6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Austria felix

Co by říkal stařičký císař na opakování druhého kola rakouských prezidentských voleb? Vím přesně, co by František Josef říkal, protože to řekl už za svého života: „Úkolem císaře je chránit svůj lid před jeho vlastní vládou.“

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
C. Hulka 6.7.2016 12:11

Nixon vs Kennedy

Nixon tenkrát měl důkazy o manipulaci, ale nešel do toho, protože byl přesvědčený, že by to USA poškodilo vnitřně i mezinárodně kdyby se hádali o každý hlas.

Srovnej s Al Gorem, který takové skrupule neměl.

Na Nixona se hodně nasazuje, hlavně levičáci, ale proti Obamovi je skutečně slabý kafe, co si Husajn dovolil a dovolí v úřadu je neskutečný, massmedia ho podpoří a milej husajn a jeho USA nenávidící žena vládnou jako imperátoři.

C. Hulka 6.7.2016 12:08

To že Husajn Obama je z Chicaga

není náhoda, Tamní demokrapický volební stroj je pověstný a také Husajnovi pár hlasů příhodil.

Ale nejde jen o Illinois, sám jsem viděl autobus blbečků, který demokraté dovezli k volbám ve Virginii. Z celého autobusu pomalu nikdo nevěděl jak se jmenuje, ale věděl koho volit, protože mu to zdravotní personál řekl.

J. Mrázek 6.7.2016 11:10

Savčenková vyšetřuje Porošenkovo podvody

Ukrajina:

V Kyjeve sa koná mimoriadne večerné zasadanie Verchovnej rady, ktorému prechodne predsedá N. Savčenková, za vylúčenia verejnosti. O. i. sa na žiadosť Radikálnej strany žiada vysvetlenie od prezidenta Ukrajiny, keďže sa v zoznamoch tzv. Panamských listov ofšornej spoločnosti Monsack Fonseca, objavilo meno P. Porošenka.

Prezident odpovedal, že keďže aktíva spoločnosti Roshen nemohol v zodpovedajúcej hodnote predať, previedol ich do tzv. slepého trustu. Ide o hodnotu okolo 160 mld USD.

Medzitým stúpenci radikálov začali rozbíjať obchody s cukrovinkami Roshen. V súčasnosti ich strážia súkromné služby a polícia.