Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

LN

Až na ten přitroublý závěr o Filipu Turkovi docela zajímavé a zábavné počtení. :-)

Seriózní vyhodnocení úspěchu Filipa Turka jsem našel v článku (doplněném jedním video-diskusním pořadem Filipa Turka před volbami):

„Alternativní kanály si zvolily své favority.“ Kde Turek a spol. nasbírali hlasy

https://echo24.cz/a/HxmCw/zpravy-domov-alternativni-kanaly-zvolily-favority-turek-a-spol-sbirali-hlasy

Po pravdě řečeno, volební kampaň jsem nesledoval (hory plytkého žvanění) s výjimkou představení kandidátů a téma Green Deal v ČT v polovině května. Takže i Turek pro mě byl neznámý kandidát s nejistými vlastnostmi. Poprvé jsem si ho dohledal až včera na základě diskusního blábolu o Turkově "hajlování", prezentovaném naprosto blbým článkem a fotografií v Deníku N:

"Filip Turek jezdil v autě se zdviženou pravicí, lajkoval Hitlera. Řeší to policie"

https://denikn.cz/1444758/turek-jezdil-v-aute-se-zdvizenou-pravici-lajkoval-hitlera-resi-to-policie/

Mávání rukou z jedoucího automobilu vydávat za nacistické "hajlování", to už vyžaduje pořádnou dávku blbosti autorů obvinění. O policejním "vyšetřování" ani nemluvě. ;-D

Takže tady máme novou "štiku v rybníce", která naší shnilé politické scéně trochu provětrá ploutvičky. Už bylo načase! !! EU :-P [>-]

LP

sirotková Šojdrová nezvolena? No konečně, díky za to. Ovšem jak se ta osoba bude živit? Moc chytrosti nepobrala a nic neumí.

LP

u Pirátů je zajímavé, že vykroužkovali Gregorovou, která je velkou kritičkou vládního angažmá Pirátů ve fialovém hnusu - jejich členská základna zřejmě nelibě vnímá to, že z Pirátské věrchušky se stali ukázkoví papaláši, honící se za korytem a ze pirátské ideje za ta koryta prodali. Ale i v tzv odbornosti-především IT, neukázali ve vládě nic - jen neumětelství nebo trapnosti.

LP

z mého pohledu velmi slušný rozbor . Musel to zkazit v posledních větách svým fanatickým antirus s krkolomným a už dávno trapným vykřikováním že Rusko = komunisté. Komunisté vládli v SSSR, v Rusku jsou marginální politickou stranou .Tyto od reality odtržené oslí můstky jen pro to "si kopnout" jsou trapné.

PD

Viz níže, a pokud byste byla schopna objektivního hodnocení, musela byste konstatovat, že přesně tatáž definice vůbec nesedí na USA.

MT

Pan autor si zřejmě nevšimnul, že komunismus v Rusku skončil s koncem SSSR. Což předpokládám, všichni normální lidi přivítali. nemá smysl jim to pořád podsouvat.

JR

V zemích SSSR nikdy žádný komunismus nebyl. Jen přebarvený ruský imperialismus, který si namaloval chudáka Marxe na fasádu. Ani naši komunisté neměli nikdy za cíl "budování beztřídní společnosti" ale fungovali jen a pouze jako ruská pátá kolona. V tomto směru tedy pan autor má pravdu protože paní Konečná jen pokračuje v tom co komunisté dělali vždy. Proč to tak je, je pro mne velká záhada.

JP

Říkám jim "bublinoví" politici. Tu Sládek, pak jakýsi Bárta, mezitím komunista Filip, úporná Bobošíková, teď už to dostihlo Macha s Majerovou. Nebo takový Okamura I. (Úsvit) a Okamura II. (SPD) A Paroubek? Škoda mluvit. Asi by to potkalo v budoucnu i Nerudovou. A bývalí ódeesáci typu Vildumetzové, Jermanové nebo třeba Radima Fialy? Taky dobrý příklad. Někdo na politiku má, někdo třeba nemá. Někdo má dokonce jak na politiku proevropskou, tak současně i politiku protievropskou. Tak to má být!

KK

Óbrblbka Nerudová v EU. Teď ještě nějakou funkci, kde by mohla napáchat hodně škody a pomůže zlikvidovat EU.

JJ

J37u11r88a 49J63u87r77a79x

11. 6. 2024 12:34

Dobrý rozbor až na ten bonus na závěr. Mráz ani komunismus už dlouho opravdu nepřicházejí z Moskvy.

PD

Mráz ani komunismus ne, průsery ano.

Rusáci jsou čím dál, tím stejní.

PD

Dost reálné, až na to, že by Piráti někdy byli klasičtí liberálové.

Svobodu možná kdysi a někteří vzývali, ale s ní spojenou zodpovědnost už ne.

MV

Přestože považuji Davida za nefalšovaného prokremelského kolaboranta, jsem rád, že se mu podařilo přeskočit všeho schopného politického turistu Macha, jehož jediným cílem byly eura.

PD

David je totální magor, od toho se odvozuje vše.

Mach má některé věci, kterých se drží, hlavně ekonomický liberalismus, pravý opak zeleně socialistické EU. Když mu to nevycházelo s liberální stranou Svobodných, zkusil SPD, což byla oboustranná chyba.

Kdyby mu šlo jen o €, neodešel by v době svého předchozího působení v kočovném parlamentu domů do českých parlamentních voleb (totálně zvrtaných, tehdy).

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz