Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PLYN: Zima bez zmrznutí

Bylo to v minulém roce velké strašení před nadcházející zimou. Prý, když nebudeme mít ruský plyn, tak zmrzneme. Takhle vyhrožovala například předsedkyně KSČM Kateřina Konečná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P36e78t97r 23B20r27e38c71í62k

25. 11. 2023 21:59

Pro Ptáky, zaslepené ideologií ;-D USA umějí - houno: https://www.obnovitelne.cz/clanek/2841/skandal-kolem-malych-reaktoru-nuscale-nabira-obratky-investori-zenou-firmu-k-soudu?utm_source=www.seznam.cz Kdežto čína / Rusko staví modulární reaktory jeden za druhým. Rusko má elektrárnu: Akademik Lomonosov a staví každé 2 roky jeden ledoborec světových prametr].

0 0
možnosti
PB

P82e59t25r 24B37r59e37c72í93k

25. 11. 2023 21:32

Pánek a spol - jsou HLUPCI: Dovoz Ruského plynu/ropy do EU se mírně zvyšuje. Dopad "sankcí" = https://cz24.news/ceny-v-ceske-republice-od-roku-2019-vzrostly-o-vice-nez-40-procent-odhalila-nova-studie/

0 0
možnosti
PS

Ten tzv. úspěch souvisí hlavně s tím, že se před tím nic moc nedělalo, abychom na ruském plynu závislí nebyli. Jak se ukázalo, chytré to moc nebylo, diplomaticky řečeno, takže bylo ve vlastním zájmu politiků, to nějak vyřešit. Obávám se totiž, že v tom tak trochu jeli všichni. Prostě ten Putin, dříve než poslal tu vraždící pakáž na Ukrajinu, byl takovej velkej sympaťák. Bohužel politici tu nejsou od toho, aby prodali naši duši třeba čertu, ale aby hájili naše zájmy.

Realita je ovšem jiná a začalo to privatizací ve stylu, zhasněte a dělejte, tj. ve stylu loupeže. Proti našim politikům se EU k nám chová úplně korektně. Dokonce se nás i na něco ptá ! Takže zatímco Brexit měl možná logiku, Czechxit, by byla jasná sebevražda.

0 0
možnosti
MK

Je velká nespravedlivost, že naprostá většina energetických surovin, které potřebujeme, se nachází v rukou těch, se kterými nesouhlasíme. Když jsme vyváželi technologii a chtěli jsme za ní suroviny, byl to kolonialismus. Teď vyvážíme humanitární pomoc a o suroviny žebráme. A žebrák jak známo nesmí být vybíravý.

0 0
možnosti
JP

Ty nezmrzneš Pánku, ty si za státní peníze zaplatí jakkoliv drahej plyn. A o nás se nestarej.

0 0
možnosti
JV

Jedná z největších inflací, jedno z největších chudnutí v Evropě, největší prosed HDP v Evropě. Na to, aby jste to označili za úspěch potřebujete být že současné ODS.

0 0
možnosti
Foto

Krásně žvaníte.

0 0
možnosti
JB

plyn nemá národnost a kdo mu ji přisuzuje, ten mě chce oblafnout, na toho pozor

0 0
možnosti
PS

Podle složení má. A ještě může být i bio ! :-)

0 0
možnosti
JK

To je fenomenální úspěch: po 34 letech budování prosperujícího kapitalismu a tržní ekonomiky a 20 letech v Evropské unii si můžeme říct: "Tuhle zimu nebudeme mrznout". 😁😁

0 0
možnosti
BL

Přesně. To jste to soudruzi kapitáni u vesel fajně zařídili. Na to chce školy a ty nejvyšší...i platy stejně tak vysoké, ne-li vyšší;-D

0 0
možnosti

O26t73a 29Č67a23p16e35k

23. 11. 2023 20:49

Jalový článek který nepřináší zcela nic nového. Data o spotřebě plynu sice sedí, ale už byla opakována tolikrát, že je zbytečné je neustále dokolečka opakovat. Paní Konečná se sice na FB možná netrefila, jenže takových úvah které byly v té době publikovány a nevyšly bylo nespočet. A to jak katastrofických předpovědí jak se bez ruského plynu neobejdeme, tak naopak úvah jak rusko bez evropských peněz za plyn co nevidět zbankrotuje. Vybrat si z přehršle těch úvah jednu a kritizovat z odstupem času a již se znalostí jak se věci vyvinuly... zbytečný článek zbytečného politika, který cítil potřebu dát o sobě vědět a neměl co smysluplného říct.

0 0
možnosti
JK

J60a17n 61K74a25r90z43a

23. 11. 2023 20:32

Všeho je dost a lacino. Jen z nějakého tajemného důvodu hospodářství už druhým rokem zpomaluje. Firmy omezují výrobu a některé zavírají. To zcela jistě nevede k prosperitě.

Na to nic nezmění plácání ani plácání se.

0 0
možnosti
MK

Třeba zavírají proto, že si už vydělali dost, aby si mohli žít šťastně až do smrti... Bazinga!

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz