Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Aféra STAN není selhání jednotlivce

Korupce odhalená na magistrátu Prahy a následná rezignace ministra Petra Gazdíka a europoslance Stanislava Polčáka jsou důkazem toho, že politika STAN byla a je založena na lžích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Na mysl mi vytanula hláška ze Slunce, seno...: Velebnosti, jdu blejt!

0 0
možnosti
JD

J72a50n 40D45a85v35i25d

23. 6. 2022 7:47

Politolog Fiala, regenstchori Gazdík, traktorista Jurečka, filantropka se "světly Bubo bubo", Adam nebo Pekari (páskované)? Jo, a pak ještě ten odredovaný manekýn od bukanýrů. Mohli by se "Potkat u Kolína, s Řakušanem" (https://www.facebook.com/PojdtePaneBudemeSiHrat/photos/175983232526547). Ta pětikolka je ale veselá kopa, https://www.youtube.com/watch?v=WpmhMpLk_d8&ab_channel=SUPRAPHON.

0 0
možnosti
PD

Problém je, že zde bohužel není k dispozici nic lepšího.

0 0
možnosti
RM

STAN je něco podobného jako Věci veřejné, kdysi jakási Čtyřkoalice, atd,..atd.--jen blázen by s nimi šel do dalších voleb v koalici---takže jejich čas v politice je již přesně vyměřen. takže tak. 8-o

0 0
možnosti
FN

Korupce sem, korupce tam. Fialová vláda hraje se silnějšími kartami jako konfliktem na Ukrajině, inflací, zdražováním a energetickou krizí. To jsou silné trumfy ve hře Vrtěti psem.

0 0
možnosti
KF

Dobře napsáno, autor vystihl situaci. Jenom Fiala pokračuje jako robot v rozhazování rukama a frázemi za všechno může Babiš a Putin.

0 0
možnosti

Otazkou pod carou pak je, jak to vypada na krajskych a obecnich uradech. Praha je vzdy hodne na ocich a je sledovana ze vsech uhlu politiky. Nicmene i mimo Prahy se deji “zvlastni veci”... viditelnym prikladem je, kdyz se kratce pred volbami zbrousi rovny asfalt a poklada se novy koberec v mistech, kde jeste nic nehopsalo...

0 0
možnosti
JM

Jak říkávala moje babička. “Kdo lže ten i krade,

0 0
možnosti
LS

A kdo krade, může i zabít.

0 0
možnosti

Ano, autore. Politika je podivná...

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz