26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

KNIHA: Variace na téma Robert Šlachta

Kdysi jsem při odchodu z jakéhosi jednání potkal Roberta Šlachtu, jenž šel tam, odkud jsem odcházel. Do té doby jsme se nikdy nepotkali. Postřehl jsem záblesk očí a pobavený úsměv.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 22.5.2020 23:37

Nic než Fňukání. V současné situaci, kdy ročně odtéká k našim spojencům 300+200 miliard, daňové ráje k tomu, dělat důchodovou reformu není reálné. Napak zvednout podfinancované důchody a platy a tím konečně i Životní úroveň, bylo velmi dobré. Vytvářet v době konjunktury finanční polštáře na úkor utažených opasků lidí je dávno překonaný Klausismus. A ostatní "stížnosti" na Babiše, jakožto i vaše podivné tipy jsou spíše fňukáním zavilé Babišovy odpůrkyně. Toš tak..

P. Han 22.5.2020 21:58

Kdo je Jelímek?

L. Netolická 22.5.2020 21:21

Dle mého názoru ten tyátr Šlachty a Ištvana měl zadání - pád vlády P. Nečase. Muselo to klapnout. Nečas byl neúplatný, rozvázal ruce policii,padni komu padni,nebylo pomalu týdne, aby někde nezasahovala. Tipuji, že zadání bylo od Babiše. Dnes se Šlachta kaje, že Babišovi věřil a nejspíš z toho má i špatné svědomí. A tak se z toho tzv. vypisuje a snaží se oklamat sám sebe.S Babišem jsme spadli morálně na samé dno. Nakonec - tolik roků konjunktury, žádné rezervy, žádné tolik potřebné reformy důchodů, zdravotnictví,školství... smutné, velmi smutné.

I. Pávek 22.5.2020 18:27

Milý pane Jelímku, to co jste tady vyzvracel, ty variace si můžete vopchať do r..i. A i tu vaši knihu Škůdci v taláru. To se vám to kváká, pěkně v klidu, kafíčko, beztak s viržinkem jak se na správného pisálka sluší, nemáte strach o zdraví ,život a honíte písmenka po klávesnici a pak do postýlky beze strachu že vás ve spaní někdo zapíchne. No nevím jak by jste se otáčel na Šlachtově místě. Jste klaun pane Jelímku.

J. Havelka 22.5.2020 17:59

Vzhledem k tomu, že Josef Klíma se živí především generováním skandálů (ačkoliv se tváří, že je odhaluje, bohužel jsem ho poznal osobně a mohl na vlastní kůži pocítit jeho křivácký přístup), knihu si rozhodně nekoupím. Tihle dva se fakt hledali ;-).

F. Sojka 22.5.2020 15:22

Děkuji za konspekt, už si knihu nemusím opatřovat. Dozvěděl jsem se všechno podstatné. :-))

J. Farda 22.5.2020 15:08

Jako Don Quijote de la Mancha? To spíš, co se způsobené spouště týče, ač pravda bez osobního obohacování, jako Boblig z Edelstadtu ... :-(

P. Brich 22.5.2020 15:02

"Zde se nabízí vůbec nejdůležitější otázka: jak silné či slabé jsou právní základy českého demokratického státu, když do jeho vývoje smí kdykoli účelově a se zásadními důsledky zasahovat policie se stáním zastupitelstvím, ..."

To jsme tu měli v 50. letech. Vypadá to, že ÚOOZ byl přinejmenším pokrevný příbuzný StB.

P. Hofman 22.5.2020 13:41

Ochránce bývalé velmi aktivní agentky STB a s největší pravděpodobností i dosud agentky ruských tajných služeb pochopitelně nemůže mít zájem na dobrém fungování české policie.

Takže jeho závěry ohledně Šlachty - hahahahaha...

L. Severa 22.5.2020 12:28

Asi chtěli být důležití a nějak se to nepovedlo. A ani se to nedá objektivně zdůvodnit, i když papír snese všechno.

M. Panter 22.5.2020 11:56

V mnoha zemích by podobné skutky mohly být posuzovány jako pokus o rozvrat státu . V té naši zemi , kde justice je zcela nezávislá na spravedlnosti a každý zná každého, se postupuje dle osvědčeného scénáře z minulosti- třeba OKD, MUS či Opencard . Skutek se nešetří zásadně jako celek, ale rozdrobí se na jednotlivé části. Ty se vesměs i vlivem médií

zpochybňují a po několikaletém soudním řízení je vše ukončeno potrestáním bagatelních činů , ty podstatné se zametou pod koberec. Říkám , kauzy typu OKD, MUS, Opencard, Nagyová atd jako přes kopírák...

F. Svoboda 22.5.2020 9:11

Výborně, vždyť popisovaný policajt je skutečný haj.l !!!

P. Victorin 22.5.2020 7:24

Fundovaný článek srozumitelně přibližující diskutabilní osobnost Roberta Šlachty. Myslím, že jmenovaný je principiálně spíš fanatikem, než hospodářským kriminalistou "s chladnou hlavou". Podle toho jeho profesní výkony také vypadaly...

K. Salajka 22.5.2020 6:19

Konečně jednou J. srozumitelně. Celkem pravidelně se nedá poznat jestli se vyšetřuje nebo realizuje scénář. Aby Pavel Zeman akci posvětil - musel být do funkce instalován a to je také zajímavý příběh.

L. Novák 22.5.2020 1:17

Vtipná analýza Šlachtových fantasmagorií.

Mám v paměti jeho památné vystoupení v médiích společně s Ištvanem, kdy se chlubili obrovským rozsahem odhalených zločinů a zabavením velkých částek v hotovosti i ve zlatě... (které pak s odstupem času zase museli vrátit poškozeným majitelům). Dva šílenci, kteří položili Nečasovu vládu velkým mediálním humbukem a nespočtem nesmyslných obvinění zkazili mnoha lidem život.

No a teď Šlachta dělá velký byznys psaním beletrie. Koupit si jeho žvásty za drahé peníze určitě neplánuji, počkám si, až budou za zlomek ceny na paletách v knižních bazarech... :-)