Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

SVĚDECTVÍ: Fotky z Buči versus fotky z olympijských her v Paříži

Fotografové jsou ti, kteří nám svým uměním správně zmáčknout zprostředkovávají silné okamžiky, plné emocí a faktického popisu skutečností, o kterých sice víme, ale nejsme si vždy schopni je představit v plném rozsahu. Ať už jde o společenské události, novodobou historii, záběry umělců a sportovců či magické okamžiky z přírody.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

V antickém Řecku měli takový hezký zvyk. Když byly Hry, tak se neválčilo. Takže Hry byly důležitější, než nějaké jinak stálé války. Ale pro nás to žádný vzor nebude, kdepak!

0 0
možnosti
JF

Putin otevřeně pohrozil: Tentokrát se neomezíme na tanky

„Jsme znovu, znovu a znovu nuceni odrážet agresi kolektivního Západu,“ prohlásil Putin při zahájení vzpomínkového koncertu ve Volgogradu, jak se nyní jmenuje bývalý Stalingrad.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-putin-otevrene-pohrozil-tentokrat-se-neomezime-na-tanky-225004

To bolševicky tupé, imperiálně agresivní hovado, vraždící způsobem (stalingradským) nacistů na Ukrajině, blábolí způsobem "drzost lepší poplužného dvora." ! Rv

0 0
možnosti
Foto

Všiml jste si nápisu pod videem? Je tam: "Stalingrad místo Volgogradu. Rusové přejmenovali ukrajinské město."

No vida, kam až se nám posunula Ukrajina. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Američané nevěří, že se Krym někdy vrátí Ukrajině...

https://www.forum24.cz/krym-se-ukrajine-uz-mozna-nevrati-domniva-se-pentagon/

Vždy platilo a platí právo silnějšího, územím disponuje ten, kdo má sílu si ho udržet.

0 0
možnosti
DM

Jedná nepodložená zpráva.

0 0
možnosti
AN

Boháčik, bežte agitovať do riti alebo domov na Slovensko. Tam vás určite vo vašej gitácii podporí nácok Marian Kotleba.

0 0
možnosti
VK

V38. 36K17u55h98a28j

2. 2. 2023 17:31

Nový,běžte agitovat do Parlamentu ČR nebo se nechte pozvat do ČT, tam budete vítán.

0 0
možnosti
JJ

J94u83r60a 42J45u58r66a78x

2. 2. 2023 16:28

Trochu mimo téma, ale "vedle již téměř ordinérních cest do vesmíru", pravíte v článku.

Nuže, podle slovníku ordinérní znamená nejen všední, obyčejný, ale taky hrubý, nízký, vulgární, sprostý.

Tahle volba adjektiva mi nepřijde případná - vulgární a sprosté cesty do vesmíru?

0 0
možnosti
ZK

Bohužel, ve všech válkách obvykle dochází k podobným zvěrstvům. Kdyby se všechna taková zvěrstva, třeba masakr v My Lai a další, promítly do sportu, tak by se už dneska asi žádné olympijské hry nekonaly, nebo převážně bez velkých mocnosti, jen za účasti "znásilňovaných" zemí.

0 0
možnosti
VK

Za dob olympijských her v řecké Olympii po dobu konání her ustávaly války!!!!!!

Tak praví historie.

0 0
možnosti
JV

J90a39n 68V38i95n21t30r

2. 2. 2023 14:36

Human Rights Watch (HRW), což je mezinárodní organizace, kterou nelze ani v nejmenším podezírat, že by byla na straně Ruska, vydala zprávu, že Ukrajinská armáda "zamořila" rozsáhlá území na severovýchodě Ukrajiny takzvanými "motýlkovými" minami, které lze těžko dohledat a odstranit a které můžou ještě po desetiletích ohrožovat civilní obyvatelstvo. To je klasifikováno jako válečný zločin....

0 0
možnosti
AP

A HRW má samozřejmě monopol na pravdu, že? Pokud tam ty miny opravdu jsou, pak je to pořád padesát na padesát, která válčící strana je tam zanechala. Nejspíše ta, která tuší, že bude muset z toho území odtáhnout. Tím samozřejmě nechci tvrdit, že Ukrajinci jsou svatí a Rusové jsou ďábli. Jen zpochybňuji tu bohorovnost, s níž HRW jednu stranu obviňuje.

0 0
možnosti
DM

S názvem „Ukrajina: Zakázané nášlapné miny poškozují civilisty“ HRW rozsáhle zdokumentovala rozšířené používání takzvaných „motýlích min“ v okolí Izia během doby, kdy Rusko ovládalo toto město od dubna do září. Tato nevládní organizace také citovala nejmenovaného ukrajinského odminovače, který jim řekl, že „jsou všude“, což je důvod, proč tito profesionálové usoudili, že „vyčištění oblasti od nášlapných min může trvat desetiletí“ poté, co jich Kyjev bezohledně rozptýlil nespočet po celé severovýchodní Ukrajině.Ta zpráva mi přijde dost chaotická. Má kritizovat podle titulku Ukrajince, ale článek je povětšinou o rusských a Russákama kladených minách. Oni to asi zakázané nemají ...

0 0
možnosti
MP

Fotografie mrtvého se psem je určitě hodnotná.

Představte si ale, co všechno musel a musí stále vidět tzv. Vševědoucí. Ty scény u Vševědoucího ale nejsou určeny pro lidi! O těch neviděných a nefocených událostech se mezi lidmi (různé barvy a různého pohlaví) jenom šeptá. Občas.

0 0
možnosti
MP

Jeden černoch, můj někdejší doktorand, napsal knihu o své minulosti a v ní sdělil, že v Guyaně mu (matka i babička) záměrně zatajili skutečnost, že i on je potomkem otroků z Afriky. Nechtěli ho zatěžovat minulostí.

0 0
možnosti
VN

Je fotografie sedícího psa před něčím mrtvým přikrytým tělem skutečně nezpochybnitelným důkazem ruského barbarství?

Vůbec tím nevylučuji barbarství spáchané v této situaci. Jen si vzpomínám na citaci starosty Buči po obsazení UA armádou ve smyslu, že je vše celkem v pohodě. Po 3 dnech bylo vše jinak.

Ta naše vrchní jestřábice taky pár hodin po neštěstí, kdy dopadla raketa na polské území, veřejně v médiích oznámila, že jsou jasné důkazy o ruské raketě.

Zkusme nepodléhat emocím a jednostranné propagandě, pane autore, i ostatní, kterým je hned vše jasné a objektivní důkazy prostě nechtějí.

Toto je naše vlajka: [>-] . Ani ta modrá s bílými hvězdičkami, ani ta modrožlutopruhovaná.

0 0
možnosti
PD

Důkazů jsou 3 (_!_), fotka je jen ilustrace.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz