Úterý 21. 5. 2024Monika polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 65
  • Poslední: 18.4. 2022 2:12
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
L. Písařík 17.4.2022 9:50

Blahopřeji, chováte se odpovědně ke klimatu i své kapse. Já s ženou a rodinou dcery žiji v dvoubytovém rodinném domě, jehož fasáda je památkově chráněna a je orintován tak, že ani střešní panely by mnoho nepomohly, snad možná využití zemniho tepla by přicházelo v úvahu, ale nemám prostředky na tak velkou investici. Taky jsem už o kousek přiblížil osmdesátce a v tom věku už není chuť uskutečňovat velké projekty. Spíš využíváme s mou ženou možností, které nám věk a zdraví dovolují, tedy cestujeme, obvykle autem, někdy vlakem tam, kde se nám líbí a taky do míst, kde jsme ještě nebyli. Pokud se týká klimatu, jsem přesvědčen, že Země je obrovský organismus, který se řídí vlastními pravidly a činnost lidstva, byť je jeho počet už k sedmi miliardám, není příliš významná. Včera jsme se setkali s přáteli, kteří již 70 let žijí ve Švýcarsku a užasli jsme, jak přisná jsou tam pravidla pro likvidaci odpadu a řekli si, že se musíme v třídění odpadu zlepšit. Zatím jen sbíráme a vozíme do města odpad co nalezneme venku, protože krásná místa, kam jezdíme, chceme krásná uchovat, třeba jen pro nás. PĚKNÉ SVÁTKY.

J. Prikner 16.4.2022 7:21

Je to tragická zpráva o duševním stavu vlády 5tikolky. Tvrdý zásah do vlastní nohy.

L. Hančar 16.4.2022 7:07

Zelení demagogové ohrožují energetickou bezpečnost Česka........

Bohužel táhnou s Fialovou loutkovou liberální dobrosernou vládou za jeden provaz. Rozkass zní jasně: zničit Evropu, obnovit celosvětovou hegemonii USA a dolaru. Oběťí a nástrojem této politiky je, shodou okolností, Ukrajina.

P. Rada 16.4.2022 7:47

Ve smyslu jak zde pan Hančar hovoří, píše o nutnosti zničit hegemonii USA aktuálně agresivě válečný putinský klan.

Ukrajina není "schoda okolností" ale prvá geografická "okolnost" na cestě k rozbití a podmanění si doposud spolupracující východní i západní částí EU.

M. Koutný 16.4.2022 8:57

K ukrajinské tragedii by nikdy nedošlo, kdyby nebyl "Západ" beznadějně oslabený progresivistickým šílenstvím a řáděním ekologických, ale i genderových, rasisitických a jiných mašíblů, podporovaných těmi, komu z výsledků dovádění těchto užitečných idiotů plynou nemalé zisky. Za Donalda Trumpa byly alespoň Spojené státy silou, které se diktátoři Putinova typu báli nebo ji aspoň respektovali. Alzheimer Joe je pro smích.

V. Petr 16.4.2022 9:06

R^R^R^R^R^