Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

ELEKTROMOBILITA: Zoufalé činy zoufalých výrobců

Zoufalí šéfové západních automobilek se v posledních měsících uchylují k tomu, před čím by je varoval každý průměrně erudovaný marketingový ředitel: v konfrontaci s razantním poklesem nových objednávek elektromobilů slibují zákazníkům, že „za pár let“ nabídnou lepší parametry svých aut na baterie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P39a17v79e12l 69S15u12r44a

28. 11. 2023 16:29

Proč "zoufalých" ?? Jsou akorát vyčůraní,protože nechtěli zůstat pozadu v čerpání dotací od vrchností. Kdyby přemýšleli hlavou a ne druhým koncem, už před 10 lety mohli vědět, co je to všechno za pitomost, že je to jen docela zajímavý, ale okrajový pokus o rozšíření individuálního dopravního spektra.

0 0
možnosti
PD

Nejde jen o dotace, ale hlavně hrozí pokuty za nedodržení zelených šíleností.

Nutí to firmy vyrábět určité procento elektromobilů, jejichž emise nejsou viditelné a měřitelné, nejdou z výfuku, ale z komína. A aby byly vůbec prodejné, tak je prodávat bez zisku a o to zdražit vozidla se spalovacím motorem.

0 0
možnosti
PS

P16a17v54e76l 37S32u92r14a

28. 11. 2023 17:16

Obávám se, že kdyby necítili tu možnost kvůli něčím blbým rrozhodbutím vydělat další prachy, dokázali by se proti tomu všemu postavit a včast to celé zastavit.

Ano, za bolševika jsme ve výzkumáku řešili "státní úkoly" a to i v rozsahu "mezinárodní spolupráce zemí RVHP". Takže na to dodnes mám tykadla, co všechno lze vyzkoumat za cizí (tedy srárem přidělené) peníze.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz