Sobota 11. 5. 2024Svatava polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 37
  • Poslední: 5.4. 2013 19:32
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
D. Polanský 4.4.2013 18:43

Stále nechápu proč i pravicové vlády o vstup

do EU usilovali. Tyhle kecy jsou o ničem. Pánové, Klausovci, činy. Ale pobrečte si. Znáte to z hospody: Vždyť já jsem to říkal...

M. Kosejk 4.4.2013 19:29

Re: Stále nechápu proč i pravicové vlády o vstup

Potom ale určitě nechápete ještě víc věcí. Nebo je nechcete chápat. EU v době podání naší přihlášky byla úplně jiným útvarem, než je dnes. A pokud jde o dobu našeho vstupu do EU, tak to byl také naprosto jiný útvar než dnes. A pokud opravdu chcete seriózně vzpomínat na období, které předcházelo našemu vstupu do EU, tak si možná vzpomenete, že tenkrát se ve staré Evropě řešly úplně jiné věci - např. se velká část západních politiků bála, že je zaplaví hordy barbarů z východní a střední Evropy. A ti, kteří se toho nebáli, zase měli plné ruce práce, jak z toho strachu vyvést své občany a neprojet kvůli tomu volby.

J. Kanioková 4.4.2013 21:48

Re: Stále nechápu proč i pravicové vlády o vstup

Několik poznámek k referendu o vstupu ČR do EU

http://www.revuepolitika.cz/clanky/818/nekolik-poznamek-k-referendu-o-vstupu-cr-do-eu

B. Rybák 5.4.2013 19:10

Re: Stále nechápu proč i pravicové vlády o vstup

Vzhledem k rozpadu východních trhů a EU-propagandě která tehdejší EU úspěšně vydávala za čistě hospodářský projekt umožňující dosažení západoevropské životní úrovně, nebyla tehdy žádná jiná reálně politická možnost. Byli jsme podvedeni. Vtaženi jako člen 2. řádu do "zelené říše národa německého".