Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

MIGRACE: Pakt postavený na písku

„Účinné navracení nazpět“ v tom smyslu, že ten vrácený člověk natrvalo zůstane venku a neobjeví se za týden či měsíc znova, je něco, co se zatím nikomu nepovedlo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co chcete, když migrační pak se generoval v Bruselu 8 let! A makali na něm stovky politiků a tisíce úředníků!

0 0
možnosti
JJ

J31u67r71a 41J59u96r68a67x

15. 4. 2024 14:09

Ty stovky makaly - a protože makaly v bruseli, vymyslely jako obvykle hovadinu. Jak také v eurobruseli jinak, že.

A protože to je hovadina bruselská, nám neprospěšná a škodící, naše vláda na ni poslušně kejvla.

0 0
možnosti
FN

Migrační pakt není nic jiného, než přehození zničujících problémů neschopných vlád na jiné státy. Smutné je, že fialová vláda tyto problémy s migrací se svazáckou horlivostí háže na bedra českých občanů. Pětikolkové kandidáty může v eurovolbách volit výhradně propagandou dezorientovaný jedinec.

0 0
možnosti
KN
DL

Německo se o odsuny ilegální především nesnaží. Kdo to jednou zvládl do Německa, ten zůstane, přestože azyl dostane ca. 1% žadatelů. Kdo neuposlechne výzvy a neopustí Německo, ten je i nadále dobře živen a hýčkáni, tak proč by to dělal?

0 0
možnosti
PD

Tradičně dobré a přesné. Jen jedna poznámka:

" Kdyby se tím inspirovali ostatní, ale hlavně ti vlevo nahoře, žádný evropský migrační pakt by se řešit nemusel. Realita holt odměňuje ty, kdo ji neignorují; a konkrétně ti Dánové se rozhodli, že pro tenhle druh migrace z rozvojového světa budou systematicky nepřitažliví, a mají takzvaně klid."

Funguje to jen tehdy, pokud to udělá jedna, nebo několik spíše malých zemí. Prostě víc černých Petrů se usadí v těch velkých, které navíc "krmí". Pokud by ani ony "nekrmily" a ztížily přístup, migranti by se opět rozptýlili relativně rovnoměrně tam, kde už mají zázemí. Jakmile jednou vyrazili, je takřka nemožné je vrátit do místa startu.

0 0
možnosti
JJ

J10u54r44a 74J48u86r70a93x

15. 4. 2024 14:16

Jo, ale je možné - kdyby se chtělo - zabránit jim v dosažení cíle. Jenže by to bylo nehumánní k těm invazorům, ovšem na druhé straně humánní k obyvatelstvu napadených zemí. Je zjevné, kterou humanitu si macecha naše EU zlovolná vybrala.

0 0
možnosti
JJ

J47u48r32a 96J52u61r54a87x

15. 4. 2024 2:21

No, my jsme naštěstí pro nelegální imigraci nepřitažliví taky. Zatím. Proto nám macecha naše EU škodící vnutila kvóty pojmenované migrační pakt. No a pětikolná vláda vědoma si toho, že je jen vládou podřízené gubernie, na to jako vždy ke škodě své vlasti kývla.

Nakonec co se dnes stane s nelegálními migranty, co u nás policie zadrží? Ošetří je, nakrmí, zaregistruji a pak je musí pustit. Ještě jim ukážou, z kterého nástupiště jede vlak do Německa.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz