždy

SOUHLAS.

0 0
možnosti

30. 1. 2017 10:32
Uf, to jsou zas bláboly

madam Šichtařová kritizuje nové energetické předpisy na stavby, aniž by pochopila, o co jde. Pokud si půjde její Pikora koupit nové auto, bude ho určitě zajímat spotřeba toho auta. Stejně tak nás zajímá energetická spotřeba stavby, ale donedávna tohle nebyla pro developery povinnost.

Přestavbu domu podle nových energetických norem si dělat paní Šichtařová nemusí. Pokud ovšem bude chtít dům v budoucnu prodat, pak energetický štítek bude muset kupujícímu předložit. Je to něco podobného, jako při prodeji ojetého auta. Tam také musíte předložit technický průkaz a ujeté kilometry.

Pokud jde o biopaliva, tak tam víceméně souhlasím s paní Šichařovou, ale u energetických štítků novostaveb je paní Šichtařová těžce mimo realitu.

0 0
možnosti
MP

30. 1. 2017 10:39
Re: Uf, to jsou zas bláboly

Nejenže kritizuje, ale správně kritizuje.

Zajisté se budu zajímat o spotřebu, u auta, u domu, u všeho. A vyhodnotím si ji dle svých kritérií. Být třeba otec od mladé rodiny s potřebou bytu a reálně dostupnou sumou peněz, určitě mne nepotěší, když si byt cenově dostupný nebudu moci koupit nebo najmout, protože je příliš drahý.

O štítek si mohu a nemusím říci, tam ať se stát do dohody stran prostě nesere. Dtto auta, tam je jediný následek té pitomosti, stočený tachometr.

0 0
možnosti
JD

30. 1. 2017 10:20
Zelení

Docela mne dojalo, jak si ti naši "Z"elení "muži/nemuži", v čele s tím "ochmýřeným sosáčkem", vytyčili volební theze. Jedna z nich je opravdu znamenitá, tedy legalizace squattingu. No, to je tedy "bomba", puštěná na vlastnická práva. Oni ti zelení melouni to snad myslí vážně, vždyť Klinika je toho příkladem. Místo, aby moc soudní a výkonná zjednala pořádek, zvalchovala jim hřbety a vykopala je z cizího majetku do "pryč", který illegálně obsadili, tak je ještě jenom impontentně verbálně varuje, ve strachu, aby byla "politicky EU korektní". Analogie s illegálními migranty. Ono všeho do času. Pokud by mi přelezli plot a obsadili mi stodolu, že se jím líbí ke "squattu" tím, že jí moc neužívám na snopy a seno, takže ji užijí Oni ke svému libidu, pokud by mi orgány státní moci nepomohly, holt vezmu ručnici s "dunsty", odváži psy a zjednám pořádek sám. Nejenom ochrana života a zdraví, ale i mého majetku a jeho nedotknutelnosti před zákonem, oni jsou invazisté a útočníci, nikolivěk já. Vím, vyvolalo by to hukot v "úlech lidskoprávníků", ale zase bych jim ty dunsty neposílal do hýždí, ale do rozkroku zpředu. Ze zákona "rozsekané" půlky panímandy broky ze zadu, již nejsou zákonnou nutnou obranou. Přiměřenost takové obrany? Nechám to na názory jiných, jak by se zachoval ten, či onen, kdyby sqatteři obsadili jeho nemovitost, dle představ Matěje Stropnického a jeho strany "Z".

PS. Rád se nechám poučit (jsem "zatím" ozbrojenec všech skupin ZP, vyjma F, tedy pyrotechnického průzkumu - asi budu někým označen za militanta, vem to nešť - tedy abych nalil "čistého vína"). Furt je lepší, dle mého soudu (americké úsloví), býti souzen dvanácti (na lavici obžalovaných v teple), než být nešen šesti (studený do hrobu).

0 0
možnosti
AA

A. Alda

30. 1. 2017 10:09
Ekoteroristi mluví pravdu jenom když se spletou,

ale i tehdy lžou.

0 0
možnosti
PR

30. 1. 2017 14:04
Re: Ekoteroristi mluví pravdu jenom když se spletou,

Kdo to ekoterorista je, by jste především měl umět konkretizovat. příznačněse ae tomuto podstatnému vyhla i autorka.

Pro mě je to člověk který zneužívá ekologické systémy ke svému jednostrannému krátkodobému prospěchu na úkor společnosti i budoucnosti. Tací společnost fakticky vydírají např tím, že ji připravují o ekosystémové služby, které do té doby měla jaksi "zadarmo". Dýchala automaticky čistý vzduch, pola vodu ze studánek zadarmi... Dodnes ale ekosystémové služby úhrnou hodnotou násobně převyšují celosvětové HDP. Pokuk se společnost nechá o toto okrást - přijde o svou podstatu.

Důsledek je třeba ten, že se změnou klimatu se změní odnebí - např dlouho nezaprší ... ale jedinci na produkci energie s fosilních palkiv extrémě zbohatnou - zatímco jinde sucho vede třeba až k válkám.

Takových definic/pojetí může být více a třeba i docela protichůdných. Např. bratří Kochové, firmy jako Exon... za ekoterorismus mohou označit každou snahu o omezení jejich produkce skleníkových plynů protože by to snížilo velikosti jejich zisků. To bude asi Vám bližší definice ekoterorismu - že?

0 0
možnosti
RM

R. Morava

30. 1. 2017 9:01
Přál bych si zdravou Zemi

Jak píše paní Šichtařová. Je hodně lidí a snad i většina, kteří by podpořili zdravý a ekologický způsob života. Taky jsem dřív podporoval ekologické iniciativy, boj proti likvidaci pralesů, zákaz některých "Eček" a chemikálií...

Jenomže ekologie se chytli narkomani ze stran Zelených se svým jediným správným ideologickým názorem. Výsledek je přesně to co paní Šichtařová popisuje, Evropa je ekonomicky neschopná konkurence a v Číně provádí drancování Země a neekologii. Normální člověk pak žije a jezdí ve starých neekologických domech a autech, protože na nové nemá. Nový vysavač si nikdo nekoupí, protože ten starý vysává líp. Ať jdou všichni ti retardovaní "Zelení" někam a bude dobře...

0 0
možnosti
MV

30. 1. 2017 9:11
Re: Přál bych si zdravou Zemi

Zajímavé. Tak jste všechny Zelené naházel do jednoho pytle s nálepkou "narkomani" a na podporu ekologického chování jste se pro jistotu vybodl.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz