Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

BIG BEN: Co týden dal

Ve výčtu pokrytectví můžeme začít třeba i tím, že ke stavbě stadionu a přidružených zařízení Katar použil téměř otrocké práce zahraničních dělníků, z nichž několik tisíc při práci zahynulo. LGBTQ je zákonem zakázáno a podléhá přísným trestům. Ženy nemají plnou rovnoprávnost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velká výměna populace v Evropě i AGW jsou realita. Problém je, že Evropa se k těmto realitám staví zcela opačně, než by měla .

A tak zatímco proti AGW (antropogenní oteplování) hodlá bojovat za cenu vlastního sebezničení, Velkou výměnu hodlá naopak podporovat za cenu vlastního sebezničení.

0 0
možnosti
JJ

J73u20r87a 38J49u44r45a95x

26. 11. 2022 18:30

Sebezničí se tedy dvakrát. A až k tomu dojde, odséřou to i ti nás vyměňující, čímž budou fatálně porušena jejich lidská práva na spokojený život v Evropě a na její úkor. Pokud to sebezničení přežijí nějací lidskoprávní aktivisté, jistě se toho ujmou. Ale nebude koho dojit ...

0 0
možnosti
KA

K58r51e17i72d25l 34A76.

26. 11. 2022 8:19

To, že europarlament označil velkou výměnu za rasistickou konspirační teorii by bylo k smíchu, kdyby to nebylo k pláči.

Přesně, jak říká Kuras. Výměna buď probíhá, nebo neprobíhá. Nemůže to být konspirační teorie, je to pravda nebo lež. A OSN to oficiálně doporučuje...

0 0
možnosti
VP

Je tady někdo ,kdo se diví Putinovi , že nechce do západního Bordelu !EU[UA]EU

0 0
možnosti
RL

No, konec civilizace se blíží. Snad se toho ještě nedožiju.

:-(

0 0
možnosti
TK

"Když jsme tu měli katarského šéfa na návštěvě, jak to, že nikoho nenapadlo mu nabídnout ryze českou specialitu nealko pivo. Mohli jsme za ně dostat hodně plynu a ropy."

Ryze česká specialita - nealko pivo??? To je ovšem hloupost všech hloupostí. Nealko pivo se prodává po Kanadě i USA již po dávná desetiletí. Všechny velké pivovary, Bud, Molson, Labatt, všechny mají dávno svá nealko piva. Když jsem sobě koupil obvyklou 24 ks bednu alko piva, koupil jsem automaticky své cca 13 leté dceři ten 6 ks kartonek nealko piva, aby byla na tu chuť připravena, až se zase vrátíme do Kotliny. A to už je hodně dávno. Má to pan autor zapotřebí? Snaží se psát racionálně a pak tam namele takovouto hloupost.

0 0
možnosti
JJ

Aby byla připravena na jakou chuť?

0 0
možnosti
VS

To co se deje v dnesnim Zapadnim svete je opravdu prislovecny "Soumrak bohu", jak od samotneho Felliniho. Kombinace pokrytecke chamtivosti, elitismu, idiotismu a docela obycejneho parchantismu, kterym zapadni "politici" jenom kvetou je mimo veskere chapani zdraveho rozumu. Totalni moralni bahno.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz