Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLEMIKA: Není to jedno

První z nich jsou ti kteří platí to co jim zákon nařizuje, druhou pak ti kteří pomocí různých ať už legálních nebo nelegálních technik daně neplatí buď vůbec nebo jen částečně. Pro zjednodušení je označme jako poctivé a nepoctivé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Ceterum autem censeo že dotace musí být zrušeny, nevěřím že by Andrej Babiš dokázal víc než Fialova vláda. Babišova vláda by nedávala další dotace do grýndýlu a nekoupila by americké stíhačky na které nemáme čímž by se ušetřily stovky miliard.

0 0
možnosti
PD

Burešova vláda by pochopitelně cpala peníze do GreenDealu (a tím do Agrofertu), stíhačky možná nekoupila, ale stejně nic neušetřila.

0 0
možnosti

P48e91t10r 49Č53e35c31h

30. 9. 2023 8:50

"Ono pokud jde o legislativu a ekonomiku tak na tom kdo je ve vládě už pár let nějak moc nezáleží"???

To je sice pravda, ovšem je nutno se ptát k d e na tom nějak moc nezáleží. Nezáleží na tom v takovém státě, kde o všem absolutně rozhodují vždy menšinové politické strany a to proti vůli občanů, která ovšem není známa. Žádné volby podle zásad poměrného zastoupení totiž takovou většinovou vůli občanů nedokáží odhalit natož nastolit. Ve skutečně demokratickém státě ona legislativa, která se týká přímo všech občanů je také přímo závislá na jejich většinové vůli, odhalitelné jen a pouze všeobčanským hlasováním. Nijak jinak. Rozhodně nikoliv volbami podle zásad poměrného zastoupení.

0 0
možnosti
RV

Ale to je snad důvod, proč vláda zrušila EET.

Aby pomohla svým voličům, kde jsou ti nepoctiví.

0 0
možnosti
Foto

Skvěle napsané. Nicméně soudím, že Neff to ve své ideologické zaslepenosti stejně nepobere.

R^R^R^R^

0 0
možnosti
RP

Vážený pane Kubíne,

též soudím, že článek, který jste tímto okomentoval je skvěle napsán a jako neekonom s ním souhlasím. Ale řekněte mi, o jaké ideologické zaslepenosti pana Neffa mluvíte? 95% Neffových názorů koresponduje s mými názory, tak bych rád věděl, jak, kde, čím nebo proč jsem též ideologicky zaslepen.

Přeji hezký den

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz