Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

KONFLIKT: Vzýváním míru se přivolává válka

Andrej Babiš a Alena Schillerová jasně říkají, že jsou proti posilování obranyschopnosti Česka a přípravám na vojenské ohrožení, nesouhlasí s dodržení spojeneckých závazků ve výdajích na obranu nebo s vojenskou pomocí spojencům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Werich to řekl kdysi jasně. Jsme malý stát a tomu nezbývá, než se někomu nacpat do pr..le. Jen si musíme dát pozor aby to byla ta správná pr..el. Fascinuje mě kolik lidí se cpe do té ruské. Stejně tak nechápu jak někdo může věřit psanému slovu, které není podpořeno jedinou fotografií (nebo jednou špatně zfalšovanou) a ignorovat tisíce fotek a videozáznamů potvrzující opak. Lidi jsou opravdu nemyslící stádo. Škoda, že já toho neumím (nemám na to žaludek) využít jako Babiš. Taky bych teď byl milionář. V tomhle ho obdivuji.

0 0
možnosti

Do Ruské pr..le se nikdo necpe. Je to jen vládní Narativ, že kdo nesouhlasí s naším zapuštěním do pr..le USA EU cpe se do pr..le Ruské. Werich pravdu neměl. Jsou státy, které v cizí pr..li nacpány nejsou, např. Rakousko, Švýcarsko aj. Servilní ČR ovšem k nim nepatří. Mimochodem, Babiš je multimiliardář, protože je dobrý Byznysman, tedy obchodník...

0 0
možnosti
MM

Je opravdu úsměvné, že nás někdo přirovnává ke Švýcarsku, nebo Rakousku, které za sebou nemají komunistickou minulost, která pokřivila charaktery mnohých z nás, jak je patrné i z tohoto, Vašeho názoru.

Možná, kdybyste vytáhl paty ze své ulity, která si navíc myslí, že je Babiš dobrý " byznysman" a ne podvodník a agresivní hulvát, tak byste mohl mluvit a psát jinak.

Navíc, nikdo Vám nebrání, abyste se jel do Ruska podívat a viděl to zoufalství běžných lidí na venkově. Ostatně, jistě mají děti oligarchů a politiků v Rusku

dostatečné důvody proč studují na Západě, na rozdíl od těch západních studentů, které ani nenapadne se o studium v Rusku zajímat. Nebo snad znáte někoho, kdo by se do Ruska dobrovolně vystěhoval ???

0 0
možnosti

No je to opravdu úsměvné, jak jste nabrýfovaný z Tiskovin a Tv. Vy jste zrovna ten kovaný Svazák, co bude ČR silně zapuštěnou do USA EU pr..le ještě utemovávat, aby tam nefoukl falešný vzduch.;-D Váš argument je, že Rusko neumí vyrobit Budík, lidé tam žijí v zemljankách a hladoví.... Mimochodem, kdybyste sledoval psaný text, zjistil byste, že můj příspěvek nebyl o Rusku, které vám evidentně dělá hodně Kyselé šťávy. Já jsem v 89 zvonil komoušům klíčema a byl rád, že jsme ze Sovětské pr..le konečně vylezli.

A jestli nejste pouhý závistivý pomlouvač, měl byste Babiše, velmi dobrého obchodníka, nahlásit PČR za jeho odvody...;-D

0 0
možnosti
MM

Omlouvám se, nevím kdo je svazák, jen vím, že nechci být součástí Ruska, ani vzdáleně. Někam patřit musíme, protože náš význam z pohledu světa je podobný jako větší město. Snad geopoliticky máme jakýsi význam. Rusko je nepřijatelné i přesto, že co se týká Kyselé šťávy, také nevím o čem píšete. Kloním na Západ s vědomím faktu, že sami jako pidi zemička nejsme schopni konkurovat nikomu. Nejsem závistivý, mám se více než dobře, jen sleduji osobní zájem člověka, který v některých vyvolává dojem, že to dělá pro ně, ale jen vykřikuje hesla, která oslovují i ty, kteří zvonili klíčema.

Jestli jste zvonil klíčema a teď jste zklamán, tak nechápu jak můžete být příznivcem někoho, kdo se díky Vašim klíčům a komunistickým kamarádům dostal ke všemu co má. Vaše naivita je vlastně smutná. Navíc jako důchodce jste zcela ovlivnitelná masa, na kterou právě Váš pan geniálně vyčůraný idol míří. Já ho vlastně obdivuji, jak je schopný opravdu všeho a jsou jedinci, kteří mu to baští, že to dělá pro ně ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PD

Šachystoš Čermák je Svědek Burešův i Svědek Putinův. Mimo to nepochopí nic.

0 0
možnosti
MK

Myslíte, že Rakousko a Švýcarsko skutečně dokázalo, že se nikomu nikam necpou i po Hitlerově nástupu k moci? I na příchylnosti k zelené politice EU by se dalo ledacos demonstrovat, necháme-li minulost spát. Jinak souhlasím, že se jedná především o Jakešovskou metodu politiků poštvat lidi proti tomu, kdo s nimi nesouhlasí.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz