Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

GLOSA: Čeká nás podzim

Blíží se volby a pochopitelně jedním z témat, kterým chce kabaretní opozice porazit zlotřilce v čele vlády a jeho pohnutí ANO, je koronavirus a čísla mrtvých v republice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

Dobrý článek. AB má velikou výhodu, že včele mocichtivé opozice stojí příznivec emigrantů Bartoš, příznivec sudeťáku Jurečka a nevýrazný Fiala. Třešničkou na dortu je samozřejmě vševědoucí nevědoucí Pekárová......

0 0
možnosti
LN

Babiš není mocichtivý?????!!!!!!!;-€

0 0
možnosti
Foto

"základní hygienické návyky, tj. vzít si v chumlu nebo uvnitř přes hubu respirátor"!!!!!!

Co by se stalo, třeba před 3 roky, kdyby mladá rodina z důvodů "základních hygienických návyků" nutila svého potomka, třeba prvňáčka, nosit ve škole respirátor a nepřiblížit se ke kamarádům na 1,5 metru.

Sociálka by si u nich podávala dveře, a dělníci ze Škodovky by napsali petici v níž požadují odebrání dítěte.

0 0
možnosti
Foto

Máte recht. Dejte dceři do výbavy valchu a pak pozorujte radost zeťáka, kam se přiženil.

0 0
možnosti
JM

Velmi dobrý článek. Promoření jako všelék a příklad Švédska už jaksi není. Karlův most se také nepřipomíná. Tam výhradně opozice slavila své vítězství, kde je. Babišovi bych zpětně (to asi vidí každý) snad vytkl uvolnění před krajskými volbami a vánocemi. Ještě bych rád viděl do statistik nemocných a zemřelých. Ono platby zdravotních pojišťoven nemotivují pouze k léčení pacientů, to píši při vší úctě k této práci!

0 0
možnosti
TK

Opozice se prokázala jako zcela směšná se svými povídkami. Lituji, že nežije Hašek Jaroslav, ten by měl neskutečné množství námětů, abychom se té opoziční hrůze aspoň zasmáli.

0 0
možnosti
Foto

A co teprve Karel Havlíček Borovský ;-D

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz