Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

EKONOMIKA: Proč líp už být nemůže

Je to jen několik málo dnů, co můj manžel napsal článek o aktuálním stavu ekonomiky. Přesněji řečeno o tom, že období ekonomické hojnosti a růstu už narazilo na své limity.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

24. 7. 2017 4:03

PodivNY clanek.

JeDNA malickost pokud mam vic prace nez mohu u delat Tak zvysim cenu.

PROC se to v cestu nedela?

0 0
možnosti
RL

24. 7. 2017 7:45
Re:

Já myslím, že ceny všeho možného se v poslední době (za poslední dva roky) zvýšily poměrně výrazně (až o 25%). Vy jste si toho nevšiml? Já tedy rozhodně ano. Zatímco s platy se moc nehýbalo (kromě státní správy). Což bude taky jeden z podstatných důvodů, proč furt "nejsou lidi".

Takže na článku nic podivného nevidím. Právě naopak. Co třeba Řecko, už má zaplacené dluhy? Už je alespoň začalo splácet? Že to dnes už nikoho nezajímá? Ale to by mělo.

Někteří lidé dnes považují knížky o Neználkovi od Nikolaje Nosova za výstavní skříň komunistické propagandy. A přitom já jsem z těch knížek už jako desetiletý poznal základy skutečné ekonomie v kostce. Některé názvy kapitol a citáty si pamatuji dodnes. A ty nejaktuálnější v dnešní době a blízké budoucnosti by byly "Nějak bylo, nějak bude. S plným břichem houby zle." a "Panika na Hrabillonské kurze". Ty knížky by měly patřit do povinné četby. ;-)

0 0
možnosti
JJ

J. Jurax

24. 7. 2017 2:40
No jo,

budete-li do budoucna prorokovat špatné časy, nikdy se nezmýlíte.

Zejména bude-li proroctví pronášeni v časech dobrých.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz