Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLEMIKA: Politici Pavel a Babiš versus soudce Fremr

Právě z výše uvedených důvodů vidím, na rozdíl od paní Lhotské, zásadní rozdíl mezi politiky A. Babišem a P. Pavlem na straně jedné a soudcem R. Fremrem na té druhé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Tak dle tohoto experta Pavel byl rozvědčík a dokonce působil na západě. On ten rozvědčickej kurz dodělal až v roce 1991, jak tedy mohl jako komunistický rozvědčík působit na západě mi nějak uniká.

0 0
možnosti
Foto

A ještě být armádním generálem, velet armádám NATO a být ve štábu NATO.

0 0
možnosti
JV

Za nejděsivější považuje autor soudců a právníků soudce Fremra podporu. Za druhé, nestane-li se prý něco zásadního, není cesty ven. To, co se stalo a děje - tvrdím - je vcelku pochopitelné.

Proč má soudce Fremr takovou podporu právníků a soudců? Je to prosté, není se čím se děsit. To proto, že právníci a soudci prohlásili svoji práci, kvalitu a použitelnost svých znalostí z dob zločinného režimu za vhodné a patřičné pro nového státu demokratické zřízení (tedy i práci soudce soudruha Fremra); tzv. kontinuita práva. Absurdní, ne? Společnost na to ale přistoupila. Tím za sebou zavřela klec. A teď by někdo chtěl, aby stejní lidé klec otevřeli? Stejně absurdní, ne?

Jako hrubě naivní musí tedy vyznít naděje: , nestane-li se něco zásadního ́ . Může se stát, že bude pršet, nebo také že nebude. Nic zásadního ve veřejném prostoru se samo od sebe ale neděje, nestane. Chce-li společnost, aby se něco stalo (o čemž si nejsem úplně jist), musí se o to zasloužit. Minimálně se musí najít někdo, kdo ji podnítí k tomu, aby aspoň začala přemýšlet o tom, co vlastně máme. Ten někdo nejspíš nebude ani právník, ani soudce. Začal bych tím, jak skoro před 200 lety doporučil Karel Havlíček Borovský, nazývat věci správnými slovy.

0 0
možnosti
Foto

Proč má soudce Fremr takovou podporu právníků a soudců, protože je to odborník uznávaný i Evropě, kde soudí u mezinárodních soudů.

0 0
možnosti
MH

Nechápu, proč tolik povyku kolem jednoho soudce! Vždyť to byl dobrým soudcem i za socialismu. Čest práci!

0 0
možnosti
Foto

Byl dobrým soudcem i za socialismu a to jej šlechtí.

0 0
možnosti
RM

naprostý souhlas s autorem. jen pozn.- prezident Pavel asi opravdu nikomu neublížil , ale to jen proto, že to zkrátka nestihl. taková je realita. kdoví,kam až by to dotáhl a co vše by tam 'musel' dělat.

0 0
možnosti
VK
FN

Všichni tři mají jedno společné. Chorobnou závislost. Babiš na svém majetku, Fremr a Jenerál na kariéře. Babiš je ochoten ve prospěch Agrofertu udělat cokoli. Fremr je ochoten v zájmu kariéry odsoudil kohokoliv a Jenerál je ochoten podepsat cokoli, co mu jeho loutkovodič Kolář postrčí.

0 0
možnosti
JS

Fuj, loutkovodič. To je takové nehezké slůvko. Myslíte hedače hřiven a brusiče diamantů kk0k0t0v4 otce Koláře?

0 0
možnosti
RT

Babiš, Fremr, Pavel atd. jedno odpudivé hnízdo.Rv

0 0
možnosti
PP

P27e35t85r 38P96i98l79í23k

14. 8. 2023 1:56

Zase jeden z těch, co se snaží uplést z h***a bič. Svého oblíbence pochválí a ostatní dva zašlape do hnoje. Je to prostě takový Všeználek.

0 0
možnosti
JN

Evidentne neumite cist

Fremr mnoha lidem svym komunisticktm angazma objektivne ublizil.

Nema na US co delat!

0 0
možnosti
ZJ

Ano, rovnost občanů je bajka. Někteří jsou rovnější.

0 0
možnosti
VM

A někteří až moc !

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz