Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

GLOSA: Statečná žena Peake?

Miroslav Kalousek označil vicepremiérku Karolínu Peake v reakci na její odchod z Věcí veřejných za "statečnou ženu". Její statečnost však není věrohodná a spíše se zdá, že paní vicepremiérka si dobře spočítala, jak si nejlépe zachránit křeslo a politickou kariéru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J. Blažek

19. 4. 2012 19:35
Jaká platforma?

Namachrovaná mladice jako místropředsedkyně vlády pro věci zbytečné s platformou zabezpečeného koryta .....

0 0
možnosti
ŠH

Š. Hašek

19. 4. 2012 10:56
Pan Rouček je upřímný, ale nezná Ústavu ČR.

Stran "přeběhlíků". Každý poslanec vykonává svůj mandát samostatně. Mandát mu byl udělen voliči a není vazba poslušnosti mezi poslancem a předsedou partaje neb poslaneckého klubu.

Volně řečeno. Termín "přeběhlík" používají s oblibou právě samozvaní šéfíci poslanců a kontroloři jejich hlasování. VV a dnešní klony této strany  jsou problémem voličů VV.

Stran ekonomiky. Pan Rouček zcela logicky podle svého komunistického naturelu podporuje tzv ČERPAČE z eurofondů. Jinak dnes jasně RVHPfondy. Tito čerpači (předhánějí se kdo víc) začínají  být prostými ničitely zdravých rozhodnutí jednotlivých hospodářských subjektů. Stačí sepsat žádost a mít známost s nějakým vrchním čerpadlářem a peníze odebrané jiným se jen sypou.

0 0
možnosti
KF

K. Filek

19. 4. 2012 13:41
Re: Pan Rouček je upřímný, ale nezná Ústavu ČR.

s.Rouček je upřímný asi jako Gross blahé paměti.Je to zapškly sockomouš.Od něho netřeba nic dobrého očekávát.Poslanci se mají rozhodovat  tak,aby to prospívalo této zemi a ne stranickým vůdcům.

0 0
možnosti
TP

T. Pansky

19. 4. 2012 6:59
Autor clanku dodnes nechape ustavu Ceske republiky, kde ...

... se nerika, ze poslanci vyjadruji podporu jednomu vudci ci jedne strane. Pokud se nemylim, v ustave se mluvi o zodpovednosti poslancu obcanum Ceske republiky. Jenze tohle politici se srpy a kladivy nikdy nepochopili a neprijali za vlastni. No nic, alespon vime, kdo je kdo. ... Dale se autor odvolava na to, ze je treba vice cerpat evropske dotace a nevracet cirkevni majetek. Autor zamerne zamlcuje fakt, ze veskere dotace nepadaji z nebe, ale jsou pouze prerozdelene dane, ktere do EU odvadime. A nevracet ukradeny majetek? To je typicke levicove mysleni. ... Jeste se divime, ze jsou vysoke dane, rozkrada se ve velkem, stale neco nefunguje? Vzdyt my jsme si tam sve politiky zvolili!!! top0625top@live.com

0 0
možnosti
PL

P. Lenc

19. 4. 2012 8:54
Re: Autor clanku dodnes nechape ustavu Ceske republiky, kde ...

Ale vysvětlujte to soudruhům.A občanům ochotným stát 17 hodin na slepice.

0 0
možnosti
PP

P. Pavlovský

19. 4. 2012 0:39
Levičácky účelový komentář

Nechápu, jak mohla K. Peake při své nesporné inteligenci naletět zjevnému darebákovi, jako je Vít Bárta a jít s ním do politiky, ale označovat její skupinu vzbouřenců ve straně VV pejorativním pojmenováním přeběhlíci je zcela mimo realitu. Jsou přeběhlíky právě tak málo, jako jimi byli poslanci Unie svobody po rozkolu v ODS.

Paní K. P. teď držím ve svém vlastním zájmu palce. Volil jsem TOP 09 a chci, aby spoluvládla až do konce volebního období. Předpokládám, že totéž si přejí i voliči ODS. Nepřeji si, aby se po předčasných volbách ujaly vlády dvě v momentálních průzkumech nejsilnější české strany, ČSSD a KSČM. Proto je pro mne nová strana K. Peake jedinou nadějí. Upozorňuji, že ODS+TOP 09 mají 94 poslanců, takže stačí pouhých 7. Kecy o "spolehlivé většině" ať si vykládá pan Nečas s V. Klausem na hradě; se stojedničkou se dá vládnout docela dobře, pokud se nenajde nějaká Zubovová nebo podobný úplatný cvok. Nečas má odpovědnost vůči nám, pravicově smýšlejícím voličům, kteří jsme jej posadili do premiérského křesla. Tato odpovědnost by mu měla velet, aby nás chránil před vládou levice tak dlouho, dokud to jenom trochu bude možné. Pan europoslanec, resp. jeho strana nechť laskavě vydrží v opozici do řádných voleb, když už mají vítězství v nich zřejmě jisté.

0 0
možnosti
TM

T. Matušák

19. 4. 2012 4:38
Re: Levičácky účelový komentář

jistě je to nepochybně psáno směrem doleva.Ale to že je Peak jen vypočítavá a tvrdí vždy jen to co se jí hodí  je nepochybně pravda.Na takovéto charakterově pokřivené lidi bych nesázel.Taky byla zvolena za VV a ne za stranu kterou tedkom po nocích vytváří a osobně se děsím toho názvu,který ji dá.Takže s VV se narodím a s VV umřu a do dalších voleb můžu kandidovat za jinou jen ne udělat přesouvací manévr v PS během vol. období.Lidé co jí a jejím kolegům dali hlas  za VV a pokud s nimi nechce,má se všeho vzdát a ve volbách to zkusit opět od nuly.Přesně to vystihl Boleslav Polívka alias Bohouš:Mě nevadí že jsi vstůpil,mě vadí že jsi vystůpil

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz