Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

DOKUMENT: Uznání Ruské federace za stát sponzorující terorismus

Usnesení Evropského parlamentu ze dne 23. listopadu 2022 o uznání Ruské federace za stát sponzorující terorismus
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Ruské útoky a Ukrajina ve tmě. Proč je konec války zatím v nedohlednu? Sledujte DVTV

Hostem vysílání je výsadkář a poradce ministryně obrany Ivo Zelinka

https://video.aktualne.cz/dvtv/ruske-utoky-a-ukrajina-ve-tme-proc-je-konec-valky-zatim-v-ne/r~f59e7ab86c2811ed82b7ac1f6b220ee8/

0 0
možnosti
JV

J21a21n 56V66i20n72t74r

24. 11. 2022 18:43

Prakticky všechna ta obludná obvinění Ruska z válečných zločinů nejsou nijak objektivně podložená a vycházejí pouze a jen z toho, co říkají Ukrajinci, jmenovitě především Zelenský. O jeho pravdomluvnosti se mohli všichni přesvědčit před pár dny v souvislosti s raketovým útokem na Polsko ....

0 0
možnosti

Taky je nikdo prakticky nebere vážně. Ani samy vlády EU, ani ti Poslanci EU parlamentu, ti všichni jen Signalizují servilní podřízenost USA, natož ta zbývající polovina světa, která sympatizuje s Ruskem. Bohužel jsou tady ti Mopslíci z ČR, tradičně papežštější jak papež, ti Gaučoví Válečníci...;-DRv

0 0
možnosti
TO

T39o46m 62O10a45k79y

24. 11. 2022 15:30

Trochu neobvyklý způsob obhajoby. Titulek = status expressio a pak asi 36 důvodů. Očekával bych to obráceně.

0 0
možnosti
JF

President Zeman, před jehož moudrostí se i nejen já hluboce skláním, před časem obecně definoval terorismus Plastelínců parafrází britského rčení :

"V roce 2002 dokonce v rozhovoru pro izraelskou televizi připustil podobnost tehdejšího vůdce palestinské samosprávy Jásira Arafata s Adolfem Hitlerem: „Pokud to vypadá jako kachna, pokud chodí a pokud kejhá a chutná jako kachna, je to kachna.“

A "Má pravdu předsedo!", sedí to dodnes i na pútinovský prasácko/rusácko/terorismus jako Jandákova pudel na hrnec ... :-(

https://www.forum24.cz/prezident-zeman-ruskou-kachnu-nepoznal-do-dejin-se-zapise-jako-daladier-s-chamberlainem/

0 0
možnosti

Forum 24 je hnízdo Pisálků-Hnojníků. Zeman už dožužlává a hnojníci nemají o čem psát-hnojit.....;-D

0 0
možnosti
BR

S podstatou tohoto dokumentu souhlasím, Rusko považuji za teroristický stát, ale.

Nelíbí se mi forma evropských dokumentů. Mají tvar velmi dlouhé věty, která obvykle na několika prvních stránkách obsahuje věty vedlejší začínající slovy: S ohledem na". Na několika dalších stránkách bývají vedlejší věty začínající slovy: "vzhledem k tomu, že". A hlavní věta opět na několik stránek bývá tvořena řadou prostých vět začínajících buď slovy: "znovu opakuje", nebo slovy: "vyzývá", "odsuzuje", "vítá", a podobně.

V tomto případě nešlo o několik stránek, ale "jen" o rozsáhlé úseky textu. Je to něco strašného. Copak nejsou schopni se vyjádřit: stručně, jasně, výstižně a srozumitelně?

Přece se to dá udělat tak, že podstata se shrne ve čtivém textu maximálně na půl stránky a detaily (podrobné vysvětlení, argumentace nebo podrobná doporučení) se mohou napsat do přílohy.

0 0
možnosti
PS

P94a63v93e91l 23S78u90r35a

24. 11. 2022 13:26

Poslyšte, nejste Vy učitel?

0 0
možnosti
KK

EU posílá každý týden Evropanům ukradené miliony palestinským vrahům. EU je organizace podorující terorismus.

0 0
možnosti
PS

P92a38v75e68l 43S31u88r80a

24. 11. 2022 13:28

Zato Vy jste blouznivec podporující chování stáda (a "přímou demokracii").

0 0
možnosti
JK

To snad museli psát přímo u Zelenského. :-)

Ale teď trochu vážněji. Obávám se, že tohle je začátek normalizace v EU a konec veškeré legrace. Teď čeká proruské trolly "povýšení" z trollů na aktivní podporovatele terorismu. A časem může být běžné, že za komentáře budou soudy udělovat stejné "pálky" jako kdyby jste plánoval na někoho atentát nebo kupoval materiál pro provedení teroristického útoku.

I za komunistů nebyli největší nepřátelé státu vrahové a násilníci - u nich totiž byla aspoň teoretická naděje na polepšení. Největší hrozbu představovali lidé s vlastním myšlením, kteří měli odvahu zpochybňovat jednotnou komunistickou linii.

Závěr: bacha na vlacha. :-)

0 0
možnosti
JK

První "vlaštovkou" by mohl být, a možná i bude mediální lynč na ty europoslance, kteří pro tento dokument odmítli hlasovat.

0 0
možnosti
MH

Takových dokumentů jsme už viděli!

0 0
možnosti
PD

Však taky jsou Rusáci čím dál, tím stejní.

0 0
možnosti
Foto

Psala jsem to již včera, jestli je Rusko stát podporující terorismus, co jsou potom tzv. Palestinci, kteří spáchají průměrně denně 7 teroristických útoků proti Židům v Izraeli a v Judeji a Samaří?

Včera zemřel 15letý kanadsko-židovský chlapec, student ješivy během dvou bombových atentátů na jeruzalémské autobusové zastávky. Dalších 19 Izraelců utrpělo různě těžká poranění.

Vedoucí palestinští politici jsou napojeni na různé teroristické skupiny, tisíce palestinských dětí útočí kameny, noži a střelnými zbraněmi proti izraelským vojákům a civilistům, palestinské matky vychovají své syny k terorismu, matky "mučedníků" tj. teroristů, jsou glorifikovány palestinskými předáky jsou "hrdinky".

Palestinští Arabové vychovají dětskou armádu teroristů, téměř celá palestinská populace se nějakým způsobem podílí na protiizraelských násilnostech, přesto evropští politici teroristickou entitu zvanou "Palestinská samospráva" podporují. Ruce od krve zavražděných Izraelců mají také evropští politici, kteří posílají palestinským teroristům peníze.

0 0
možnosti
PD

Přesnější by byla formulace, že Rusko je stát p͇r͇o͇v͇o͇z͇u͇j͇í͇c͇í͇ terorismus. Podporující by bylo, kdyby třeba podporovalo ty Plastelince.

0 0
možnosti
IP

I12g22o70r 42P70á41v85e63k

24. 11. 2022 7:59

Obyčejný pamflet

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz