Čtvrtek 23. 5. 2024Vladimír polojasno10 °C

Diskuse k článku

BEST OF HYENA: Přiletěli!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 1
  • Poslední: 21.12. 2018 6:53
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
J. Basler 21.12.2018 6:53

Dnes už je obleva...

S cukrovím to mám stejné, odolávám... Mě už ale ničí těsta, hlavně to na perníčky. Připravují se a měly by uležet před pečením v ledničce. No a proces "prorůstání" již propojených ingrediencí v nich, je třeba pravidelně kontrolovat. A tahle tajná činnost je právě na mně. Pak ještě zamaskovat řez nožem zpátky do pravidelného válečku a těšít se na zítra. Letos kontrol moc nebylo - peklo se hodně rychle ;-(. Hotové výrobky bylo třeba dopravit k vnoučatům do Brna vlakem (D1 je fakt riziko a náš naftový Ford se nechce, jako správný Američan, chovat emisně ekologicky) ještě před Vánoci...

Více už toho není